Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Djack_84 » 18 сеп 2019 13:44

Пълна подкрепа от мен за Хубчев.Не съм съгласен с това,че не се вижда положителна промяна от неговата работа.Има и негативи,разбира се.

Плюсовете дотук според мен:
- Успя да вкара дисциплина в отбора и да изтиска максимума от играчите
- Отбора през повечето време стои компактно,има нужната взаимопомощ и себераздаване
- В големи периоди успяваме да пресираме успешно
- В повечето мачове имаме завидна ефективност пред гола и вкарваме почти всичко,което създаваме като положения.
- Отбора играе директно с пасове напред и търсене на бързо развитие на атаките.
- И не на последно място - отношението му към журналистите.Успява да контрира всички опити за провокации и внасяне на интриги.По този начин предпазва играчите от напрежение и винаги ги защитава.

Като минуси могат да се отбележат:

- Прави впечатление,че сякаш няма план Б,когато мача не се развие така,както е очаквал и както го е започнал като нагласа.
- Доста пъти закъснява или бърка със смените на играчите или размества постовете им в хода на мача
- Бърза да връща отбора назад,когато поведем и имаме психологическо и игрово предимство.Прави впечатление,че на този етап не сме готови особено да пазим резултат и се дърпаме прекалено дълбоко в собствената си половина изпадайки в глуха защита на моменти.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 18 сеп 2019 14:33

Ще станат нещата, убеден съм, че от пролетта ще играем даже още по-добре, ако оставят Хубчев!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2019 17:07

Djack_84 написа: - И не на последно място - отношението му към журналистите.Успява да контрира всички опити за провокации и внасяне на интриги.По този начин предпазва играчите от напрежение и винаги ги защитава.

И на мен това отношение към интригантите-драскачи много ми допада, макар че именно то създава на Хубчев образа на "темерут", "сухар", "нацупеняк", "кривак" и там както още го "ласкаеха" голяма част от нашите.
Преди време смятах, че разумните отговори на глупавите провокации може да променят ония с микрофоните, ама не може, нещата се влошават, затова на криво гърне - крив капак! Даже пак ги жали, я си спомнете Чичовото как ги редеше. :mrgreen: Ама това заслужават с непрестанните си опити за интрижки и пикантерии, с клишетата, със заучените фрази и т.н. Като станат футболни хора и започнат да задават нормални и интересни въпроси около играта футбол, тогава ще заслужат вежливост, приветливост и нормални отговори.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2019 17:53

Djack_84 написа:Пълна подкрепа от мен за Хубчев.Не съм съгласен с това,че не се вижда положителна промяна от неговата работа.Има и негативи,разбира се.

Плюсовете дотук според мен:
- Успя да вкара дисциплина в отбора и да изтиска максимума от играчите
- Отбора през повечето време стои компактно,има нужната взаимопомощ и себераздаване
- В големи периоди успяваме да пресираме успешно
- В повечето мачове имаме завидна ефективност пред гола и вкарваме почти всичко,което създаваме като положения.
- Отбора играе директно с пасове напред и търсене на бързо развитие на атаките.
- И не на последно място - отношението му към журналистите.Успява да контрира всички опити за провокации и внасяне на интриги.По този начин предпазва играчите от напрежение и винаги ги защитава.

Като минуси могат да се отбележат:

- Прави впечатление,че сякаш няма план Б,когато мача не се развие така,както е очаквал и както го е започнал като нагласа.
- Доста пъти закъснява или бърка със смените на играчите или размества постовете им в хода на мача
- Бърза да връща отбора назад,когато поведем и имаме психологическо и игрово предимство.Прави впечатление,че на този етап не сме готови особено да пазим резултат и се дърпаме прекалено дълбоко в собствената си половина изпадайки в глуха защита на моменти.

Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете. :roll:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2019 17:59

Това, че се държал темерутски с журналистите, пък, е най-малкият "треньорски" плюс! Ако изобщо е треньорско качество.
И, междувпрочем, отговорите на някои въпроси са интересни не само за журналистите, но и за нас - феновете.
Но неговото непукистко поведение показва, че и за феновете му е през оная работа! :shock:
Ако му уйдисат на акъла, трябва хич за нищо да не го питат! Само, че такова поведение е недопустимо в нормалните държави.
Сядаш на столчето за пресконференции и чинно отговаряш на зададените въпроси. :!:
Само в цигански държави като нашата треньорите могат да правят каквото си искат.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 сеп 2019 18:03

Колегата е направил много точна преценка. Ако Хубчев е треньор на Юнайтед, минусите щяха да тежат наистина повече, но той е треньор на отбор, който години наред няма нищо в игрови план и не визирам трофей, а никаква организация в играта, вкл. при несретник от Апенините. Под игра имам предвид игра във всички точки на терена. А ако му е наистина през оная работа за феновете, мога само да го поздравя, вкл себе си не изключвам от общата маса. Остава един професионалист в коя да е област да се съобразява с мнението на Лаици, що се отнася до професионални детайли

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2019 18:21

drvasko98 написа:Колегата е направил много точна преценка. Ако Хубчев е треньор на Юнайтед, минусите щяха да тежат наистина повече, но той е треньор на отбор, който години наред няма нищо в игрови план и не визирам трофей, а никаква организация в играта, вкл. при несретник от Апенините. Под игра имам предвид игра във всички точки на терена. А ако му е наистина през оная работа за феновете, мога само да го поздравя, вкл себе си не изключвам от общата маса. Остава един професионалист в коя да е област да се съобразява с мнението на Лаици, що се отнася до професионални детайли

Никой не говори за "професионални детайли". Никой не говори "да се съобразява с мнението на Лаици". Но когато го питат, например, дали се очакват нови футболисти, да прави физиономии все едно са му бръкнали в червата...съжалявам!
Впрочем, "професионално" ли беше от негова страна да каже, че еди-кой си футболист не знаел как се рита топката? И то за футболист, който ТОЙ ЛИЧНО е одобрил??? :o
"Професионално" ли беше от негова страна, след мача с Тирето да каже, че НЕ Е ДАВАЛ указания за опълченска тактика? От което се разбра, че играчите НЕ СПАЗВАТ неговите указания и правят на терена каквото си поискат?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 сеп 2019 18:31

blue avalanche написа:
drvasko98 написа:Колегата е направил много точна преценка. Ако Хубчев е треньор на Юнайтед, минусите щяха да тежат наистина повече, но той е треньор на отбор, който години наред няма нищо в игрови план и не визирам трофей, а никаква организация в играта, вкл. при несретник от Апенините. Под игра имам предвид игра във всички точки на терена. А ако му е наистина през оная работа за феновете, мога само да го поздравя, вкл себе си не изключвам от общата маса. Остава един професионалист в коя да е област да се съобразява с мнението на Лаици, що се отнася до професионални детайли

Никой не говори за "професионални детайли". Никой не говори "да се съобразява с мнението на Лаици". Но когато го питат, например, дали се очакват нови футболисти, да прави физиономии все едно са му бръкнали в червата...съжалявам!
Впрочем, "професионално" ли беше от негова страна да каже, че еди-кой си футболист не знаел как се рита топката? И то за футболист, който ТОЙ ЛИЧНО е одобрил??? :o
"Професионално" ли беше от негова страна, след мача с Тирето да каже, че НЕ Е ДАВАЛ указания за опълченска тактика? От което се разбра, че играчите НЕ СПАЗВАТ неговите указания и правят на терена каквото си поискат?

Има си подход. Съра хвърляше обувки по най-големите звезди. Вярно е че Насиру играе като ******, може и да е заради това изказване. На мен пък ми харесва повече отколкото коментари след победа "Момчетата играха добре и изпълниха указанията, а след загуба - виновен е съдията, противника, вятъра".
А за опълченската тактика освен вариант указания на треньора и неспазване на указанията има и вариант противник и вариант възможности (ако искаш ти нареди на халфове Райнов, Юруков и Тиам да играят офанзивно с владеене на топката), може пък да те слушат, но ако беше казал точно това, щеше да има реакции като за Насиру

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2019 18:37

drvasko98 написа:
blue avalanche написа:

Има си подход. Съра хвърляше обувки по най-големите звезди. Вярно е че Насиру играе като ******, може и да е заради това изказване. На мен пък ми харесва повече отколкото коментари след победа "Момчетата играха добре и изпълниха указанията, а след загуба - виновен е съдията, противника, вятъра".
А за опълченската тактика освен вариант указания на треньора и неспазване на указанията има и вариант противник и вариант възможности (ако искаш ти нареди на халфове Райнов, Юруков и Тиам да играят офанзивно с владеене на топката), може пък да те слушат, но ако беше казал точно това, щеше да има реакции като за Насиру

А за опълченската тактика освен вариант указания на треньора и неспазване на указанията има и вариант противник и вариант възможности

През първото полувреме с друг противник ли играхме?
През първото полувреме футболистите с други "възможности" ли бяха?
Тук вече съвсем се обърках... :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2019 21:45

blue avalanche написа:

На няколко пъти го питаха за нови футболисти и отговорите в началото бяха сравнително бодряшки и от сорта на "Чакаме нещо до края на седмицата", "Очаквам развитие до началото на идната седмица", "Действаме по въпроса" и т.н. След което нито в началото на седмицата се случи нещо, нито в края, нито междувременно. Е, какво да отговаря по въпроси и теми, които очевидно не са изцяло под негов контрол? Ако продължи с "очакваме до края на ...еди кога си", ще има вой и подогравки и освен темерут ще стане Пинокио2, даже ще почнат да му мерят носа. :roll: Какви физиономии да прави, като журналята го питат постоянно за нови? Ми, писнало му е на човека, явно. Едва ли той ходи да ги пазари и да бута пачките на мениджърите им.
И какво трябваше да каже след мача с крадците на идентичности? "Ами, Юруков е дупка, пръснаха го и замина мача", или "Сръбския спец и хитър и на полувремето ремонтира тирето", или "Техните негри ни натиснаха и поиздъхнахме, щото ние ги надхитрихме в началото, ама тия не са Дунав", или "Нашиментов издъхна, Доктора издъхна, щото бяха контузени и в центъра си е*а майката", или "Толкова си можем към момента с тия кадрови проблеми и наличен потенциал"? Това по-добре ли щеше да звучи? И разбира се, че не е давал указания да хващат лопатите и да бъркат бетона, просто този мач така се разви. Петрович си пипна отбора и оранжевите заиграха агресивно, натиснаха фланговете и логичното се случи. Изолираха успешно нашите остриета и така полека-лека ни натикаха, нашите се напрегнаха, почнаха да ритат напосоки и в по-голямата част от полувремето гледаха мача отблизо, понеже, пак да кажа, Дедо си ремонтира отбора и ни загащиха силните играчи. Неприятно, но факт.
И? Трябваше да засипе плескавицата с похвали ли, какво? Да срине Юруков със земята ли? Да оплюе всичко в клуба ли?
Не се ли замисляте, наистина, че някои неща не бива да се коментират в публичното пространство и е по-добре, а и по-здравословно да си останат в "кухнята"? Щото, ей го - едно непремерено и емоционално изказване за "шведа", че не знаел там елементарни неща, вече втори месец се използва за аргумент колко сме зле, колко сме непрофесионални, колко е тъп треньорът, как ни лъжат от ръководството и прочее заключения. Мислите ли наистина, че трябва всичко да се казва публично, предвид ителекта и първосигналността на същата тая публика, капризна на гол тумбак освен това. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”