Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Убийства и размирици в Катуница!
Мислех да не пиша нищо в тази тема,но след като съвсем случайно изгледах едно от включванията на Миролюба Бенатова,останах потресен.Тази иначе красива жена само където не се разрева за горкия Кирил Рашков и това как палят къщите и двора му.Още по-потресен останах когато гледах как обяснява как едвали не тези както тя ги нарече ''вандали'' заслужавали направо затвор до живот
На мен ми се струва, че някой намаза ските на Бате Бойко. С трагедията в Катуница той загуби изборите.
http://kliuki.bg/86730/86680/
http://kliuki.bg/86730/86680/
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Бойко:циганите са по-важни от българите!!!
dodo7271 написа:Е, хайде сега, и аз не обичам Бойко, никога няма да гласувам за ГЕРБ, обаче не си измисляйте глупости. Никога не е казвал такива неща. Друг е въпросът, че се скри. А днес ще бъде на мача в Разград, при положение, че държавата е на път да изгори.
Къде се е скрил оглед кога е дал интервюто значи е бил един от пъвите изразили мнението си,не е важно дали той е в катуница ,а главният сектретар,той си беше там.По това време се откриваше предизборната кампания на ГЕРБ в Бургас
-
- Контакти:
dodo7271 написа:На мен ми се струва, че някой намаза ските на Бате Бойко. С трагедията в Катуница той загуби изборите.
Да ти кажа още на 23 си ги намаза, ама много хубаво, като се опита да потули случая с "инцидента", за убитото момче, сам си е вивовен, че откриваше предизборната програма на кандидата на ГЕРБ, а не направи нещо за ситуацията. А както чето още преди две години.
marmi52 написа:8-)
...
Бъдете сигурни, че вчера нямаше истински българин, който да не одобрява поведението ви !!!
За съжаление има!Казва се Миролюба Бенатова!
milen.hristov написа:dodo7271 написа:Е, хайде сега, и аз не обичам Бойко, никога няма да гласувам за ГЕРБ, обаче не си измисляйте глупости. Никога не е казвал такива неща. Друг е въпросът, че се скри. А днес ще бъде на мача в Разград, при положение, че държавата е на път да изгори.
Къде се е скрил оглед кога е дал интервюто значи е бил един от пъвите изразили мнението си,не е важно дали той е в катуница ,а главният сектретар,той си беше там.По това време се откриваше предизборната кампания на ГЕРБ в Бургас
И според теб е нормално да гледа концерт на Веселин Маринов и "Комиците", докато в едно българско село убиват хора и палят къщи? Думите му "Случаят в Катуница е криминален" е точно бягство от отговорност.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Tribune East 1912
- Контакти:
Браво на всички ботевисти и локомотивци, показахме на всички, че имаме гражданска позиция и не сме просто едни лумпени, каквото е общественото мнение за нас.
пп - Всички медии, които снощи отразяваха събитието, просто могат да си забият по един фишек отзад. Това не е журналистика, а няква помия! Все феновете им виновни, бахти и олигофрените
пп - Всички медии, които снощи отразяваха събитието, просто могат да си забият по един фишек отзад. Това не е журналистика, а няква помия! Все феновете им виновни, бахти и олигофрените

milen.hristov написа:dodo7271 написа:Е, хайде сега, и аз не обичам Бойко, никога няма да гласувам за ГЕРБ, обаче не си измисляйте глупости. Никога не е казвал такива неща. Друг е въпросът, че се скри. А днес ще бъде на мача в Разград, при положение, че държавата е на път да изгори.
Според мен премиерът вместо днес да открива пътища в делиормана, няма да е лошо да навести Катуница и живущите ам!
Истината е, че за Мухобойко циганският вот е много по-важен от българският, затова не очаквайте никакви последици от цялата работа, напротив! Тези задържаните в ареста до един ще бъдат осъдени за хулигански прояви, като по този начин милиционерската Тиква ще сплаши народа - да знаят да не докосват електората му! А лицето Кирил Рашков от тук насетне ще се заеме да осигури на своя съпартийник милиционерчето Б.Б. циганския вот, с който Царят-Слънце да спечели изборите! Съответно мангалът задържан за убийството ще бъде осъден, но до там - нито ще се търси поръчител, нито нищо! И вълкът сит, и агнето цяло - това са жалките ДС похвати на милиционерчето Борисов, научени докато е мачкал ушите на духовния си ментор Бай Тошо!
П.С. Имайте едно на ум, че качулките следят всичко, което се пише в нета, не се съмнявам, че следят и този форум! Тъй че не е ясно колко още хора ще изгърмят за призивите си за национални протести, такива са милиционерските номерца на партия ГЕЙП, нищо чудно като съборят на някой вратата качулките той да се окаже я ъплоудър в замунда (всички помним тая каубойска ПиАр акция, нали?) я нещо друго
П.С. Имайте едно на ум, че качулките следят всичко, което се пише в нета, не се съмнявам, че следят и този форум! Тъй че не е ясно колко още хора ще изгърмят за призивите си за национални протести, такива са милиционерските номерца на партия ГЕЙП, нищо чудно като съборят на някой вратата качулките той да се окаже я ъплоудър в замунда (всички помним тая каубойска ПиАр акция, нали?) я нещо друго
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Ебем те в устата селско недоносено лайно от село Бояна ,ако има някакви наказания за Геройте запалели колибите на манго джери , многооооооооооооооо ядове ще береш, и помни много велики революции пламват от на пръв поглед безобидни неща ( защото за бойко и преди него всички изредили се за тях един мангал че е обил едно БЪЛГАРСКО МОМЧЕ Е безобиднно)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете