Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 13:14

modor написа:
metodito написа:
modor написа:
t0bl3ro_bg написа:Дано никой не остане !
Искрено го пожелавам на отбора !!

+2 съжаление за подкрепящите ги :cry:

Искаме си юнушките 8-) Те знаят какво е Левски!

Какъв е тоя Михайлов. Искаме си Полачек - як, снажен, рус (все задължителни качества за вратар, особено последното :lol: ), нищо общо с нашите лекета.

Вземем ли мача със Славия, а след това и с Лудогорец, официално подаваме заявка за титлата. И аз като други искам две грозни победи с по 1 на 0.

Аз иронизирах бе :lol: Грам нямате чувство за хумор и ирония.

И аз, човек. Божката нали и той е "наше момче".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 13:21

ralka_levskarka написа:Методи иронията не я разбира. Приема всичко за чиста монета. И според него - след като Яблонски не е за тоя отбор като качества, значи е задължително хората, които го смятат за слаб защитник, да искат негра. Тоблерото харесва много Дидо Иванов, ама Методи това няма как да го знае, щото е сложил капаците и си знае само неговите мантри.

Има някаква грешка в превода. Що капаци, не разбрах, ма нейсе. Като резултати отборът върви много добре. Имахме една-две грешни стъпки - като отпадането за Купата и мача с врачани. Най-резултатния отбор в ППЛ сме (и пак има мрънкяне тук). Откъм защитата има какво да се желае (по допуснати голове държим четвъртото място с "Ботев") и дано както тръгнахме, така и да продължим. Не виждам драма, че ми се иска нещата да се запазят. "Ако не е счупено, не го поправяй".
Последна промяна от metodito на 27 фев 2019 13:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 фев 2019 13:23

Ама е счупено.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 13:26

ralka_levskarka написа:Ама е счупено.

Кое, човек?
За някои и да станем шампиони, пак нещо ще е терсене. Ако сме втори, ще има "Ма що не станахме шампиони". За едни чашата винаги ще е наполовина празна, за други - пълна.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 27 фев 2019 14:03

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Ама е счупено.

Кое, човек?
За някои и да станем шампиони, пак нещо ще е терсене. Ако сме втори, ще има "Ма що не станахме шампиони". За едни чашата винаги ще е наполовина празна, за други - пълна.

ама наистина трябва да си с капаци, за да видиш, че защитата ни играе потресающо в момента. И това е откакто единствения наистина читав защитник в нея се контузи за цял сезон.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 фев 2019 14:06

metodito написа:За едни чашата винаги ще е наполовина празна, за други - пълна.

Играта на Левски в момента ти изглежда като наполовина пълна чаша :roll: :? :?:

Ако трябва да правя сравнение с посуда и играта на Левски(особено в офанзивен план) в последните години, изключая единични мачове, аз лично не виждам и наполовина празна чаша, всъщност не виждам никаква чаша, даже масата под чашата я няма :roll:

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 27 фев 2019 14:27

metodito написа: и дано както тръгнахме, така и да продължим

Мето, брат, ти май вярно си живееш в някаква паралелна вселена. :shock: За последните 105 години са малко периодите в които сме били толкова зле. Не можахме да бием буферите, бихме Бистрица с 2 гола (едни други поколения щяха да им нашият поне 8-9 гола преди да решат да пазят сили за следващия мач) и се радваме че Литекса се биха сами. Ако продължим така, нищо чудно да не стигнем и до бараж, а догодина във втората 8ца.
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 фев 2019 14:28

Mда, никак не е лошо, че в момента сме с най-много отбелязани парчета от всички отбори в Дриша лигата - имаме цели 44 гола в актива си (За справка, каузата са с 43). Що пък да не се порадваме малко, отдавна не се е случвало в тази фаза на шампионата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 14:44

Groucho написа:
metodito написа:За едни чашата винаги ще е наполовина празна, за други - пълна.

Играта на Левски в момента ти изглежда като наполовина пълна чаша :roll: :? :?:

Ако трябва да правя сравнение с посуда и играта на Левски(особено в офанзивен план) в последните години, изключая единични мачове, аз лично не виждам и наполовина празна чаша, всъщност не виждам никаква чаша, даже масата под чашата я няма :roll:

Има време. По отношение на нападението. Беше. Към днешна дата, "Левски" е най-резултатния отбор в ППЛ. Костов е водещ голмайстор и това може да се запази до края. Безпристрастно, чисто статистически, Костов е най-добрия нападател българин, който е имал "Левски" в последните близо 25 години (не съм сигурен, но е пред Гонзо засега) и вторият най-добър такъв след Дембеле. Но има хора, които твърдят, че не става. Еми, сори, ама няма угодия. Представяш им цифри, суха статистика, дева! :evil: Не знам чии са капаците.
Защитата ни има проблеми, да. Но радващото е, че Дерменджиев май предпочита да играем малко по-затворено, по на сигурно. Което означава, че вероятно грешките ще се изчистят. Дали ще е така, ще видим.
Онова от Армията тепърва ще губи точки. Берое също. Разделиха се с двама основни футболисти и това няма как да не даде отражение. Лудогорец... зависи, дали ще оставят Сухия.

Аз съм убеден, че и да вземем девет точки от оставащите три мача, пак ще има недоволни. Ако ме притеснява нещо, това е как ще изглежда "Левски" следващия сезон със "затегнати колани", ма дотогава има време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 фев 2019 14:48

Shisharko написа:
metodito написа: и дано както тръгнахме, така и да продължим

Мето, брат, ти май вярно си живееш в някаква паралелна вселена. :shock: За последните 105 години са малко периодите в които сме били толкова зле.

:shock:
Ъъъ, седмо място как ти звучи в крайното класиране? А да се бориш за третото място с четвъртия?Ако завършим на второ място този сезон, това ще е най-успешния ни сезон от. 2012/13. Онова второ място без Литекс и ЦСКА (RIP) не го смятам.
И това на фона на всички странични катаклизми, които се случиха с клуба. Смятай.
Мето, брат, ти май вярно си живееш в някаква паралелна вселена

Всеки футболен фен живее в такава реалност, нормално.

Върни се в “Левски”