Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот hydetoshi » 21 мар 2019 22:22

specter написа:
TristaNNN написа:Костов все пак е повикан на лагер-сбора на националния на мястото на космонавта. Така обаче е малко неуважително към голмайстора ни. Значи, хем "не ми трябваш", хем "сега може пък да ми дотрябваш", к*рвевнска работа, неприятно съм изненадан от Хубчев. :?

На мен Хубчев ми е един от най-неприятните хора, свързани с българския футбол като цяло в момента. Изключително гаден и злобен човек, който таи, разбира се, най-голяма злоба точно към Левски. Да не говорим как очевидно изпълнява заръки на странични хора за това кои трябва да присъстват в националния. Трябваше да се контузи Кирчо със 100-те му минути до момента в Серия А, та да може Костов да бъде викнат. Дооста неуважително към голмайстора на първенството.

Извинявам се за въпроса,обаче Хубчев не направи ли пробив за големия футбол именно при вас навремето ,преди да замине да играе в Хамбургер,заедно с Лечков и Павката Дочев? И определено прави впечатление,че все като анти-левскари се проявяват хора,които са си вадили хляба при вас. Това е доста странно,а може би си има някакво обяснение.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: методито

Мнениеот Странджата » 22 мар 2019 00:08

Това с няма ги аго, по вази, нашите китни градинки, ни е познато.Колкото до патосът ти, извиращ от килера, той е в хармония с примера, в който сравних Левски, като казах, че сега прилича на голяма част от родните семейства.
Всичко това, което си написал, е умилително, ама не ти ли напомня за похода към Европа с едни мускалчета ...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 мар 2019 09:13

[offtopic]
Странджата написа:Това с няма ги аго, по вази, нашите китни градинки, ни е познато.Колкото до патосът ти, извиращ от килера, той е в хармония с примера, в който сравних Левски, като казах, че сега прилича на голяма част от родните семейства.
Всичко това, което си написал, е умилително, ама не ти ли напомня за похода към Европа с едни мускалчета ...
[/offtopic]

[offtopic]Не, всичко ми прилича на това и което става в татковината ни. Пример: Начинът, по който е управляван държавата. Явно е, че е грешен, нали? Но хората "отгоре" те убеждават, че друг начин НЯМА, и че ти като избирател си лаик и нищо не разбираш, а ТЕ знаят. И затъваме, и затъваме. Но ТЕ е явно, че са некадърни управленци, обаче някои избиратели (фенове), казват: "Бе, те знаят. Ще станат нещата". Но те не стават и не стават. Тъкмо напротив. В последното десетилетие България фалира два пъти. Който иска да го водят за носа, да си го вдига и да чака включване. Не знам за какви мускалчета говориш, но ние сме яко злетаци и там, където искаме да отидем, ние сме били и там си ни е мястото. И патос няма. Просто не използвах думите, които исках. Ние сме морони, които си мислят, че правят нещо, а всъщност сме толкова далеч от истината, че не е за вярване. Самото неразбиране на същината на нещата, показва колко сме спрели.[/offtopic]

Някой ще каже ли това за Модича вярно ли е?

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 22 мар 2019 10:18

hydetoshi написа:
specter написа:
TristaNNN написа:Костов все пак е повикан на лагер-сбора на националния на мястото на космонавта. Така обаче е малко неуважително към голмайстора ни. Значи, хем "не ми трябваш", хем "сега може пък да ми дотрябваш", к*рвевнска работа, неприятно съм изненадан от Хубчев. :?

На мен Хубчев ми е един от най-неприятните хора, свързани с българския футбол като цяло в момента. Изключително гаден и злобен човек, който таи, разбира се, най-голяма злоба точно към Левски. Да не говорим как очевидно изпълнява заръки на странични хора за това кои трябва да присъстват в националния. Трябваше да се контузи Кирчо със 100-те му минути до момента в Серия А, та да може Костов да бъде викнат. Дооста неуважително към голмайстора на първенството.

Извинявам се за въпроса,обаче Хубчев не направи ли пробив за големия футбол именно при вас навремето ,преди да замине да играе в Хамбургер,заедно с Лечков и Павката Дочев? И определено прави впечатление,че все като анти-левскари се проявяват хора,които са си вадили хляба при вас. Това е доста странно,а може би си има някакво обяснение.

Хубчев, Илиев, Кременлиев, все големи играчи при нас и малки човеци за съжаление.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 22 мар 2019 11:10

Райков е свободен агент .. как мислите в тая отчайваща форма на Кабрал би ли могъл да помогне с нещо :?:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 мар 2019 11:23

[offtopic]
bilyaletdinov написа:
TristaNNN написа:Всичко това звучи много хубаво, аз също бих искал да съм свидетел на нещо подобно, но процесите във футбола вече не се случват както бе преди години. В ерата на технологиите и на изключително развитите скаутски и мениджърски мрежи по света, много трудно ще намериш един свободен Бардонов, който освен това ще играе за малко пари, който освен това ще иска да дойде специално в България, който освен това ще избере точно Левски и който освен всичко останало ще се раздава на максимум в абсолютно всеки мач. Това вие не можете да го разберете и от тук идват нашите несъгласия по темата. Просто, колкото и тъжно да звучи, нашият любим Левски не е оня магнит за таланти и работяги, който беше по времето на Бардонов и Пажин, и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-бързо ще приемете и реалността. Дотогава си живеете в миналото на едни сладки спомени така, както бабите и дядовците въздишат по комунизма. Към днешна дата, в този комерсиален и упадъчен свят, Левски може да привлече качество и/или талант само срещу солидно заплащане, друг начин засега не се вижда.

Как в същата тая ера на технологиите дойдоха Бедоя и Аньете? За колко пари играха те? Как играеше Антонио? Оставяше ли си сърцето на терена? А Боян?
Не мога да разбера как така оправдавате плащането на едни невъобразими суми на играчи и треньори, които отпаднаха от Вадуц, загубиха финал от Славия и завършиха на 30 точки от Лудогорец и на всичкото отгоре казвате, че нямало алтернатива :lol:
Същата работа слушах за "неконвертируемите" играчи на Левски, които Павел Колев продаде и отдаде под наем. С отбора разтрогнаха само двамата вратари.
Наслушах се на глупости. Как Ривалдиньо бил в отбора, за да бъде магнит за добри футболисти. Как Обертан бил лицето на Левски.
Пак ви казвам има добри играчи, които ще свършат много добра работа на Левски, но се иска работа, работа, работа! С Ютюб скаути няма да се получи, пък после да ми се оплакват.
Трябва ред и организация в трансферната политика на клуба. Защото ми се подигравахте когато ви говорих, че Левски загуби поне 1 млн. евро от свободните агенти тръгнали си от клуба. И после как няма да сме пред фалит?
Силно се надявам веднъж завинаги тоя клуб да почне да се управлява нормално, а не аматьорски и хубаво Павел Колев да започне да предприема мерки защото след два месеца трябва да бъдат взети поне 4-5 футболиста.
Да попитам колко е бюджета на Дюделанж? А на Шкендербег? Не всичко е пари.
[/offtopic]
Не си разбрал това, което съм написал. Казах, че Левски може да привлече качество и/или талант само срещу солидно заплащане, а Аниете е точно такъв пример - висока заплата, да не кажа една от най-високите в Левски към онзи момент, плюс много тлъста пачка на ръка при подписването. Не се наемам да гадая какво е било положението с бонусите, ама едва ли и те са били символични.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2019 11:24

joro5rov написа:Райков е свободен агент .. как мислите в тая отчайваща форма на Кабрал би ли могъл да помогне с нещо :?:

Да изпаднем съвсем. :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 22 мар 2019 11:25

joro5rov написа:Райков е свободен агент .. как мислите в тая отчайваща форма на Кабрал би ли могъл да помогне с нещо :?:

ти сериозно ли? Или поста ти е някакъв дълбоко скрит сарказъм?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 мар 2019 11:26

delqnski47 написа:Да ви пускам ли анкета сега,не разбрах. :roll:

Не, заеви. Щом ще се правиш на интересен и ще ни караш тука да си цапаме душите пред синия олтар, по-добре си гледай кефа някъде.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 22 мар 2019 12:24

Между другото, като го прочетох това - че Райков вече е свободен агент, абсолютно сериозно се замислих, че като нищо ще вземат да го дръпнат обратно при нас, щото... "Български Левски", нали... Не виждам с какво би ни помогнал, нито пък ще качи нивото по някакъв начин. Надявам се с предстоящите трансфери целта да не е просто да го преместим от левия в десния, а действително да се търси по-високо качество, доколкото е възможно с оглед финансите ни.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”