Със сигурност и никак не-малък % от гласувалите, са го направили с "отвращение", за да изберат "по-малкото зло".
Изводът: Системата трябва да се смени !
Парламентарната република, с настоящата конституция, не струват при сегашните условия.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Леле, Беновска още малко ще почне да духа на Бойко в ефир.
doktora25 написа:Много съм разочарован от резултатите на изборите, най-вече от това, че евроскептиците останахме без представителство в ЕП. Издразни ме изключително малоумното изказване на Станишев, който не отговори адекватно на нито един журналистически въпрос (по-голямата част от които бяха справедливи и резонни). Той изръси също така най-голямата глупост, която може да каже един политик и която в някои случаи може да бъде считана за политическо самоубийство: а именно, че по въпроса с Русия отстоява позиция, която е в разрез с вижданията на 90% от неговия електорат. В изказването му изобщо не личеше притеснение от този факт, което поставя доста сериозни въпросителни на какво той разчита на изборите. Силно се надявам този човек скоро да напусне ръководните позиции на партията.
Единственото положително от изборите е (тук някои могат да открият противоречие, но ще се аргументирам), че резултатите са такива, че предсрочни парламентарни избори към момента са малко вероятни, тъй като е малка вероятността при едни нови избори БСП, Атака и ДПС да имат мнозинство. Да, в много отношения политиката на БСП не ми харесва, но едно евентуално скорошно идване на власт на ГЕРБ и РБ би било пагубно за страната. Бареков явно и той ще играе някаква роля, програмата му е хубава, но от неговите изказвания снощи останах с впечатлението, че той е по-близо да подкрепи десните, отколкото левите.
Най-важното, което трябва да се случи в идните месеци не е да има протести, а да има консолидация на идеи, да се учреди нова лява партия от хора без политическо минало (както и без роднини в ръководните органи на БКП), предимно от млади и експерти, с поглед на изток, да разработят платформа, в която да са заложени като приоритети образованието (да се върнат реда и дисциплината и максимално да се доближи до изискванията на бизнеса), здравеопазването (да намалее бюрокрацията и рязко да падне неговата цена за здравноосигурените лица), социалната политика и демографската политика и които в близките месеци да посетят всеки един български град, а също и по-големите села.
dunavfc написа:Простак, невъзпитан , недодялан, майтапчия
RedeviL написа:ГЕРБ са чисти като момини сълзи! При тях няма контролиран вот и не купуват гласове.. Те са умните и красивите! Техните кампании винаги са най-скромни от всички други! Ох, горките! Живи да ги оплачеш..Ето, заради това демагогстване и лицемерие винаги са ми били противни!
RedeviL написа:dunavfc написа:Простак, невъзпитан , недодялан, майтапчия
И в същото време това бил най-подходящият човек за министър-председател на България.. Жалка картинка!
dunavfc написа:RedeviL написа:dunavfc написа:Простак, невъзпитан , недодялан, майтапчия
И в същото време това бил най-подходящият човек за министър-председател на България.. Жалка картинка!
Народът иска такъв министър, аз лично искам такъв министър ! Не искам човек като Станишев, който не може да отговори на един елементарен въпрос по нормален и човешки начин да управлява стрната ми, за щастие не го иска и народа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта