ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ivo55 » 08 авг 2016 11:34

Явно тия дет ходим на Армията сме спрели да се къпем, откакто БФС и държавата дадоха на ГГ правото да управлява ЦСКА. :lol: :lol: :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:35

doberman написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
Толкова е хубаво да играем на Васил Левски пред 40 000 зрители в определени мачове ...., другите ще сме си по 20 000 , без наркомани и боклуци някакви !!!! Толкова е хубаво , че се разделихме от тези фенове !!!
[center]Утре на тренировката в Обеля трябва да сте значи между 5000-10 000 хил. щом на мачовете в Областната ще идват 20 000хил. :roll: [/center]

Сега пък в Обеля ли :shock: Утре в Люлин,в други ден може и на Герман :lol: Пътуваща циркова трупа „Генералите“ :lol:

Кви "генерали" те гонят, бе? :lol:
Фатмак, пожарна, дуче и наша Беладона. Аз "генерал" не виждам

Е тоя Мечков какъв е бе :) Плюс още един ,дето не му запомних името.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 11:35

russia написа:
CSKA 78 написа:
Не съм казал такова нещо, душа! Но ЦСКА София ще играе на "Армията", ще притежава и оригиналната емблема на старото ПФК, така че всичко друго освен ЦСКА София, ще е менте! ;) :) :)

Ще, ще, ще...а да видим кое от всичките "ще"...ще се случи :lol:

То вече се е случило! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:36

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
djd написа:Засега безпристрастен е Спортал. Май! ;)

Спортал от доста време насам не е безпристрастен, напротив- направо си пристрастен на "отбора" от летището!
Но това въобще не е важно! Важното е какво искат феновете, а те искат отбора, който ще играе на "Армията"!
Познай кой е този отбор? ;) :) :)

Литекс !

...е у Трета Лига и си играе в Ловеч на стадиона ,реновиран от ГГ :idea:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 авг 2016 11:39

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Май от УЕФА казаха, че ЦСКА София няма нищо общо с Литекс?! :mrgreen: :mrgreen:

БФС казаха Литекс , ФИФА и УЕФА казаха , че не сте ЦСКА .....кои сте вие всъщност ????

ЦСКА София няма нищо общо с Литекс! Това казаха от УЕФА! :shock: :mrgreen:

По-скоро кажи ЦСКА 1948, те кои са всъщност?! Захаринче, което прави жалки опити да замести захарта може би?! Аве, кажи му менте и не го обиждай повече! :lol:
Последна промяна от CSKA 78 на 08 авг 2016 11:44, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:43

vaskonti написа:
ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Ще цитираш ли дори един такъв фен, който ви е залял с агресия и омаза? Щото аз мога да ти цитирам един куп фенове, които заливат този клуб с агресия и омраза, без да имат повод да го правят - според мен.

Само да те питам,какъв е този клуб без футболен отбор,както и това,че модераторите сте решили ,че има три ЦСКА-та и тука е за фенове и на трите,след като има само един,който упражнява спортна дейност :roll: Нали това не е подфорум на ТР или нещо се бъркам?Само да ти кажа,че с този подход,вие волно или неволно наливате вода в мелницата на враговете на отбора и пропагандирате разделение-не че го има де,тия дето са с претенции за нова автентичност,паралелна ,са само 400 човека ,по думите на един от лидерите им :)
Последна промяна от Sir_Stanley_Rowse на 08 авг 2016 11:54, променено общо 1 път.

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:53

djd написа:
ivo55 написа:Аз не виждам лошо няколко фена на ЦСКА да си направят още едно ЦСКА.
Факт е обаче, че ако не получат подкрепата на публиката, не откупят емблемата и не се спчелят търга за базите, този клуб ще изчезне както се е появил. Аз им пожелавам успех, ако не ни заливат с агресия и омраза. Иначе само такова ще получат в отговор.

Не виждам много факти, в това, което си писал. :)
Съществуването на два клуба с име ЦСКА може да се окаже в крайна сметка не толкова лошо, колкото смятахме преди.
Феновете, които не признават единия клуб, ще имат възможност да подкрепят другия. Така ще бъдат по-малко тези, които ще спрат да се интересуват от българския футбол.
Въпросът е, че всякаква проява на омраза между привържениците на двата клуба е ненужна и тъпа.
Ако има нещо, което би зарадвало най-много нашите неприятели, е ние да се избием помежду си.

И кое му е хубавото,че не мога да проумея?Аз виждам само провокация от шепа неуспели ,да си наложат начина на мислене и искащи да са първа цигулка в клуба, всичко да е под техен контрол,да извличат дивиденти ,както са го правили и преди!Сега са просто маша в ръцете на тези,които са лични врагове на ГГ и които искат да направят ЦСКА,част от статуквото и преди при Лупи и Стойчо!

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 11:54

Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?

Или ви е страх , а ????

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 08 авг 2016 11:55

Beladona написа:Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?

Или ви е страх , а ????

Ти това искаш ,нали,ако може и три и повече,а :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 авг 2016 11:57

Sir_Stanley_Rowse написа:
Beladona написа:Да се направят два подфорума на ЦСКА и да видим кой кого ??? А?

Или ви е страх , а ????

Ти това искаш ,нали,ако може и три и повече,а :lol:

Що не , стотиците хиляди фенове на 1948 без форум ли да останат ????

Аз ще взема да направя един официален и да видим .....

Върни се в “Архив”