Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Ежедневна тема

Мнениеот soccerav » 13 май 2016 17:22

Пловдив1926 написа:Най-накрая нещата започват да се връщат към нормалното. Като няма разни фараони пирамиди и прочие народни иззедници нещата в Пловдив са ясни.

Изображение

На Лудогорец стадиона им е празен ако не играят срещу Левски, тези цифри малко ме съмняват мен.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 13 май 2016 21:16

Пловдив1926 написа:Най-накрая нещата започват да се връщат към нормалното. Като няма разни фараони пирамиди и прочие народни иззедници нещата в Пловдив са ясни.

Изображение
Леле вие сте ебаси болните мозъци, ние играем на базата не на стадиона и имаме колкото вас, даже за момента ( с мач повече ) общо повече публика и ми се правите на велики ХАХАХАХАХАХА няма такива смешници честно :mrgreen: :mrgreen:
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 май 2016 09:36

Базата не си я напълнихте дори и на дербито, а последния мач имахте сигурно под 1000 човека. Стадиона не ви лимитира, има къде да растете още много в Коматево. Новите президенти си ви го казаха и лошо ви се подиграха с каузата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 14 май 2016 10:52

Пловдив1926 написа:Базата не си я напълнихте дори и на дербито, а последния мач имахте сигурно под 1000 човека.

Което си е вярно, и неоспоримо - ама пък кой ли си е пълнил в последно време стадиона в нашата утрепана А-група, вие ли успяхте ? Да не си припомняме последния път който ни отпуснахте колкото трябва билети и повече не повторихте резила, и само намаляте бройката и за това и няма да има посещаемост, няма да има дерби на стадионите ни!
Пловдив1926 написа: Стадиона не ви лимитира, има къде да растете още много в Коматево.
:mrgreen: надявай се, много ви се иска да е така, ама един ден като стане Колежа ще си покаже кой крив, кой прав - мечтите са безплатни за всички ;) То по твоята логика и на вас не ви трябва да ви довършват стадиона виж на колко процента го изпълвате - надявам се можеш да си го сметнеш - пари на вятъра нали ?
Пловдив1926 написа: Новите президенти си ви го казаха и лошо ви се подиграха с каузата.
Кой как ги е разбрал си е негова работа, времето ще покаже колко са сериозни за сега пълна подкрепа имат!
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 май 2016 13:57

Нека бе, подкрепяйте ги, още 100 години да са ви тия двамата копачи ви пожелавам :) Вие на стадиона ли чакате да произведете фенове, защото кънчова поляна при толкова години с неограничени възможности, ние в киреча един път не я напълнихте в официален мач. Нито веднъж. Така, че това, че си играете на село не е оправдание, напротив, даже е бонус, защото 90% от публиката ви е от преградията и селата около Пловдив. Та да се върнем на темата, близо до пълненето на стадиона си бяхте само на един панаир с безплатни хартиени шапки на втория бенефис на фокусника абра кадабра магьосник :D Сложихте си електронна система за преброяване, тя веднъж ви преброи, видяхте, че не са тройните резултати, които си измисляте и публикувате сами и изведнъж тя се "повреди" и никога повече не заработи. Бах тоя банкер родолюбец цецко как не извади 2.40 да я оправи за година и половина не знам хахах.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 14 май 2016 14:57

Пловдив1926 написа:Нека бе, подкрепяйте ги, още 100 години да са ви тия двамата копачи ви пожелавам :) Вие на стадиона ли чакате да произведете фенове, защото кънчова поляна при толкова години с неограничени възможности, ние в киреча един път не я напълнихте в официален мач. Нито веднъж. Така, че това, че си играете на село не е оправдание, напротив, даже е бонус, защото 90% от публиката ви е от преградията и селата около Пловдив. Та да се върнем на темата, близо до пълненето на стадиона си бяхте само на един панаир с безплатни хартиени шапки на втория бенефис на фокусника абра кадабра магьосник :D Сложихте си електронна система за преброяване, тя веднъж ви преброи, видяхте, че не са тройните резултати, които си измисляте и публикувате сами и изведнъж тя се "повреди" и никога повече не заработи. Бах тоя банкер родолюбец цецко как не извади 2.40 да я оправи за година и половина не знам хахах.

Ами ако се справят добре ще ги подкрепяме, разбира се на вас няма да ви хареса, ако не се справят по-стар български обичай ще се подходи както трябва, и както е нормално - пък и вас това много ще ви зарадва нали?
И на вас да ви е жив и здрав Крюшю ракетата, само да не гръмне де не трябва :mrgreen:
Добре е, че си вярваш :mrgreen: Ваша публика от де мислиш че е, и каква е, да не я познаваш цялата ? Доста от вашите ги знам какви са и от де са. Кой как си пълни стадиона не е важно -важно е да са пълни стадионите и да има постоянна посещаемост, и това го казвам за всички отбори не само за нашия само така може да се вдигне и качеството на футбола и може да се появят инвеститори. Аз казал ли съм ви нещо като правите агитации да вкарвате куцо и сакато дето не се интересува от футбол даже, че да позапълните на половина стадиона във важните си мачове и най-вече срещу нас. Ти от къде знаеш кога сме били близо до пълнене на стадиона да не си идвал редовно на нашия стадион преди и в последствие да си си сменил райето ? Мани тая работа с меренето на стадионите и публиката и кой колко събирал, сам се унижаваш с подобни теми, защото си предварително загубил. Такова нещо като трайни резултати при посещаемост е нещо още по-смешно и от качеството на футбола ни в момента - трябвали и тука да ви се разяснява като на деца в предучилищна възраст, че в определени мачове само се събират повече хора :mrgreen:

Няма ли да отворите тема за великата декларация която сте написали, да се покажете колко сте велики пред другите отбори като ревете против нас ( ще получите подкрепа от някои, сигурен съм), направо ме развеселихте като я прочетох, все повече копаете дъното с подобни изтъпления !
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 май 2016 22:32

Ти кога се върна от Варна бе агро дивеч ххаах

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 май 2016 22:32

За малко да си подобрите рекорда от 4 човека на Тича :(

Odessit
Контакти:

Кой пречи на "Локомотив" Пловдив да стане шампион?

Мнениеот Odessit » 14 май 2016 23:04

Противно на очакванията това не са първите два отбора във временното класиране, размазани наскоро на терена, а някои личности от общинския съвет на Пловдив. Великолепната идея на г-н Крушарски за развитието на базата и клуба явно не се понрави на свикналите на тлъсти рушвети общински съветници и те вече започнаха офанзива срещу бизнесмена, като начело е ето тази напориста госпожа http://www.tribunaplovdiv.bg/%D0%BE%D0% ... B0-%D0%B3/
Каназирева изглежда е обидена от ниския си резултат при кметските избори и сега прави опит да си отмъсти на пловдивчани.

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 14 май 2016 23:56

Пловдив1926 написа:Ти кога се върна от Варна бе агро дивеч ххаах

Хахахахаха селянията ти изригна на края, бъди буфер - бъди истински селянин :mrgreen:
3 нормални поста не можеш да напишеш ми се правите на не знам си какви ...
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Локо Пловдив”