Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Спас Русев ни поздрави с песента - Пари няма - действайте !

Втората контролна среща на ПФК ЛЕВСКИ в Кипър ще бъде излъчена на живо в сайта
„Сините“ се изправят срещу унгарския Уйпещ в неделя, 29.01, от 15:00 часа в Паралимни.
Мачът ще може да проследите в секцията http://levski.bg/live
„Сините“ се изправят срещу унгарския Уйпещ в неделя, 29.01, от 15:00 часа в Паралимни.
Мачът ще може да проследите в секцията http://levski.bg/live
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Обаче името на следващия ни съперник в контролите определено има място във футболния фолклор. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

metodito написа:https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/eduard-eranosyan-ne-iska-i-da-chue-za-darko-tasevski.html
Бившият халф на Левски Дарко Тасевски опроверга информацията, че е имало опция да се връща в България с екипа на Локомотив (Пловдив).
"С цялото ми уважение към Локомотив (Пловдив), един отбор с традиции. Но за мен само Левски беше опция, ако ще се връщам в България", сподели Тасевки пред Sportal.bg. На стадион "Георги Аспарухов" на този етап не са търсили 32-годишния плеймейкър, който има 144 мача и 23 гола за "сините" в периода между 2007 и 2012 година.
Македонецът в момента е свободен агент, като в момента обмисля две оферти от Тайланд, където се състезава след напускането на "Герена". Той остана без клуб, след като правителството прекрати първенството.
- metodito
- Контакти:
tevez написа:metodito написа:https://topsport.bg/lokomotiv-plovdiv/eduard-eranosyan-ne-iska-i-da-chue-za-darko-tasevski.html
Бившият халф на Левски Дарко Тасевски опроверга информацията, че е имало опция да се връща в България с екипа на Локомотив (Пловдив).
"С цялото ми уважение към Локомотив (Пловдив), един отбор с традиции. Но за мен само Левски беше опция, ако ще се връщам в България", сподели Тасевки пред Sportal.bg. На стадион "Георги Аспарухов" на този етап не са търсили 32-годишния плеймейкър, който има 144 мача и 23 гола за "сините" в периода между 2007 и 2012 година.
Македонецът в момента е свободен агент, като в момента обмисля две оферти от Тайланд, където се състезава след напускането на "Герена". Той остана без клуб, след като правителството прекрати първенството.
Ясно. Поредният фейк. Независимо от това се чудя защо нашите НЕ ГО искат.
Пропадна окончателно завръщането на Дарко Тасевски в Левски, съобщиха колегите от "Топспорт".
Причината - клубът търси по-млад играч, изхождайки от факта, че на позицията на македонеца вече разполага с един опитен състезател, какъвто е Антонио Аниете.
Желанието на ръководството е да привлече по-перспективен футболист зад нападателя, на когото да разчита в дългосрочен план. Дарко не отговаря на този профил, тъй като през май месец ще навърши 33 години.
Иначе македонецът изяви желание да облече отново "синята" фланелка, с която игра в продължение на 5 сезона - от 2007 до 2012 година.
За този период от време Тасевски записа 108 мача, в които се разписа 21 пъти.
tevez написа:Пропадна окончателно завръщането на Дарко Тасевски в Левски, съобщиха колегите от "Топспорт".
Причината - клубът търси по-млад играч, изхождайки от факта, че на позицията на македонеца вече разполага с един опитен състезател, какъвто е Антонио Аниете.
Желанието на ръководството е да привлече по-перспективен футболист зад нападателя, на когото да разчита в дългосрочен план. Дарко не отговаря на този профил, тъй като през май месец ще навърши 33 години.
Иначе македонецът изяви желание да облече отново "синята" фланелка, с която игра в продължение на 5 сезона - от 2007 до 2012 година.
За този период от време Тасевски записа 108 мача, в които се разписа 21 пъти.
Страшни смотаняци са от ръководството .Да видим кой млад атакуващ халф ще доведат като се има предвид , че трябва да е И безплатен по възможност ...
Липсата на пари поне запазва отбора. Не е чак толкова зле.
Player написа:Липсата на пари поне запазва отбора. Не е чак толкова зле.
Така е ама идва и момента в който трябва да се подсилиш и тогава лъсва колко сме несъстоятелни