30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнение
има истина в думите ти ,но трябва да се спокойни защото снощи и днес всички ние казваме тежки думи спрямо отбора.За Слори не бързай колега-не е готов още-пример ти давам веднага-Грийн.
LEVSKI_FOREVER
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Popeye написа:Мога да броя до 5
Да си доволен, че преди две седмици спряхме при 1:3, иначе верно щеше да броиш до 5, ако не и до повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз също не мога да разбера защо чорбарите не се радват на положенията си срещу Порто ми злобеят тук?Няма логика да се очертава да си втора година поред 48-и в Европа и да си такъв ентусиаст 

Има и такива мачове. Далеч съм от мисълта, че всичко е загубено. Едва втори кръг е и сме на 2-ро място. Ако не загубим в Лил съм 100% сигурен, че излизаме от групата. Просто така тръгна мача. Иначе Лил наистина е доста далеч от Спортинг. Нищо фатално не е станало. САМО ЛЕВСКИ!!!
Само Левски!
- INZAGHI_99
- Контакти:
Черноморски цаци толкова ли Ви е безинтересен форума???!!!!! Когато мъдреца сочи луната, глупака гледа пръста му!!!!
Другите фенове защо им обръщате внимание на тези!!??? -Има ли помия, ще се появи и прасето!!! Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!
Вие къде сте???!! Къде играете??!!! В кои турнири?!!! Вие футбол или ръгби играете???!!!! Стадион или картофена нива имате???!!!!
Фенове или сбирщина от случайно объркали се варненски рибари сте??!!!
П.С този другият ако е червен фен ейййй смехурко - Само ми кажи с коя песен излезе снощи тимчето ви за първото полувреме???!!! Даже доста от феновете ви ги хвана срам от това!!!!! -Има ли помия, ще се появи и прасето!!! Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!
Другите фенове защо им обръщате внимание на тези!!??? -Има ли помия, ще се появи и прасето!!! Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!
Вие къде сте???!! Къде играете??!!! В кои турнири?!!! Вие футбол или ръгби играете???!!!! Стадион или картофена нива имате???!!!!
П.С този другият ако е червен фен ейййй смехурко - Само ми кажи с коя песен излезе снощи тимчето ви за първото полувреме???!!! Даже доста от феновете ви ги хвана срам от това!!!!! -Има ли помия, ще се появи и прасето!!! Никога не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте, но на прасето ще му хареса!
Последна промяна от INZAGHI_99 на 01 окт 2010 11:12, променено общо 1 път.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
INZAGHI_99 написа:Черноморски цаци толкова ли Ви е безинтересен форума???!!!!! Когато мъдреца сочи луната, глупака гледа пръста му!!!!
Сега що се ядосваш , снощи с Николай Йорданов ги биехте с разлика
Popeye написа:INZAGHI_99 написа:Черноморски цаци толкова ли Ви е безинтересен форума???!!!!! Когато мъдреца сочи луната, глупака гледа пръста му!!!!
Сега що се ядосваш , снощи с Николай Йорданов ги биехте с разлика
бате аре бегай към лодката че избега рибето ти
Абе, попай, освен с Николай Йорданов, феновете на славният варненски Владислав имате ли друго оправдание?
Ти недей гледа отборите, които играят в Европа, гледай си там дербитата с Черноморец и Миньор, това ви е нивото и сте до там. Ние и 10:0 да паднем, то си е наш проблем - не ревем от съдии, не си търсим оправданийца.
Ти недей гледа отборите, които играят в Европа, гледай си там дербитата с Черноморец и Миньор, това ви е нивото и сте до там. Ние и 10:0 да паднем, то си е наш проблем - не ревем от съдии, не си търсим оправданийца.
- INZAGHI_99
- Контакти:
АААААААААААА Каква била работата - едни английски журналист ще цитирам -" А бе вие българите все се биете, че сте най-добрите и от всичко разбирате, е като сте толкова добри защо сте на това дередже????!!! Да си глупав е за дълго!!!"
Не те убиждам защото не те познавам!! Мисля ако имаш малко мозък ще разбереш този цитат!!! Не не съм ядосан, такива като теб не могат да ме ядосат, могат да ме разсмеят!
Не те убиждам защото не те познавам!! Мисля ако имаш малко мозък ще разбереш този цитат!!! Не не съм ядосан, такива като теб не могат да ме ядосат, могат да ме разсмеят!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!