Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: Петиция против Димитър Христолов !

Мнениеот Sunway » 18 май 2009 20:39

kanar4o написа:http://www.bgpetition.com/Dimitar_Hristoloff/index.html

Петиция ,против Димитър Христолов! Моля ,подпишете я , и не забравяйте ,че всеки един отбор може да е на нашето място! Това е борба против злото в българския футбол !

И тук искам да го повторя: СМИСЪЛ ОТ ТАКИВА РАБОТИ НЯМА АМА НЯЯЯЯЯМА.Селският ще си го премести от левия в десния.Тъй че, не се хабете времето за такива работи, ами дайте да направим НОВ БОТЕВ, който да приеме в последствие разпадналия се Христолов Ботев.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Граждански комитет за възродяването на автентичния Ботев

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 20:41

Аз моето решение го взех в4ера след ма4а-пове4е на ма4 на ХРИСТОЛОВИТЕ БАЛЕРИНИ не стъпвам. не натрапвам мнението си на никои. ЗА нов БОТЕВ съм, пък каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот Sunway » 18 май 2009 20:42

Заглавието е неправилно зададено.Ботев НЕ Е за Б група а Христолов Е.Не ми сравнявайте сегашният Ботев с този урод на отбор и президент.Просто НЯМА место за сравнение на този отбор и ИСТИНСКИЯТ ОТБОР НА БОТЕВ ОТ ПРЕДИ ХРИСТОЛОВ.

ПС. Малко грешно го написах сега го оправих :)
Последна промяна от Sunway на 18 май 2009 20:50, променено общо 1 път.
Does it matter

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 18 май 2009 20:44

Sunway написа:
Bliu-Bliu... написа:Ми то като нямаме енергия да протестираме 2 поредни мача,
като не можем дружно да прескочим една мрежа,
мислиш ли че ще имаме енергията да направим от нищото отбор.
Тва, че тоя отбор няма да е Ботев, докато настоящият Ботев съществува, е друг въпрос.
Глупости са тва.

Пич в много голяма заблуда си.ОТ ПРОТЕСТИ ФАЙДА НЯМА ТО СЕ ВИДЯ.Христолов ще си го премести от левия в десния с извинение.След като нямаш решение на сегашният проблем, седи и си мълчи.НОВ ОТБОР само това е решението, а който е мазохист да ходи на Ботев (Христолов) да си ходи, да си бере срам и да му се подиграват.АЗ НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ НА ТАКОВА НЕЩО.Пак повтарям, и дори да се нахлуе ТОЙ НЯМА ДА НАПУСНЕ БОТЕВ.Сам го спомена преди време в едно интервю.Само дето ти ще лежиш по полицейски и нищо няма да постигнеш така.Вземи гледай по-разумно на ситуацията, а тя е, че ТРЯБВА да се направи НОВ БОТЕВ.Единствената му наслада на Селския е, че феновете на Ботев му ходът на мачовете.Разберете го ТОВА НЕ Е ЧОВЕК.Няма го никъде по света, отбор с над 2 милиона дългове и без никакви активи и президентът му да иска толкова много пари за да продаде клуба.НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА КУПИ ТАКОВА НЕЩО.Твърдо за НОВ БОТЕВ.Решението е в новото начало.

Евала, много точно казано. Разберете, ИСТИНАТА Е В НОВОТО НАЧАЛО !

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 20:49

Д А, БОТЕВ не е отбор за б група, БОТЕВ-христолоф е агонизиращ отбор за А група под 12-то място, аре стига, аман ве4е

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 18 май 2009 20:54

"Евала, много точно казано. Разберете, ИСТИНАТА Е В НОВОТО НАЧАЛО !"
аз съм го проумял отдавна, но някои колеги тук не могат да се отърват от егото си, още 10 години ли ви трябват пи4ове. Ботев е на нас феновете, макар и нов

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 18 май 2009 21:03

STENLI написа:"Евала, много точно казано. Разберете, ИСТИНАТА Е В НОВОТО НАЧАЛО !"
аз съм го проумял отдавна, но някои колеги тук не могат да се отърват от егото си, още 10 години ли ви трябват пи4ове. Ботев е на нас феновете, макар и нов

Съгласен съм!!!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 18 май 2009 21:29

Дефакто ситуацията е , че НОВ БОТЕВ ЩЕ ИМА и аз ще ви изброя само 3 причини:

1.Сегашният Ботев, НЯМА ДА ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗ за новото първенство (всички знаем защо-дългове и неплащания)
2.Стадионът на Ботев НЯМА ДА ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗ ( Не и за А група)
3.Отборът трябва да се трансформирова иначе дори и да остане в сегашното състояния, в смисъл да останем в А група а да изпаднат Бела, Спартак Варна и Вихрен, за следващото първенство НЯМА ДА ВЗЕМЕМ лиценз заради горните 2 точки, което е равно , че няма да сме в А група.

Извод: От всичко казано до тук означава, че Ботев дори и да остане в А група сега, няма да получи ЛИЦЕНЗ за А група в сегашното си състояние за новият сезон и ДИРЕКТНО БФС ЩЕ ГО ИЗПРАТИ във В група.Следователно, НОВ ОТБОР ЩЕ ИМА, чрез преструктуриране по един или друг начин, защото сегашният ще издържи точно до края на първенството.
Does it matter

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 18 май 2009 22:11

Аз пък съм против създаването на новия Ботев ... верно - ще е БЕЗ ХРИСТОЛОВ, но пък къде отиват традициите ? Къде отива любовта на хората към истинския Ботев, който в момента е под всякаква критика благодарение на ДХ-С ... според мен борбата срещу селската мастия трябва да се води до край и да не се предаваме ... защото създаване на нов Ботев е отказване от стария, а стария пази толкова много вяра,надежда,любов и традиции ... толкова колкото никога новия Ботев няма да постигне ... още повече, че ще ни казват Ботев 2009 или нещо такова ... не знам приятели, но мен лично тази идея ме притеснява :cry:
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Върни се в “Архив”