Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев

Мнениеот Fallen_Angel » 18 май 2009 22:18

Botev1912PlovdivFan написа:Аз пък съм против създаването на новия Ботев ... верно - ще е БЕЗ ХРИСТОЛОВ, но пък къде отиват традициите ? Къде отива любовта на хората към истинския Ботев, който в момента е под всякаква критика благодарение на ДХ-С ... според мен борбата срещу селската мастия трябва да се води до край и да не се предаваме ... защото създаване на нов Ботев е отказване от стария, а стария пази толкова много вяра,надежда,любов и традиции ... толкова колкото никога новия Ботев няма да постигне ... още повече, че ще ни казват Ботев 2009 или нещо такова ... не знам приятели, но мен лично тази идея ме притеснява :cry:

Виж... Сега хората виждат един сакат отбор, станал за посмешище, една вече раздвоена публика, мизерия, скука, отчаяние. Трябва ли дъщеря ми да носи фланелка на отбор, станал на посмешище за цяла България? Това какво общо има с традициите? Традициите се създават и от публиката. Традициите умряха с Христолов. Историята е минало, което рано или късно пак ще стане част от клуба, подкрепен от феновете.

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 18 май 2009 22:21

А какво ще стане ако Господ реши да стане така, че сегашния Ботев да има нов собственик, който да му пука за клуба, който да направи една добра селекция и следващия сезон /ако останем/ вече сме в 5 в АПФГ ... ? Замисляли ли сте се за това ... вероятността да стане е изключително малка, но я има ! Тя съществува ! И аз ще вярвам в нея докато Ботев не загине завинаги ... а това няма да стане ЗАЩОТО ТОЙ НЕ УМИРА !
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 22:22

Angel, КОФТИ ми е 4е колеките канари трудно го проумяват това, колко години трябва да берем срам с селскя, аман

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 май 2009 22:30

Botev1912PlovdivFan написа:А какво ще стане ако Господ реши да стане така, че сегашния Ботев да има нов собственик, който да му пука за клуба, който да направи една добра селекция и следващия сезон /ако останем/ вече сме в 5 в АПФГ ... ? Замисляли ли сте се за това ... вероятността да стане е изключително малка, но я има ! Тя съществува ! И аз ще вярвам в нея докато Ботев не загине завинаги ... а това няма да стане ЗАЩОТО ТОЙ НЕ УМИРА !

Така е. За мен нещата стоят така - ако въпреки все още добрите шансове отбора изпадне, това ще означава, че селяндура смята да се окопае и да продава мачове в "Б". Ти ми кажи - какво правим тогава? При условие, че е доста вероятно той да се издържа от този отбор?

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 18 май 2009 22:48

И тук си прав приятелю :) Ужасно си прав ... в Б група ще му е много добре на селяка ... хем ще получава пари от отбора, хем данъците няма да са му много ... лоша работа :( , но все пак хората са казали - ВСЯКО НАЧАЛО СИ ИМА И КРАЙ ... ще дойде един момент, в който този, сегашният Ботев ... ИСТИНСКИЯТ БОТЕВ ще се отърве изцяло от фамилията ХРИСТОЛОВ и ще дойдат добри имена ... и какво ще се прави - хората ще се чудят какво става, кой е истинският Ботев и защо има два отбора ... къде отива тогава песента " ООО БОТЕВ ПЛОВДИВ, ЕДИН ЕДИНСТВЕН Е НА СВЕТА ... ЗАВИНАГИ ЩЕ БЪДЕШ ТИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА ... " и така нататък ... няма да е един единствен .. ще има друг, втори, който по нищо няма да прилича на стария, големия, властния ПФК БОТЕВ 1912 ПЛОВДИВ ... ще стане както Пирин ... с 15 000 отбора :( ... не знам ... най-лошото е, че една селска мастия погубва една религия, един смисъл за живот на Пловдивчани ... за нас той е най-големият престъпник ... няма по-тежко престъпление наистина ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 18 май 2009 23:08

При всички положения не трябва да се създава нов ботев!БОтев е само един, а Христолоф не е Ботев!!! Не трябва да се предаваме пред селската мастия
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 23:19

ОК, и кво да правим? концерти? плакати против селския, или да нахлуваме на терена, боли го уя него

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 18 май 2009 23:23

Добре ще направим нов Ботев и по някакъв начин ( само предполагам доста смело)
новият Ботев се обедини със някой Примерно със фк Брестник Те случайно във Б
През това време Христолов АД и те там ( във една Б група )
ТОГАВА КВО СТАВА

ТОЯ СЕЛЯК ЩЕ НЕ ПОБЪРКА

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 май 2009 23:25

niki_96 написа:Добре ще направим нов Ботев и по някакъв начин ( само предполагам доста смело)
ТОГАВА КВО СТАВА

ТОЯ СЕЛЯК ЩЕ НЕ ПОБЪРКА

Този въпрос има само един отговор, и той е - кой отбор ще подкрепят феновете.

Преди години, когато Ботев Враца играеха в "А", като се викаше в Пловдив "Ботев", за кой отбор се викаше?

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 18 май 2009 23:32

Fallen_Angel написа:
niki_96 написа:Добре ще направим нов Ботев и по някакъв начин ( само предполагам доста смело)
ТОГАВА КВО СТАВА

ТОЯ СЕЛЯК ЩЕ НЕ ПОБЪРКА

Този въпрос има само един отговор, и той е - кой отбор ще подкрепят феновете.

Преди години, когато Ботев Враца играеха в "А", като се викаше в Пловдив "Ботев", за кой отбор се викаше?

Доста явно беше за кой

Върни се в “Архив”