[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
А и Митрев с тези грешки, не е за Левски.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
Ехе, Петков е къде, къде по-опитен и добър от Митрев.
Браво Армейци! Само ЦСКА!

да пуска новото вратарче от Севлиево и да го обиграва, то е ясно, че Литекс са шампиони, ама с тая игра и за евро-виза ще треперим...
ясен вън от Левски!!!
ясен вън от Левски!!!
Според мене Акалски трябва да пази в другите мачове.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- bobonikolov
Не искам да се заяждам уважаеми левскари.Но е редно да се вслушвате в думите на други хора понякога.През цялото време повтарях,че така желаният разгром няма да се случи.Че ако не вкарате гол до 20-тата минута вашите футболисти ще налеят гибса защотот излизат обременени от съблекалнята още за разгром.Предупреждавах ви да бъдете умерени в прогнозите си и да не летите толкова високо.Но не послушахте.Днес Ясен Петров направи една основна грешка.При 1-0 за ЦСКА и при факта,че защитата ви се пропукваше от нищото и то в центъра трябваше още на полувремето да смени Грийн и да вкара стабилен защитник.Вместо това резултата стана 2-0 и после почнахте да гоните дивото с втори нападател като Иса,вместо проблема да е решен генерално още на почивката.Бъдете благодарни,че картона на Тонев ни развали постройката иначе вие отивахте към разгром при положение,че в дясното крило Платини и Тонев си правеха гаргара с вашите играчи.
- Синьо сърце
- Контакти:
delqnski47 написа:Синьо сърце написа:Абсолютно логичен резултат с оглед показанато на терена.Защо Левски игра така,за мен е загадка...ЦСКА игра така,както се очакваше и както може-нищо изненадвашо!Анализ на сините не може да се направи,те просто нищо не играха...
Толкова ви позволихме,толкова играхте това е...
Първо-специално за тебе-ЧЕСТИТО!ЦСКА знаеше какво иска и го взе.Но защо не им беше противодействано,след като всички знаеха как ще играят-не мога да отговоря...Левски никога не оставя толкова празни пространства отзад,нито пък губи толкова борби в центъра.Гара носеше по двама защитници,но фланговите ни нападатели бяха тотална скръб,не знам защо.Явно има проблеми за решаване,защото с таз игра наникъде...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
От ЦСКА съм и мисля че спечелихме заслужено , дори ще дам тема за размисъл на феновете на Левски .
Мился че и в първия мач през септември ЦСКА беше по-добрия отбор въпреки че загуби тогава с доста голяма доза малшанс , просто Левски в 2-те дербита игра много страхливо (направо слабо) , направо неочаквано страхливо а уж беше фаворит . Честита победа на армейците и наздрав !!!!
Мился че и в първия мач през септември ЦСКА беше по-добрия отбор въпреки че загуби тогава с доста голяма доза малшанс , просто Левски в 2-те дербита игра много страхливо (направо слабо) , направо неочаквано страхливо а уж беше фаворит . Честита победа на армейците и наздрав !!!!
-
- Контакти:
Някой изводи, който трябва да се извадят от този мач:
1. Видович да се налага като ляв външен халф (всички казвате, че от 1 мач не трябва да правим изводи за 1 играч, ама той няма ляв крак Матондо, някой казваха, че и Дока нямал ляв крак, ама тоя е далеч от класата на Дока..
2. Йовов още от началото на тоя сезон ми се струва, че свърши за големият футбол, личи си че едвам бяга и няма физика за центъра на терена. ( дано не съм прав)
3. Имаме трима равностойни вратаря, може би лятото трябва да се продаде някой измежду Божо и Акалски и да се налага Пламен Илиев. ( Божо днес беше трагичен, добре че е Левскар иначе да е бил освиркван)
4. Батков да престане да говори преди важните мачове, защото когато каже '' бием с лекота'' и после берем срам.
5. Зимата трябваше да продадем Гарата, защото сега си мисля, че цената му ще падне.
6. Трябва на всяка цена да се спечели купата, иначе сезона ще се счита за провален!!!
1. Видович да се налага като ляв външен халф (всички казвате, че от 1 мач не трябва да правим изводи за 1 играч, ама той няма ляв крак Матондо, някой казваха, че и Дока нямал ляв крак, ама тоя е далеч от класата на Дока..
2. Йовов още от началото на тоя сезон ми се струва, че свърши за големият футбол, личи си че едвам бяга и няма физика за центъра на терена. ( дано не съм прав)
3. Имаме трима равностойни вратаря, може би лятото трябва да се продаде някой измежду Божо и Акалски и да се налага Пламен Илиев. ( Божо днес беше трагичен, добре че е Левскар иначе да е бил освиркван)
4. Батков да престане да говори преди важните мачове, защото когато каже '' бием с лекота'' и после берем срам.
5. Зимата трябваше да продадем Гарата, защото сега си мисля, че цената му ще падне.
6. Трябва на всяка цена да се спечели купата, иначе сезона ще се счита за провален!!!
Дааа... Съдията не помага, Батков не развързва изтърбушената кесия и голите ви сини задници лъснаха, като тиган на месечина... Сега може да си гризете копитата от яд и да търсите виновниците където си щете. Може при вратаря, може при Дембеле, пък ако щете и при Кадафи. Да ядете черния *** на Платини. Само ЦСКА!!!!!!
-
- Контакти:
Какво ли да напиша????????? По- безидеен Левски не бях виждал. Аз бях може би най- големия защитник на Ясен, но трябва да си призная, че съм сгрешил тотално. Да играеш с две крила, които не знаят къде са и защита, която е с патерици, просто Ясенчооооо, шапчицата и към Пловдив мойто момче. Отново реанимирахме червените. В интерес на истината ЦСКА игра надъхано, но нищо особено. НИЕ ИГРАХМЕ БЕЗОБРАЗНО. ЯСЕН ВЪНННННННННННН