Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 13:37

Така де. И аз това написах - че очаквам между 15 и 20 хиляди. За оптимистите с трезва преценка - 25 (просто не обичам да се изхвърлям), за тези, които вече почват да я губят, но все пак още са на земята - до 30 да речем, за песимистите и недоброжелателите - може и под 15 :lol: Просто исках да кажа, че няма да ме шокира дори да е с малко под 15 - не, че го очаквам ;) +/-5 извън диапазона 15-25 хиляди ще е изненада за мен, но лека. Виж, ако сме над 30 или под 10 - тогава ще съм шокиран и ще трябва да преосмисля преценките си :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 13:39

Teo написа:
1982 написа:Над 30 000 хиляди ще сме, ако искаш да ловим бас :idea:
@ Само ще кажа, че аз когато ловя бас съм 100% сигурен, че ще го спечеля, иначе не се хващам.

Дано си прав! Аз съм готов да се хвана за спорта - давай предложения какъв да е облога и от къде ще съдим за точната бройка ;)
Последна промяна от RockSeeker на 22 апр 2016 13:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 13:40

1982 написа:За какво да ловя бас, после да стискам палци да има по-малко ли ??! :lol: :lol: :lol: Нямам нищо против и да се окажеш прав, никакъв бас няма да ловя, просто ти казвам моето реалистично предположение. Ние, на финалите с доста по-атрактивни съперници като Славия и Черно море, бяхме далеч от 30 000, та срещу Монтана ли ?!

Как да е, ще дойде финалът, ще видим кой крив, кой прав. 8-) 8-) (дано ти да познаеш)

1982, сега е друго времето... ние тръгнахме за купата от най-ниското стъпало и сме на прага да я спечелим. Хората са в екстаз от случващото се... да туристи са повечето и идват само за такива мачове, но какво да ги правиш.
@ Ще видиш като пуснат билетите... до три дена ще се свършили и за трите сектора. :idea:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 13:43

1982 написа:За какво да ловя бас, после да стискам палци да има по-малко ли ??! :lol: :lol: :lol:

Не е нужно - с кеф бих го почерпил, ако ни обори в случая ;) Единствено не съм сигурен дали при 20 000 няма да ги изкара 30 000, затова ми е нужна предварителна уговорка кое/кой ще ни е барометъра :D

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 13:44

RockSeeker написа:
Teo написа:
1982 написа:Над 30 000 хиляди ще сме, ако искаш да ловим бас :idea:
@ Само ще кажа, че аз когато ловя бас съм 100% сигурен, че ще го спечеля, иначе не се хващам.

Дано си прав! Аз съм готов да се хвана за спорта - давай предложения какъв да е облога и от къде ще съдим за точната бройка ;)

Значи казваш, че ще сме под 30 000 хиляди, така ли?
Облога е една бутилка водка - руски стандарт от 1л. :idea: :lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 13:47

Teo написа:1982, сега е друго времето... ние тръгнахме за купата от най-ниското стъпало и сме на прага да я спечелим. Хората са в екстаз от случващото се... да туристи са повечето и идват само за такива мачове, но какво да ги правиш.
@ Ще видиш като пуснат билетите... до три дена ще се свършили и за трите сектора. :idea:

Това е по-лесно, отколкото точната бройка, за която ще трябва да съдим по относителни преценки. Хващаме ли бас, че няма да са свършили до 3 дни и за трите сектора? Т.е. на четвъртия ден все още ще има билети за секторите на ЦСКА. Даже ако искаш съм готов да се обзаложа, че в деня на мача все още ще има билети за някой(и) наш(и) сектор(и). Като аз ще взема нашите хартийки в тези първи три дни, няма да те саботираме ;D Мога да приложа и доказателствен материал ;) Ти кажи на какво, издължаването може да стане и на живо на мач ;)
Последна промяна от RockSeeker на 22 апр 2016 13:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 апр 2016 13:49

RockSeeker написа:
Teo написа:1982, сега е друго времето... ние тръгнахме за купата от най-ниското стъпало и сме на прага да я спечелим. Хората са в екстаз от случващото се... да туристи са повечето и идват само за такива мачове, но какво да ги правиш.

Това е по-лесно, отколкото точната бройка, за която ще трябва да съдим по относителни преценки. Хващаме ли бас, че няма да са свършили до 3 дни и за трите сектора? Т.е. на четвъртия ден все още ще има билети за секторите на ЦСКА ;) Ти кажи на какво, издължаването може да стане и на живо на мач ;)

Хващам се на бас, че ще сме над 30 000 хиляди.
Това е. За другото просто предположих, а за това съм готов да играя. :idea: ;)
Които се навие бутилка водка руски стандарт 1л. е облога!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 апр 2016 13:50

RockSeeker написа: и от къде ще съдим за точната бройка ;)

Най-добре е по бройката продадени билети.

На "окомер" трудно става, освен ако не е очебийно в някоя от двете посоки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 апр 2016 13:53

Teo написа:Облога е една бутилка водка - руски стандарт от 1л. :idea: :lol:

Ако я спечелиш, ще ме викнеш да я изпием заедно ..... все пак си малък още, не трябва да пиеш по толкова. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 22 апр 2016 13:54

Teo написа:Хващам се на бас, че ще сме над 30 000 хиляди.
Това е. За другото просто предположих, а за това съм готов да играя. :idea: ;)
Които се навие бутилка водка руски стандарт 1л. е облога!

За точна бройка винаги може да има спорове, но ако уточним предварително източника на информация или страничен "арбитър" - готово. Какво ще кажеш за това, че аз съм сигурен, че и в деня на мача до започването му ще има билети за сектор(и) на ЦСКА? При над 30 000 продадени трябва да са свършили до започването на срещата ;)

Върни се в “ЦСКА”