КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT
Ще им трябва стълба, ама май не продават толкова високи. 

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Що не си свалиш фланелката моряшка, а аз ще ти покажа мойта синя прашка.

Естествено, яд ме е, че паднахме. Но от друга страна за пръв път от няколко години насам показахме някакъв дух, имаше момчета, които плачеха след мача. За пръв път от няколко години видях, че на някои от футболистите им пука за тоя отбор и въобще за играта. А това все си е нещо. Иначе мачът си беше здрав, истински и Черно море си би заслужено. Оттук насетне ми се струва, че между нас, феновете на Левски, трябва да си изработим визията за нашия клуб, без да чакаме някой отгоре да ни "оправи". Добре ще е да почне поне някаква дискусия. Засега сме само живи, което не е зле като начало 

За пореден път се оср*хме при благоприятни условия за нас. Заслужена загуба, играта беше катастрофална. Защо тоя некадърник домофоня игра цял мач ? Още днес да спира с "футболната" си кариера. Защо по дяволите педро беше титуляр ?
Ако Аниете не е бил контузен, е върха на простотията да се смени. С човек повече пазим резултата ? Сериозно ли ?
Ясно е, че нямаме място в ЛЕ, но сега едва ли ще се намерят качествени спонсори. Няма да може да запазим испанците и прохазка, ще сме с още по-малък бюджет. Превръщаме се в средняк. Докато баткоф е собственик, нищо добро не ни чака.
Какво стана с уговорката за купа на Левски ? Сега какво ще кажете ? За пореден път ви се разбиха жалките конспирации.
Цял мач сте писали, че съдията подпира Левски, а в продължението не даде 100% дузпа за Левски. Отново жалките ви конспирации се провалиха. Жалки сте.
Ако Аниете не е бил контузен, е върха на простотията да се смени. С човек повече пазим резултата ? Сериозно ли ?
Ясно е, че нямаме място в ЛЕ, но сега едва ли ще се намерят качествени спонсори. Няма да може да запазим испанците и прохазка, ще сме с още по-малък бюджет. Превръщаме се в средняк. Докато баткоф е собственик, нищо добро не ни чака.
Какво стана с уговорката за купа на Левски ? Сега какво ще кажете ? За пореден път ви се разбиха жалките конспирации.
Цял мач сте писали, че съдията подпира Левски, а в продължението не даде 100% дузпа за Левски. Отново жалките ви конспирации се провалиха. Жалки сте.
Има страхотна, анимация "Тримата глупаци", точно тия тримата който се упражняват, върху това как се управлява футболен клуб сме на това положение, особено след връщането на СПАСИТЕЛЯ , който с целия си капацитет привлече такива гений като педро и домовчийски , за съжаление този спасител докато ни спасява скоро няма да се оправим , колкото по-скоро се РАЗКАРА толкова по-добре.
Между другото, стадионът не ни е виновен, тъпи наркоманчета.
- Antananarivo
Avanti_Ragazzi написа:Другото огромно предимство е, че терена в Бургас е меко казано перфектен. А както знаем много добре Морето са свикнали на съвсем други условия за футбол. При тях колкото един терен е по-лош, кален и т.н. толкова повече играта им се подобрява!

Честитя купата на моряците! Но според мен треньора не можа да ги вкара или да ги мотивира за финала. А Валери трябва да си плаща за да играе. И досега толкова ли нямаше накой юноша,който да се обиграе и да замести Домо?
За мен СС е и се надценява!

- damyanov1963
Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00
radoslav_rashkov написа:Май само левскарите са за Левски в тоя мач.
Виж публиката на стадиона и сам си отговори

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Stahlgewitter
- Контакти:
Не знам какво да напиша,чуствам се ужасно.
Респект към хората пропътували стотици километри до Лазур.Едва ли скоро ще се случи нещо такова.Според мен оттук нататък нещата ще стават по-зле.
Респект към хората пропътували стотици километри до Лазур.Едва ли скоро ще се случи нещо такова.Според мен оттук нататък нещата ще стават по-зле.