Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот Jimmy8 » 17 май 2009 09:54

loko2004 написа:
kupo написа:Джими идеята ти е добра но ако от последния кръг зависи оставането ?? Макар, че аз съм против вадене на отбора.

Ако от последният кръг ви зависи оставането, няма нужда нищо да правите нашите футболисти ще свършат работата по изхвърлянето ви ;)

То това е ясно :lol: .Остава и тия нашите некадърници и лигльовци да не можете да биете.Но е по-яко тогава да направим шоуто с ваденето на отбора.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

chiko
Контакти:

Мнениеот chiko » 17 май 2009 09:56

В момента селския е притиснат от всякъде ,и скоро ще си тръгне.Нека днес си вземем мача,с нашата подкрепа....Изваждайки отбора ще изпаднем в едно медийно затъмнение ,и не знам какво трябва да направим тогава за да ни обърнат внимание.Сами виждате сега всеки ден в медийте нещо излиза ,като го наричат в повечето селския.Финансово е смачкан,защо ние да го отървем с изваждането на отбора.С всеки изминат ден той все повече затъва,нека не сме ние тези които ще го спасим.А когато искаме може с новите по строги правила за обиди на расова основа мач да бъде прекратен ,това са новите указания на ФИФА И УЕФА.Това може да стане и последния мач

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 17 май 2009 10:11

chiko написа:В момента селския е притиснат от всякъде ,и скоро ще си тръгне.Нека днес си вземем мача,с нашата подкрепа....Изваждайки отбора ще изпаднем в едно медийно затъмнение ,и не знам какво трябва да направим тогава за да ни обърнат внимание.Сами виждате сега всеки ден в медийте нещо излиза ,като го наричат в повечето селския.Финансово е смачкан,защо ние да го отървем с изваждането на отбора.С всеки изминат ден той все повече затъва,нека не сме ние тези които ще го спасим.А когато искаме може с новите по строги правила за обиди на расова основа мач да бъде прекратен ,това са новите указания на ФИФА И УЕФА.Това може да стане и последния мач

Аз също подкрепям мнението, че в "А" група е по-вероятно да има развитие. Най-малкото ще е далеч по-добре след месец Димитър Христолов да е виновника, примерно, за отнетия лиценз. А не феновете...

Аз все пак смятам, че Христолов ще "фалира" АД-то, като по този начин вдигне ръце от задълженията. Затова не ги и плаща, и продава всичко, което намери за добре.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Миньор Перник ... ПОСЛЕДНО ???

Мнениеот Fallen_Angel » 17 май 2009 10:12

kan1912 написа:...Относно надеждите на някои, че Държавата може да стане собственик на акциите на Ботев и в последствие да ги препродаде и с това да удовлетвори вземането си от Ботев ще ви кажа, че това е невъзможно, защото Държавата може да удовлетвори вземането си от Ботев единствено чрез продажба на "активите" на Ботев, а акциите на Ботев са в "пасива" на баланса на дружеството.
Не говоря на изуст просто имам "некои" познания свързани с икономиката и с правото все пак за това съм учил 10 години.

Пасив или актив, ако някой даде 2-те млн, няма ли да стане собственик на АД-то? ПФК "Ботев 1912" АД какви активи има?

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Мнениеот YELLOW-BLACK » 17 май 2009 10:34

Последно .. Ще се ходи ли на ТИ или не ?
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 17 май 2009 10:36

YELLOW-BLACK написа:Последно .. Ще се ходи ли на ТИ или не ?

Фенклуб 1912:

Всички на Трибуна Изток, нека подкрепим отбора с всички сили!

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Мнениеот YELLOW-BLACK » 17 май 2009 10:40

plan-2012 написа:
YELLOW-BLACK написа:Последно .. Ще се ходи ли на ТИ или не ?

Фенклуб 1912:

Всички на Трибуна Изток, нека подкрепим отбора с всички сили!

ТРЪГВАМЕ :!:
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 17 май 2009 12:03

Няма да се вади отбора - всички мощно подкрепа от ТИ за предстоящият ни важен мач !

fen1914

БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот fen1914 » 17 май 2009 13:47

успех канарчета! отборът Ви не бива да изпада, а и с тази игра има всички шансове за "А"

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 13:50

Никой не твърди обратното.
Проблемът им е селския.
Изображение

Върни се в “Архив”