НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 14:53

angelov написа:
katargo, Бербата сигурно пие от мъка, че няма да може да играе срещу ирландците :D

Абе поиска една песен, каза, че ще е най щастливия човек на земята, аз му я намерих, и той пропадна........ Бе то те там са "весела" страна, знам ли го, :D :D :D .........Наздраве!!! :D :D :D

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 22 мар 2009 14:54

Blue_Lion написа:
SHYNE написа:angelov яко :) при мен беше обратното :) на другия ден аз се обадих .просто защото исках да се извиня за случката и се видяхме на кафенце и така . мога да кажа с ръка на сърцето че това е жената която въпреки че се разделихме ,все още я обичам . но това е живота е един такъв скапан :)и сега се занимавам с някви скумрии :) пълен смях :)

Може да си направим клуб.."Скумрия" :D :D Поне с теб баце ;) Ма то е нормално...първата любов ръжда не хваща :geek: После са некви куджа-орли и после идва пак някоя с която си замайвате кратуните и така...Ха Наздраве !

А бе, другото ти име да не е Доктор ЛюбоФФФ :D
Наздраве!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 мар 2009 14:54

Абе Бербо,мое ли си такъв чук ве да го е*а...да се контузиш преди тоя важен мач - са как ще земем дори и равен...не знам ! :cry:
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 14:55

Мойта я намерих в един нощен бар (беше с компания ама явно и беше скучно) ,казах и че съм художник и имам голяма експозиция в Белгия, а тя се оказa по светната от мене и взе да ме разпитва за стилове там некви (гоя, пикасо) ..отклоних темата и с последните си евра и поръчах голяма водка а тя ме прибра с такси.. и от тогава 2години и повече -най продължителната ми връзка

Наздраве,ей! Да не заспи някои?

kartago,Благодаря ти за асото,няма да го забравя- ти ме направи най-щастливия човек на земята :D Наздраве!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 14:57

berbatov написа:Мойта я намерих в един нощен бар (беше с компания ама явно и беше скучно) ,казах и че съм художник и имам голяма експозиция в Белгия, а тя се оказa по светната от мене и взе да ме разпитва за стилове там некви (гоя, пикасо) ..отклоних темата и с последните си евра и поръчах голяма водка а тя ме прибра с такси.. и от тогава 2години и повече -най продължителната ми връзка

Наздраве,ей! Да не заспи някои?

kartago,Благодаря ти за асото,няма да го забравя- ти ме направи най-щастливия човек на земята :D Наздраве!

Ама ти художник ли си наистина??? .......

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 22 мар 2009 15:16

Не бе мятах я по тополите а тя се правеше че ми вярва. Иначе съм си хайдутин малко (не ме е срам)ама тука кротувам щото полицаите са мн.организирани и опасни, ей. Като от Туйн пиис са :D :D :D

Иначе за национала няма кво да се притеснявате,вчера пак говорих с Валери- Настървил се е като балкански вълк! Не знам как ще го удържат до първия съдииски сiгнал ама от там нататък- жална им майка ирландска :!:
Успех на момчетата, които и да играе като чуя химна забравям клубни пристрастя,имена и треньори и всякакви други глупости. България е това момчета!
Бои и **** за куците ирландци,кипaрци,жабари и там каквото има в групата :twisted:

Ай наздраве,че кръвта ми кипна пак и..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 15:25

Хахахахахаха, ти направо ме разби бе......., добре че ни се направил на атомен физик, :D :D :D ..........ама художник, хахахахахаха.........иначе откъде си в България? :D :D :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 22 мар 2009 15:31

Градски ми е бе, градски ми е, то не си ли личи? (поне аз останах с такива впечатления)
Абе бербо, какво стана с мусаката, дето вчера я готвеше, ей не почерпи другарите си по чашка, поне с по едно парче, ей. лош си . :lol:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 мар 2009 15:37

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=&t=12734
новата ми рубрика :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 мар 2009 16:19

Майна, успех на новата ти рубрика, ай по бира, че ме ядосаха некои началници тука!!! Наздраве!!!... :evil:

Върни се в “Игри и забавления”