Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Beladona » 08 апр 2016 19:32

1982 написа:Плюя по Жаклин, не знаех, че това е анти-армейско .... доколкото си спомням, същият Жаклин години наред лееше кофи с помия по ЦСКА, теб не те знам къде си бил през това време, или само защото е написал нещо хубаво за ЦСКА, вече сте го приели за армеец ??!

А мнението ми няма нищо общо със статията му, дори не съм я чел, отдавна избягвам да чета каквото и да е написано от него. Коментирам единствено личността му. А, колкото до мача, мненията ми ги има в съответната тема, там можеш да провериш дали е нагласен, според мен ...

1982 за пръв път не е прав, живот и здраве някой ден ще му го докажа :) ако иска може и сега , но само на ЛС. :)

За отношенията Сиракови - ЖМ говоря , иначе ЖМ може и да е боклук ....нали знаеш , боклукът за едни е съкровище за други :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 апр 2016 09:47

Жаклин е написал страхотен пост. Макар, че е рогач гледа реално на нещата.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 09 апр 2016 22:56

До 20ти трудно ще се търпи - добре, че има и някой друг мач дотогава - но ще е пълна лудница! Навих и няколко човека, които рядко вече стъпват на стадиона, да дойдат. Поръчали са ми вече да им взема билети като единият от години не е стъпвал. Включително жената и една приятелка, която просто иска да види "какво е на мач", изявиха желание :lol: Друго си е като се очаква пълен стадион и луда атмосфера :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 10 апр 2016 13:49

RockSeeker написа:До 20ти трудно ще се търпи - добре, че има и някой друг мач дотогава - но ще е пълна лудница! Навих и няколко човека, които рядко вече стъпват на стадиона, да дойдат. Поръчали са ми вече да им взема билети като единият от години не е стъпвал. Включително жената и една приятелка, която просто иска да види "какво е на мач", изявиха желание :lol: Друго си е като се очаква пълен стадион и луда атмосфера :)

Не знам, досега няколко пъти сме пълнили бус + коли от нашия град, сега като гледам колко желаещи има и голям автобус няма да стигне.. :twisted:
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 11 апр 2016 11:27

Пожелавам ви/си по-често да имате такива проблеми! ;) Вчера на път за Гоце Делчев всякакви хора ни разпитваха за мача, колко души ще пуснат, дали щяло да има билети на място, включително служител от бензиностанцията например. Като му казах, че по-добре предварително да се снабди, вика - а, тогава ще видя нещо вуйчото да пратя да вземе, ама трябва да се отиде в София за тоя мач :lol: Инак на 13ти или 14ти ще ги пускат доколкото разбрах (не съм чел новини от вчера).
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 11 апр 2016 11:34

Най-вероятно в сряда ще бъдат пуснати билетите, което ще е доста добре, понеже така ще дойдат повече хора за мача с Вихрен! ;)
Спокойно си влизат 20 хил. на стадиона, така че няма нужда от излишни драми!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 11 апр 2016 11:35

В сряда ще бъдат пуснати да.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2016 13:55

Футболистите на ЦСКА Павел Головодов, Марио Йорданов и Радослав Димитров получиха повиквателни за националния отбор на България до 18 години.
Успех на новите "лъвчета"!Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

„Армията“ - врящия червен котел!

Мнениеот Teo » 15 апр 2016 11:46

Изображение
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O-rB3VqkZ68[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XLDUFo13K2Y[/youtube]
От близо 8 години Армията не е била толкова пълна! На 20-ти април мача от 1/2 финалната фаза на турнира за Купата на България стадиона отново ще бъде онзи врящ червен котел които винаги е бил в годините - голямото червеното море!
14 000 хиляди билета + 1000 билета в деня на мача + 2500 карти.
Така е по В групите, брат'4е..... :idea:
ЦСКА София - Отбора на народа!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: „Армията“ - врящия червен котел!

Мнениеот W84me » 15 апр 2016 12:00

14 000 билета, 20 000 карти, 2500 безплатни пропуска, 14500 по дърветата :mrgreen: Ти го изкара Камп Ноу бе, Сапун :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”