Пловдив1926 написа:Нека бе, подкрепяйте ги, още 100 години да са ви тия двамата копачи ви пожелавам

Вие на стадиона ли чакате да произведете фенове, защото кънчова поляна при толкова години с неограничени възможности, ние в киреча един път не я напълнихте в официален мач. Нито веднъж. Така, че това, че си играете на село не е оправдание, напротив, даже е бонус, защото 90% от публиката ви е от преградията и селата около Пловдив. Та да се върнем на темата, близо до пълненето на стадиона си бяхте само на един панаир с безплатни хартиени шапки на втория бенефис на фокусника абра кадабра магьосник :D Сложихте си електронна система за преброяване, тя веднъж ви преброи, видяхте, че не са тройните резултати, които си измисляте и публикувате сами и изведнъж тя се "повреди" и никога повече не заработи. Бах тоя банкер родолюбец цецко как не извади 2.40 да я оправи за година и половина не знам хахах.
Ами ако се справят добре ще ги подкрепяме, разбира се на вас няма да ви хареса, ако не се справят по-стар български обичай ще се подходи както трябва, и както е нормално - пък и вас това много ще ви зарадва нали?
И на вас да ви е жив и здрав Крюшю ракетата, само да не гръмне де не трябва
Добре е, че си вярваш

Ваша публика от де мислиш че е, и каква е, да не я познаваш цялата ? Доста от вашите ги знам какви са и от де са. Кой как си пълни стадиона не е важно -важно е да са пълни стадионите и да има постоянна посещаемост, и това го казвам за всички отбори не само за нашия само така може да се вдигне и качеството на футбола и може да се появят инвеститори. Аз казал ли съм ви нещо като правите агитации да вкарвате куцо и сакато дето не се интересува от футбол даже, че да позапълните на половина стадиона във важните си мачове и най-вече срещу нас. Ти от къде знаеш кога сме били близо до пълнене на стадиона да не си идвал редовно на нашия стадион преди и в последствие да си си сменил райето ? Мани тая работа с меренето на стадионите и публиката и кой колко събирал, сам се унижаваш с подобни теми, защото си предварително загубил. Такова нещо като трайни резултати при посещаемост е нещо още по-смешно и от качеството на футбола ни в момента - трябвали и тука да ви се разяснява като на деца в предучилищна възраст, че в определени мачове само се събират повече хора

Няма ли да отворите тема за великата декларация която сте написали, да се покажете колко сте велики пред другите отбори като ревете против нас ( ще получите подкрепа от някои, сигурен съм), направо ме развеселихте като я прочетох, все повече копаете дъното с подобни изтъпления !