Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 04 окт 2025 17:38

https://www.facebook.com/share/r/1YpbcdiyEd/

Продължават спекулациите обаче ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 окт 2025 17:47

Днеска те правят 1:1 със Спартак. Вероятно са доста прехвален отбор.

Единствено тези спекулации засега са конвертируеми заради местата в класирането.

Един вид те са в тройката, а ние супер назад.

Да се обединим с "големия колос", че да идем и ние напред.

Това е доста недалновидно в една ключова и огромна сделка като това обединение.

Както каза някой: Какво имат те, за да са притегателни за нас и да искаме ние обединение???

Стадион ли имат, бази ли имат, марка ли са, емблема ли имат, публика ли имат??????

Не знам..... Това ако стане, сделката ще е много по-голяма... и няма да е само за клубовете.

Т.е. Цеката ще трябва да плати нещо много повече, не знам по какъв начин, за да влезне в клуба ни като равен с Папазки.

Най-вероятно някаква друга сделка, която няма нищо общо с футбола и от която Папазки ще спечели милиони от Цеката.

Иначе няма логика. Ние нищо няма да спечелим освен шепа играчи и някакви футболни подигравки.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 окт 2025 17:56

danko_sot написа:Днеска те правят 1:1 със Спартак. Вероятно са доста прехвален отбор.

Е то ако отбор прави само победи ще стане шампион. На моменти много ни е изкривено мисленето. Спартак ако не греша загубиха само от Левски като гост и са напред в класирането.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 окт 2025 19:56

Red_Neck написа:
MASTER_COOL написа:Папазки никога не се е занимавал със спорт. Чужда му е материята.

Защо го прави тогава? ;))))
На 70 се сети че му се занимава ли?

Може да е решил, че е дошло време да направи нещо добро за ЦСКА и българския футбол, да запише името си в историята. Вероятно наивно звучи, но по-добре така, отколкото да мислим, че този стадион и базата се изграждат с цел ЦСКА да бъде изигран коварно.

Аз мисля, че трябва да изпитваме повече доверие към онези, които опитват да променят нещо в ЦСКА. Да, отборите ни са ужасно зле, не отива на клуба да е в дъното на таблицата. Но е добре да знаем, че има такива моменти. Дори в далечното минало, когато ЦСКА беше сила и печелеше титла след титла сме имали сривове, като например този през сезон 1963-1964, когато ЦСКА е 11 - ти в крайното класиране, в зоната на изпадащите.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2025 20:11

Тука има много философи и неверници. Както казах знам целта на Папазки, отделно е "чорбар" повече от всеки един от нас, че даже и взети заедно.
Ако изгоним и този човек, заслужаваме приза "малоумници номер 1 в България"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2025 20:35

Пичове, малко по-сериозно, ...... мисля, че леко се надценявате - все пак сме форум с 10 активни потребители :))))
Хиляда да бяхме, ... как точно си представяте т.нар. "изгонване на собственик" :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 окт 2025 20:48

Не подценявай форума!!!

Оня Шивача как изгони ГГ :)

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 04 окт 2025 21:58

MASTER_COOL написа:Бля, бля, бля :mrgreen:

Стадион, база, школа, най-модерният автобус, скоро фенмагазин в топ Център
- нищо работа викаш.

Вероятно, ако Папазки беше сполучил и с подходящите изпълнители (спортно техническо ръководство) от първият път и вече имаше купа и титла - ми те и Манчестър Юнайтед щяха да го искат ;)

Абсолютно нищо работа, когато нямаш отбор заради, който да се пълнят тези обекти.
Колкото до второто спомни си, когато поеха отбори Лупи, Гърнетата и Домуса.Какъв опит във футбола имаха и за кои места се бореха.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 04 окт 2025 22:08

danko_sot написа:Не подценявай форума!!!

Оня Шивача как изгони ГГ :)

Няма кой друг да го е изгонил, чак сега ми светна.Благодаря, че ми отвори очите! ;)

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 05 окт 2025 01:12

Пак ли Милко бе, той преди 10 дни твърдеше, че Стоичков движи всичко около армията, ако това беше така Златка щеше да е изхвърчала още миналото първенство, когато Ицо искаше оставката му.
Числото е един фирмен отбор, когато бащицата си тръгне всичко приключва, между другото и отбора където едно време са имали повече публика на мазните борби е подобна работа.

Живеем в разделни времена, провокатори има навсякъде, всеки може да говори каквото си поиска,
съдете само по делата им пише го и в най-старата книга.

Явлението фирмени отбори, го има не само у нас, Ред Бул например, заради които Клоп напусна Ливърпул та си навлече гнева на много негови фенове. Общото на тези отбори е, че отиват да инвестират в малки отбори и градчета където няма публика, защото собствениците им поради голямото си его не обичат някой да им казва какво да правят.

Върни се в “ЦСКА”