Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: 4 Кръг/ЦСКА - Черно Море /09.08.2025/ 19:00 ч.

Мнениеот Dust » 10 авг 2025 13:27

Златков неразбита нищо от управление на футболен клуб касаещо спортно техническата част и се е доверил изцяло на хората под него.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 13:29

https://topsport.bg/cska/futbolist-na-tsska-haresa-podigravatelna-publikatsiya-po-adres-na-dushan-kerkez.html

После пак ми кажете, че няма бойкот.
Несериозен е довода, че Лапеня не бойкотирал защото бил испанец.
Колко треньора смениха играчите Юнайтед, които не са с балкански манталитет ???!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 10 авг 2025 14:29

MASTER_COOL написа:https://topsport.bg/cska/futbolist-na-tsska-haresa-podigravatelna-publikatsiya-po-adres-na-dushan-kerkez.html

После пак ми кажете, че няма бойкот.
Несериозен е довода, че Лапеня не бойкотирал защото бил испанец.
Колко треньора смениха играчите Юнайтед, които не са с балкански манталитет ???!

Смениха се твърде много треньори и в ЦСКА, и в Юнайтед вече, за да бъде само това. Не вярвам в който и да е колектив от повече от 30 възрастни мъже всички да се харесват и да няма никакви конфликти. Пример от най-високо ниво: Бекъм и САФ. Чорбаджийски ако има два грама мозък все пак ще дава всичко от себе си най-малкото за собствено добро. Той ако до 2-3 години не се наложи в ЦСКА, значи го очакват Враца и Септември както всички преди него. Ние, разбира се, не можем да знаем какво реално се случва, но все още ми е пресен примера за това как Юга, бидейки лидер бойкотирал всички треньори, настройвал съблекалнята срещу тях и ги гонел. Преди това Малинов, Бодуров и Манолев бяха сочени за лидерите, които гонят треньорите на ЦСКА. Накрая НЕМ си привлече Малинов и Юга, сигурно е мазохист човекът, пък Керкез сега плаче, че нямало лидери в ЦСКА...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2025 15:02

Керкез е първият треньор от много време насам, който има смелостта да излезе пред камерите и да каже това, което мисли: " Право куме в очите".

Затова ми харесва. Оня НЕМ примерно беше пълна мижитурка. Питат ли го за трансфери, казваше: " не знам, питайте ръководството".

Томаш имаше голямо самочувствие и его, но няма как да си мишкувал при Крушарски и да очакваш в ЦСКА да си лидер и новият Сър Алекс.

Не знам, на ръба е Керкез, но ако прескочи трапа (много е важен и следващият мач с Арда, а и с числото) си мисля, че той може да стабилизира отбора, а после лека-полека и да направи силен и конкурентен отбор.

Но пак не очаквайте всичко да стане изведнъж и веднага след пристигането на новите. Той много правилно го каза: " Селекция и отбор са две различни неща".

За да се изгради силен отбор изисква някакво време.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 15:24

Всички сме безкрайно уморени вече. Колко сезона едно и също. Просто в един момент ти идва в повече. Никога не сме били такова посмешище. Никога. Този сезон дори няма надежда за топ 5, за какво си говорим тук пичове?????
Славизацията тече с пълна сила.
Мисля, че е време за пълен бойкот.
Никакви фенове на стадиона!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2025 15:34

Затова най-важното е да можем да преценим кога си струва да почакаме още малко и да покажем търпение към даден треньор или ръководител и кога не.

Всяка грешка в тази преценка се наказва прескъпо, а ако грешките се повтарят няма излизане от тази спирала.

Аз смятам, че на Керкез си заслужава да му се даде още време и кредит на доверие. Естествено може и да греша. Все пак се надявам феновете да имат търпение към него, за да видим какво ще се случи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 авг 2025 15:39

danko_sot написа:Керкез е първият треньор от много време насам, който има смелостта да излезе пред камерите и да каже това, което мисли: " Право куме в очите".

Затова ми харесва. Оня НЕМ примерно беше пълна мижитурка. Питат ли го за трансфери, казваше: " не знам, питайте ръководството".

Оня НЕМ беше няколко десетки класи над Керкез като треньор! :shock: Последният не го виждам след мача с Арда! Сефте! Миналата година беше същото - от септември сме с нов треньор!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 16:00

Крайно ми е неприятно да пиша против Керкез, защото признавам и аз имах големи надежди за него.
Струва ми се обаче, че липсва химията между ЦСКА и него. Ние сме много особен клуб и при нас виреят специфична порода като характер.
Нека получи още доверие, който и да дойде сега също е обречен.
Моят фаворит вече е Сашо Тунчев!
Не знам дали ще иска. Но искам да е наш задължително. Ако ли не - Христо Янев.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 авг 2025 16:30

AgePeeBG написа:Накрая ще се окаже, че не Синята Златка е виновна за цялата помия в отбора, а тоя хубавелко от поста на Иван Велчев.

Че ако той е виновен, да не съм аз Изпълнителния директор на това дружество?!? Златков отговаря като ИД за случилото се и не може да се оправдава със служителите си. Да е вземал мерки овреме.
А това да пише декларации как сам подкрепя себе си със скрити заплахи вътре към феновете е супер гнусна постъпка на страхливец, който го беше страх да дойде на стадиона.
Абсолютен страхливец и жалкар.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 10 авг 2025 16:38

При 0 точки в следващите два мача няма да има сила на света, която да го спаси.

Върни се в “ЦСКА”