Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: „Армията“ - врящия червен котел!

Мнениеот niki87 » 15 апр 2016 12:05

Колко запалянковци може да побере "Армията"? От ЦСКА споделиха пред Sportal.bg, че в момента капацитетът на съоръжението е 14 000 зрители - това е максимумът, който е одобрен от Общинската комисия за безопасност на спортните обекти.

Аматьорите много обичат да си слагат горница от няколко хиляди. Пусти комплекси...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 12:06

Ще сме 20 000 хиляди. Много хора ще влязат и без билети. Нема кой ни стигне в България... ние сме на друго ниво отдавна!
Може само да завиждате и да си мечтаете някога евентуално да ни доближите... :idea: :lol:

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 15 апр 2016 12:16

И ако Монтана не ви се надупи на финала, като Берое, набързо ще ви секне ентусиазмът ... шампионските фенчета :)
Последна промяна от Ivan-LPFC на 15 апр 2016 12:16, променено общо 1 път.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 15 апр 2016 12:20

Хиляди останахме без билети, имам ОГРОМНА МОЛБА към отговорните лица....Моля ви от все сърце, преместете мача на ст. Васил Левски, 2 дни се редихме за билети и не можахме да вземем , нека ако трябва да се пуснат и на по скъпа цена за да покрие таксите на националния стадион, само и само да можем да влезем всички желаещи. Молбата ми е огромна и съм сигурен че говоря от името на хиляди. Трябва да се подеме такава инициатива.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 апр 2016 12:30

Няма да се хващам за заядливата и комплексирана тема на Тео, но това с билетите по левче е доста жалко. Даже е противно как разни отрепки правят пари на гърба на отбора ви. На мен не ми пречи, че ще си напълните стадиона, даже напротив. Колкото повече пълни стадиони, толкова по-добре за всички. Само, че това излишно хвалене когато и ние и вие напълним стадионите си един-два пъти в годината е доста смешно погледнато отстрани! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 апр 2016 12:36

Да не дава Господ, Левски да изпадне до жалкото ниво на ЦСКА. За тях Берое е като Реал Мадрид...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 15 апр 2016 12:37

Некои хора много ги боли. Така ви искам ;)

Изяжме ги Берое, от тунела ще напълнят гащите!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 апр 2016 12:43

River Plate написа:Некои хора много ги боли. Така ви искам ;)

Верно е, боли ги ку.ра за тоя селски мач на полуразпаднатата Народна Армия. Обаче оня е още по-жалък с видеото от мача на юбилея. Все едно казва : Вижте ни, ние сме способни да напълним стадиона веднъж на 100 години :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 12:45

galin56 написа:
River Plate написа:Некои хора много ги боли. Така ви искам ;)

Верно е, боли ги ку.ра за тоя селски мач на полуразпаднатата Народна Армия. Обаче оня е още по-жалък с видеото от мача на юбилея. Все едно казва : Вижте ни, ние сме способни да напълним стадиона веднъж на 100 години :lol: :lol:

За това не му отговорих... нека се чувстват значими... ние им знаем мястото. Те искат да са като нас, но няма как. Няма!
Отбора на народа е ЦСКА София. Винаги е бил и винаги ще бъде!

Върни се в “ЦСКА”