Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Честит юбилей на Паро Никодимов! Да е жив и здрав още много години! Една от малкото останали живи легенди на ЦСКА
Програмата този уикенд.
ЦСКА - ЦСКА 1948
ЦСКА II (София) - Беласица (Петрич)
Сливнишки герой (Сливница) - ЦСКА III (София)
Елитна група (U-18) - Първа фаза
Славия 1913 (София) - ЦСКА (София)
Елитна група (U-17) - Първа фаза
Елитна група (U-16) - Първа фаза
ЦСКА (София) - Черно море (Варна)
Елитна група (U-15) - Първа фаза
ЦСКА - ЦСКА 1948
ЦСКА II (София) - Беласица (Петрич)
Сливнишки герой (Сливница) - ЦСКА III (София)
Елитна група (U-18) - Първа фаза
Елитна група (U-17) - Първа фаза
Елитна група (U-16) - Първа фаза
Елитна група (U-15) - Първа фаза
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Ха ха ха, причиних си да гледам Бай Марин.
Човека реве за Немога и за ... Юга, дето много добре чел играта. Бойко Величков бил мънкал (разбирай че не е убавец, визионер и оратор като Немога)
И тоя "гений" прави подкаст за ЦСКА, облечен с анцуг, брандиран с емблемата на съвсем друг отбор.
Човека реве за Немога и за ... Юга, дето много добре чел играта. Бойко Величков бил мънкал (разбирай че не е убавец, визионер и оратор като Немога)
И тоя "гений" прави подкаст за ЦСКА, облечен с анцуг, брандиран с емблемата на съвсем друг отбор.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бай Марин е приятен човечец, но нивото като цяло е изключително ниско :mrgreen:
Особено ниско, когато започне да реди нецензурни фрази :lol:
На мен ми е забавен, но само толкова :)
Особено ниско, когато започне да реди нецензурни фрази :lol:
На мен ми е забавен, но само толкова :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Официалната страница на ЦСКА ни припомня победата над Ливърпул с 1:0 на тази дата през 2005. Аз през 1982 даже не съм бил планиран, така че за мен, за съжаление, това е "мачът с Ливърпул", защото другият не съм го преживял. Спомням си как този мач дори не го даваха по телевизията. Да, може би заради резултата от първия мач в София, но все пак. Представете си днес български отбор да играе срещу Ливърпул и ако ще и 5:0 да е паднал в първия мач да не се излъчва реванша. И се замислям как на времето вкъщи имахме телевизор с кабелна, но по някаква причина нямахме радио :roll: и съм седял в колата на татко да слушам там по радиото калните гостувания на ЦСКА срещу отбори като Родопа Смолян, Марек, Рилски спортист и/или подобни и после съм броял минутите да почне предването на Сашо Диков по канал 3, за да гледам и кадри от тях с 1400000 връщания при положение за дузпа :)
Значи, в последните поне 10 години, че и повече, даже и на тия с Левски дето ги дават на живо и после можеш да гледаш три различни репортажа от пет ъгъла не ми се гледат толкова, камо ли да ги слушам... Да не говорим, че и ходя да гледам на живо когато съм си в България и на моменти се чудя защо си го причинявам изобщо. А в състава на ЦСКА тогава звезди бяха Велизар, Сакалиев, Янев, Илиев, Янчев и Гъргоров- все момчета, които ако бяха родени само 20 години по-рано нямаше и да помиришат дори резервно място в ЦСКА. А генерал Йешич, Бог да го прости, на практика първият път като дойде тогава си беше просто един сръбски треньор, който не беше печелил нищо преди това и всяка година си беше сменял отборите. Същото важи в пълна сила и за националите като цяло. Ами явно когато човек не променя нито методите, нито изпълнителите- всичко си върви по инерция и един ден е много вероятно като погледнем българските играчи да си кажем: Абе, Турицов и Тасев не бяха толкова зле, тия днешните трябва да се учат от тях. Мачовете ще се предават по три различни телевизии едновременно и онлайн и само най-големите ненаситници на наказания все още ще ги гледат.
Значи, в последните поне 10 години, че и повече, даже и на тия с Левски дето ги дават на живо и после можеш да гледаш три различни репортажа от пет ъгъла не ми се гледат толкова, камо ли да ги слушам... Да не говорим, че и ходя да гледам на живо когато съм си в България и на моменти се чудя защо си го причинявам изобщо. А в състава на ЦСКА тогава звезди бяха Велизар, Сакалиев, Янев, Илиев, Янчев и Гъргоров- все момчета, които ако бяха родени само 20 години по-рано нямаше и да помиришат дори резервно място в ЦСКА. А генерал Йешич, Бог да го прости, на практика първият път като дойде тогава си беше просто един сръбски треньор, който не беше печелил нищо преди това и всяка година си беше сменял отборите. Същото важи в пълна сила и за националите като цяло. Ами явно когато човек не променя нито методите, нито изпълнителите- всичко си върви по инерция и един ден е много вероятно като погледнем българските играчи да си кажем: Абе, Турицов и Тасев не бяха толкова зле, тия днешните трябва да се учат от тях. Мачовете ще се предават по три различни телевизии едновременно и онлайн и само най-големите ненаситници на наказания все още ще ги гледат.
А не смятате ли, че драматизирате прекалено много? Играхте с уж един от топ отборите, начело с националния селекционер и мачът беше равностоен, да не кажа, че Морето не направиха абсолютно нищо. При все, че в състави ви бяха основно играчи от предишния сезон. Сега се подсилвате. Убеден съм, че никой от вас не говори сериозно, че ще се борите за оцеляване. Няма как да сте извън 4ката и да не сте в Европа догодина. Знаете, че има и не футболни методи, все пак сме в България и всичко е позволено на хората с парите. Керкез не е лош треньор, че да го сменяте след няколко мача.
Aronaks написа:А не смятате ли, че драматизирате прекалено много? Играхте с уж един от топ отборите, начело с националния селекционер и мачът беше равностоен, да не кажа, че Морето не направиха абсолютно нищо. При все, че в състави ви бяха основно играчи от предишния сезон. Сега се подсилвате. Убеден съм, че никой от вас не говори сериозно, че ще се борите за оцеляване. Няма как да сте извън 4ката и да не сте в Европа догодина. Знаете, че има и не футболни методи, все пак сме в България и всичко е позволено на хората с парите. Керкез не е лош треньор, че да го сменяте след няколко мача.
Преувеличават с това изпадане, аз съм далеч от мисълта, че сме толкова зле. И четирите мача можеше да ги вземем с малко повече късмет, но определено има наченки на футбол от Керкез. Тъкмо каза, че трябва да "сменим кръвта", а това не е толкова лесно. Факт е обаче, че се виждат положителни неща, просто сме мрънкачи.
Aronaks написа:А не смятате ли, че драматизирате прекалено много? Играхте с уж един от топ отборите, начело с националния селекционер и мачът беше равностоен, да не кажа, че Морето не направиха абсолютно нищо. При все, че в състави ви бяха основно играчи от предишния сезон. Сега се подсилвате. Убеден съм, че никой от вас не говори сериозно, че ще се борите за оцеляване. Няма как да сте извън 4ката и да не сте в Европа догодина. Знаете, че има и не футболни методи, все пак сме в България и всичко е позволено на хората с парите. Керкез не е лош треньор, че да го сменяте след няколко мача.
Е, не виждаш ли че се бъзикаме с изпадането? Малко самоирония. Ако вземем да се тръшкаме, файда няма да има.
- mistreated
- Контакти:
Aronaks написа: Няма как да сте извън 4ката и да не сте в Европа догодина. Знаете, че има и не футболни методи, все пак сме в България
Що, предните 2 сезона да не би да бяхме "в Европа"?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...