Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Снощи голям кеф. На плажа съм, вълните галят слуга ми, а Левски бие, пепсито шуми и ментето ловешко громи. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
vlong написа:ugly bug написа:Утре шоуто определено ще бъде на ГеренЯ.
Манолов, въпрос за 20 бинки:
"Колко ойро глоба и колко мача без публика ще отнесат Подуене след утрешния мач?"
Останаха ли пуканки,сеирджия
Намират се!
Що не беше на пистата да хващаш бомбите преди да са се взривили?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Добро Европейско утро! 
Както обещах снощи на карантинираните припознавачи, които ни проглушиха ушите с мантри за звездната си, но впоследствие оказала се импотентна, афроселекция, споделям малко важна информация за Еко Той Арена:
Тук е момента да напомня на вечно верните, че след 3 месеца са насрочени местните избори. Нищо не твърдя, просто напомням.

Както обещах снощи на карантинираните припознавачи, които ни проглушиха ушите с мантри за звездната си, но впоследствие оказала се импотентна, афроселекция, споделям малко важна информация за Еко Той Арена:
... в деловодството на РИОСВ са постъпили три жалби към решението, което за съжаление означава, че процедурата влиза в съда....
Тук е момента да напомня на вечно верните, че след 3 месеца са насрочени местните избори. Нищо не твърдя, просто напомням.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

realno написа:....
Колко е коефициента ви за калъфка.
1.0001

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:realno написа:....
1.0001
Излязъл си от дупчицата за 2-3 дни

gihuelo написа:TristaNNN написа:realno написа:....
1.0001
Аз никога не съм се прибирал в дупката, имам морален дълг да поставям припоците на място.

[offtopic]
[/offtopic]

-
- Контакти:
Мале мила, отборът му бие в Европа, ама той се радва, че имало три жалби дето щели да забавят строежа на Армията, Ицо Стоичков имаше една приказка свързана с цървули
.

1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:realno написа:....
1.0001
Аз никога не съм се прибирал в дупката, имам морален дълг да поставям припоците на място.
Редовно се прибираш особено като те насметат вашите от форума.
Наведена глава нали знаеш...
gihuelo написа:TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:realno написа:....
1.0001
Точно така е, да, вечно верни...

Опозорен припок скрит Тристан сънува!
[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:realno написа:....
1.0001
Точно така е, да, вечно верни...
Опозорен припок скрит Тристан сънува!
Айде в дупката и да не забравиш лекарствата .... Силни са ама сигурно ще се оправиш.