Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот goshev » 24 сеп 2025 21:17

MASTER_COOL написа:Ицо Янев е на Панчарево :twisted:
Единствено не ми харесва тази "клауза" : освобождаване при лоши резултати през зимната пауза.
Каква вина може да носи Ицо за неразумната селекция и политика на ИД ?! Отделно какво е виновен за малоумната физическа подготовка на Керкенез ?!
Истината е, че ще му бъде безкрайно трудно !

Но ние сме с него.
Пълна и безрезервна подкрепа за ИЦО ЯНЕВ !

От тук нататък във всеки новоподписан договор с треньор или футболист тази клауза за лоши резултати за определен период трябва да я има.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 24 сеп 2025 21:28

MASTER_COOL написа:Прави сте всички да си мислите, че Янев ще е поредната жертва. Но има едно Но - топката е от женски род и никога не се знае.
Имам един любим лаф на Томаш - Греда ВЪН, греда ВЪТРЕ.
Ако Янев има късмет може и да направи чудото. Вероятността е 5,10%, но съществува.

Той Янев веднъж вече направи чудото като взе купата от В група, против съм такъв човек да го броим за временен защото той не заслужава такова поведение, поне от нас феновете. Ицо е много ерудиран като за човек произлязъл от футболните среди, надявам се има план в главата си и ще успее да го предаде на футболистите, вече е въпрос на техните възможности и до колко са способни да го осъществят. Успех на Ицо Янев. Аз пък ще се радвам ,ако той е тренера с който откриваме стадиона.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 24 сеп 2025 21:33

Янис Зику написа:
Red_Neck написа:7. Букитата/Таки/Шиши или който там е зад тях (на книга от април 2024, реално от март 2023)

Със сигурност това заслужава Папазки, да го наричат Букитата, Таки и Шиши след толкова пари хвърлени на вятъра в опит да угоди на капризи. Гледам бая хора са се яхнали по синята пропаганда да обясняват колко лош собственик е.

Аз все питам защо се наливат огромни пари в бази, а за отбори на никой не му пука, ама никой не дава дори някакво смислено предположение.А тук пишат хора, които са с претенции, че са доста навътре с нещата.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 сеп 2025 21:42

Един от проблемите пред Христо Янев ще е липсата на изявен тартор.
Във Враца си имаше Генов, после дойде и Евтимов. Като се разбереш с тарторите, е по-лесно да водиш отбора. В повечето отбори има такива футболисти.
При нас - не.
Освен това когото набедят за капитан, задължително започва да греши като пръв новобранец и прецаква отбора.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 21:46

sly написа:Аз пък ще се радвам ,ако той е тренера с който откриваме стадиона.

Мечтан вариант ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 24 сеп 2025 21:48

Тартора не се назначава, а сам се налага като такъв.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2025 21:48

djd написа:Един от проблемите пред Христо Янев ще е липсата на изявен тартор.

Имам предчувствие, че Делова, Ето'О и Питас при него ще си върнат формата. А това би било достатъчно поне да си гарантираме мястото е групата :)))
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 сеп 2025 21:49

goshev написа:
Янис Зику написа:
Red_Neck написа:7. Букитата/Таки/Шиши или който там е зад тях (на книга от април 2024, реално от март 2023)

Със сигурност това заслужава Папазки, да го наричат Букитата, Таки и Шиши след толкова пари хвърлени на вятъра в опит да угоди на капризи. Гледам бая хора са се яхнали по синята пропаганда да обясняват колко лош собственик е.

Аз все питам защо се наливат огромни пари в бази, а за отбори на никой не му пука, ама никой не дава дори някакво смислено предположение.А тук пишат хора, които са с претенции, че са доста навътре с нещата.

И аз мислех, че не им пука. Обаче не си спомням кога беше (след финала за купата ли, след баража ли) Мастъра писа, че неговият човек, дето е по-навътре в клуба казал, че Боса побеснял. Начи не е като да не им пука.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 сеп 2025 21:52

MASTER_COOL написа:
djd написа:Един от проблемите пред Христо Янев ще е липсата на изявен тартор.

Имам предчувствие, че Делова, Ето'О и Питас при него ще си върнат формата. А това би било достатъчно поне да си гарантираме мястото е групата :)))

И Петко и португалеца ще въртят неземни фалове и корнери. :lol:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 24 сеп 2025 21:55

djd написа:
goshev написа:
Янис Зику написа:

И аз мислех, че не им пука. Обаче не си спомням кога беше (след финала за купата ли, след баража ли) Мастъра писа, че неговият човек, дето е по-навътре в клуба казал, че Боса побеснял. Начи не е като да не им пука.

Да, ама изглежда бързо му е минало и всичко си продължи постарому. :lol:

Върни се в “ЦСКА”