Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Стига сме търсили магьосници

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:24

angelofdeath написа:Има ли в момента човек, който да знае, какво става с ЦСКА. Аз се наслушах на глупости и измислици и повече няма да чета нищо. В отбора има сума ти шефове, нека поне един да излезе и да каже, какво става. Явно липсват мъже, които да се изправят пред хората. Колкото и да са лоши новините смятам, че ще ги приемем, защото неизвестноста е още по-гадна. Вместо да се готвим за Лига Европа ние не знаем дали изобщо ще ни има.

На този етап Лига Европа наистина няма абсолютно никакво значение за бъдещето на ЦСКА. Важно е да има нов собственик на акциите и достойно да стартираме участието си от където се полага - с лиценз и разсрочени дългове от А група или на чисто от А, Б окръжна. Това е.
Аз смятам, че ще се намери компромисен вариант за прословутите дългове и ще си играем в А група. Ще се редуцира персонала на отбора и така ще се мисли за надграждане и постепенно прочистване от дълговете. Всъщност цялата патардия е заради тия дългове - не за друго.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 03 юли 2013 17:33

Кировец написа:
angelofdeath написа:Има ли в момента човек, който да знае, какво става с ЦСКА. Аз се наслушах на глупости и измислици и повече няма да чета нищо. В отбора има сума ти шефове, нека поне един да излезе и да каже, какво става. Явно липсват мъже, които да се изправят пред хората. Колкото и да са лоши новините смятам, че ще ги приемем, защото неизвестноста е още по-гадна. Вместо да се готвим за Лига Европа ние не знаем дали изобщо ще ни има.

На този етап Лига Европа наистина няма абсолютно никакво значение за бъдещето на ЦСКА. Важно е да има нов собственик на акциите и достойно да стартираме участието си от където се полага - с лиценз и разсрочени дългове от А група или на чисто от А, Б окръжна. Това е.
Аз смятам, че ще се намери компромисен вариант за прословутите дългове и ще си играем в А група. Ще се редуцира персонала на отбора и така ще се мисли за надграждане и постепенно прочистване от дълговете. Всъщност цялата патардия е заради тия дългове - не за друго.

Най-тъпо ще е нещата да си останат по старому, клубът остава в А група и боклуците остават в ЦСКА, а при този вариант още по-тъпото ще е начинът по който се отказахме от Европа, а за това че се разпадна отборът откъм футболисти изобщо да не говорим! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:36

patron написа:
Кировец написа:

Най-тъпо ще е нещата да си останат по старому, клубът остава в А група и боклуците остават в ЦСКА, а при този вариант още по-тъпото ще е начинът по който се отказахме от Европа, а за това че се разпадна отборът откъм футболисти изобщо да не говорим! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!!

Това за Боклуците се подразбира. Въобще с тях няма смисъл да кретаме. Просто вариантите са такива - нов собственик - разсрочени дългове и А група, или нов собственик + чисто досие и А,Б окръжна.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:42

Robotop написа:В Шотландия, вечното дерби ще се състои след 2 години и никой не е умрял! (Рейнджърс- Селтик)
Юве изкара сезон в серия Б, сега е недосегаем!
, защо Цецка Панчарецска да не спортува за здраве в група В???

- Ако БСП иска любимците си в А група , да се бръкнат с 7 мил. и готово!

Ама те БСП си имат любимци вече в А група, та даже наградиха собственика им с орден Стара Планина. :lol:

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 03 юли 2013 17:54

lisynger написа:
защо написа:
lisynger написа:ВСичките 6 милиона акции да ги пуснат по 10 кинта на акция много бързо ще дръпнем.

Е, съгласен съм, вариант е. Барселона и Реал се оправят със собствени средства, и то добре. Големите клубове като Ман Юн или Байерн са печеливши и там пари се влагат заради печалбата, както във всяко друго АД. Още повече като гледам колко им е акъла на хората, които управляват клубове в България, може и да е най-добрият вариант. Стига да се намерят хора, навити да управляват парите и да ръководят клуба. И феновете да разпознаят качествените и да ги упълномощят. Е, то пак става малко сложно. Аз на такъв вариант съм навит, ама той зависи от Титаните, което означава, че е много съмнително да стане. Те, като циганчета, ще почнат с разни селски номера, да искат луди пари на акциите си, да искат да им платят и задълженията към тях самите и пр. и накрая ще се разсъхне работата, както винаги досега.

Лично за мен това е най-бързия,лесен и ефективен начин да оправим ЦСКА,ако примерно 50-100 000 човека притежават акции и заделят пари в зависимост от акциите си на месец ще имаме най-големия бюджет в България,а като много хора вливат пари и нерви в нещо то тогава ще дойдат и спонсорите.

О, Боже! Хайде сега слезте на земята и малко по-сериозно. Аз доколкото знам, дълговете на Реал са като бюджета на малка държава, та не знам каква печалба има. Освен това, пак да ви повторя, това, че някъде си нещо се прави и работи, не значи че задължително ще пасне и на нас. Ние сме различна култура с различни традиции и манталитет.
И проумейте вече, Левски и ЦСКА имат много СИМПАТИЗАНТИ, и доста по-малко фенове. Така че, това с 50-100 000 човека с акции го забравете. Ако помислите реално, ще разберете, че трудно ще съберете и десет хиляди които да си купят по една-две до пет акции. А тези, които биха си купили повече, вероятно са по-малко от хиляда човека.
Освен това, ако акциите се пуснат в свободна продажба, цената им ще се определя от търсенето и въпреки това, трудно ще достигне десет лева.
Ако помислиш малко - ЦСКА в момента струва, да речем, петнайсе милиона лева (повече, за момента, само в червените ви мечти), при 6 500 000 акции, цената на акция излиза малко повече от 2лв. Вие как го остойностихте този клуб на 65 000 000 не знам, не играе в ЕКТ, има неясно бъдеще, дълговете, материалната база. Като разгледаш това, акциите му вероятно са понижили стойността си!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юли 2013 18:19

didayyord , това за остойностяване, търсене и предлагане и прочие, си го прочел в некоя книжка, ма то нема много общо с първоначалното предлагане на акции. И при вторичното нема как да има остойностяване на активи, особено пък когато става въпрос за футболен клуб, нема и никакъв смисъл. 50-100 хиляди акции спокойно могат да се пласират, че и повече, ама дали после ще работи схемата, не знам. Сега феновете в България не обичат да си плащат за любовта, факт е, ама когато я приемат и като бизнес, може и да не е вече така. А от футбол може да се печели, ако не си идиот като Титаните и колегите им от българските клубове. Дали феновете ще се оправят, не знам, не е и правено, че да може да се каже. Въпроси има, ама има и вероятност да сработи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 03 юли 2013 19:23

защо написа:didayyord , това за остойностяване, търсене и предлагане и прочие, си го прочел в некоя книжка, ма то нема много общо с първоначалното предлагане на акции. И при вторичното нема как да има остойностяване на активи, особено пък когато става въпрос за футболен клуб, нема и никакъв смисъл. 50-100 хиляди акции спокойно могат да се пласират, че и повече, ама дали после ще работи схемата, не знам. Сега феновете в България не обичат да си плащат за любовта, факт е, ама когато я приемат и като бизнес, може и да не е вече така. А от футбол може да се печели, ако не си идиот като Титаните и колегите им от българските клубове. Дали феновете ще се оправят, не знам, не е и правено, че да може да се каже. Въпроси има, ама има и вероятност да сработи.

ХАха! 50-100 хиляди акции да, те могат да се пласират, но това е около 1.5% от общи брой. А останалите 6 млн. При каквото и да е предлагане, стойността на клуба определя цената на акциите и ниокой няма да даде повече. Никой няма да даде 65млн. за нещо което струва десетина пъти по-малко. Ако акциите струваха 65млн, какво са 13млн. дългове. Ми някой отдавна щеше да е купил отбора и да е на кяр. 6.5млн. акции по 2лв, 13млн, толкоз.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юли 2013 19:49

Премиерът Орешарски прави среща за спасението на ЦСКА, кани Боби Михайлов, Пенев и Стоичков

Както винаги, държавата ще ви помогне.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Eminem » 03 юли 2013 19:56

Премиерът Орешарски прави среща за спасението на ЦСКА, кани Боби Михайлов, Пенев и Стоичков

Пак ли държавата ще ви помага ?
Не ви ли е срам, че още сте държавен отбор ?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 03 юли 2013 20:01

Eminem написа:

Както винаги, държавата ще ви помогне.

Разбира се!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Архив”