Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бекали: Не искам Иван Иванов в Стяуа, защото е гей!
Почнаха пак коментарите, че Караджов бил гей... на снимката ясно се вижда, че не той се целува с момче!!! Айде стига вече глупости!
YA GUNNERS YA
Ми щом Атанас Караиванов е гей, защо и подчинените му да не са такива ?! Това за Караиванов не си го измислям , цяла седмица го дъвкаха по разни вестиници ..... Интересно Иванчо от кого от отбора е прихванал тия наклонности

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:Ми щом Атанас Караиванов е гей, защо и подчинените му да не са такива ?! Това за Караиванов не си го измислям , цяла седмица го дъвкаха по разни вестиници ..... Интересно Иванчо от кого от отбора е прихванал тия наклонности![]()
![]()
Ако аз сега кажа, че ти си гей, ти автоматично ли ставаш гей, или това е просто клевета?
YA GUNNERS YA
- love_hurts
Това, ако не е дискреминация не знам
И ако е гей какво сеедно ще си извади чепа и ще му го сложи в устата на Бекали, по време на тренировка. Какво да очакваме от този субект Бекали все пак искаше Йовов на всяка цена

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
love_hurts написа:Това, ако не е дискреминация не знамИ ако е гей какво сеедно ще си извади чепа и ще му го сложи в устата на Бекали, по време на тренировка. Какво да очакваме от този субект Бекали все пак искаше Йовов на всяка цена
![]()
![]()
Бекали точно от това се страхува, щото Ванката като го изкара, Бекали няма да може да му устои...

YA GUNNERS YA
Ванката свърши с големия футбол, преди още да е започнал ........ Нормално е за лекенце от чалга поколението ...... Сега ще се засили със страшна сила към някой малък провинциален град , където домашната ракия и потните комбайнери съвсем ще му разкажат играта ....... 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Няма значка гей ли е или не е, по-важно е той да вкарва топките както със Слован и да си върши работата като централен бранител,ако ще е на Армията през пролетния дял.
- Pro-European
- Контакти:
Няма да кажа нещо уникално,
очевидно е че медийния образ /къде реален, къде доукрасен/ оказва директно влияние върху работата ти.
И това е напълно нормално - за публичните личности презумпцията за невинност е обърната, т.е. поведението ти трябва да говори че си предвидим и
може да изпълняваш професионален договор.
Затова е важно как си пазиш репутацията, в какви инциденти участваш и т.н.
Да си "теглим";)) изводи и ние, които очакваме един ден да заемем по-високи позиции, за да не бъдем компрометирани с подобни истории.
очевидно е че медийния образ /къде реален, къде доукрасен/ оказва директно влияние върху работата ти.
И това е напълно нормално - за публичните личности презумпцията за невинност е обърната, т.е. поведението ти трябва да говори че си предвидим и
може да изпълняваш професионален договор.
Затова е важно как си пазиш репутацията, в какви инциденти участваш и т.н.
Да си "теглим";)) изводи и ние, които очакваме един ден да заемем по-високи позиции, за да не бъдем компрометирани с подобни истории.
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
- Контакти:
За ЦСКА ВОБЩЕ
Пиша тук защото ми омръзна от инфалтилни и хора знаещи само да мразят и гледащи само през тяхната си изкривена призма.
1.) Чета постоянно как ЦСКА неплащало и видиж ли било превилигировано,само че да ама не както е казал поета,защото ЦСКА си понесе всички последствиа, а и продължава да плаща от управлението на г-н Томов.
ЦСКА му бе отнет лиценза за евротурнирите ако не помните а беше станал ПЪРВИ по безапелационен начин,отделно ние феновете а и сегашните собственици какво сме виновни че има толкова оставени дългове че трябва време да се изплатят нима си мислите че ЦСКА е единствената фирма която бави плащания та то самата държава го прави.Друго което не е маловажно ЦСКА е единствения отбор и онзи ден го потвърдиха от НАП в момента на отнемане на лиценза който е осигурявал всички служители на реални заплати, за разлика от тях господата от Левски, Литекс, Локо сф. и прочие са осигурявали на по 300 лв казаха от НАП не си го измислям, та питам аз тогава защо никой не каза че другите са превигилировани. Така да продължа ЦСКА е единствения клуб който плаща наем за стадиона Левски например го получил безвъзмезно от г-н Софиянски та питам аз ако някой е наемател на нещо кой трябва да прави подобренията този който е наемател или този който е собственик.
2.)Сега да поговорим за вчерашната простотия на част от наще фенове,та някой тук гледам пишат за рецидив само че нечетат че за рецидив се приема поведени на публиката само в един и същи полусезон , отделно някой гледам пишат за мача с морето та да ви кажа. На полувремето на мача финала за купата резултат беше 3:0 за ЦСКА всичко беше спокой докато 10 15 фена на Черно море не претичаха целия б сектор аз бях във В и се опитаха да нападнат хората седящи във В естествено целия стадион скочи и знаете какво стана та нещата тогава се случиха не заради ЦСКА а всичко тръгна от фенове на Черно море.Та аз моля за малко обективност доколкото може да има такава в БГ.Разбирам феновете на другите отбори че ни мразят нали знаете че най мразените са най големите и когато ти се иска да си като тях а неможеш най естествено е да мразиш.
1.) Чета постоянно как ЦСКА неплащало и видиж ли било превилигировано,само че да ама не както е казал поета,защото ЦСКА си понесе всички последствиа, а и продължава да плаща от управлението на г-н Томов.
ЦСКА му бе отнет лиценза за евротурнирите ако не помните а беше станал ПЪРВИ по безапелационен начин,отделно ние феновете а и сегашните собственици какво сме виновни че има толкова оставени дългове че трябва време да се изплатят нима си мислите че ЦСКА е единствената фирма която бави плащания та то самата държава го прави.Друго което не е маловажно ЦСКА е единствения отбор и онзи ден го потвърдиха от НАП в момента на отнемане на лиценза който е осигурявал всички служители на реални заплати, за разлика от тях господата от Левски, Литекс, Локо сф. и прочие са осигурявали на по 300 лв казаха от НАП не си го измислям, та питам аз тогава защо никой не каза че другите са превигилировани. Така да продължа ЦСКА е единствения клуб който плаща наем за стадиона Левски например го получил безвъзмезно от г-н Софиянски та питам аз ако някой е наемател на нещо кой трябва да прави подобренията този който е наемател или този който е собственик.
2.)Сега да поговорим за вчерашната простотия на част от наще фенове,та някой тук гледам пишат за рецидив само че нечетат че за рецидив се приема поведени на публиката само в един и същи полусезон , отделно някой гледам пишат за мача с морето та да ви кажа. На полувремето на мача финала за купата резултат беше 3:0 за ЦСКА всичко беше спокой докато 10 15 фена на Черно море не претичаха целия б сектор аз бях във В и се опитаха да нападнат хората седящи във В естествено целия стадион скочи и знаете какво стана та нещата тогава се случиха не заради ЦСКА а всичко тръгна от фенове на Черно море.Та аз моля за малко обективност доколкото може да има такава в БГ.Разбирам феновете на другите отбори че ни мразят нали знаете че най мразените са най големите и когато ти се иска да си като тях а неможеш най естествено е да мразиш.
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
Аз друго се чудя... защо след като НАП са направили анализ, готов е, и знаят кой как защо не плаща осигоровките на служителите си все още нищо не предприемат?! Наскоро един колега от форума изнесе информация публикувана в сайта на НАП за ФК Левски и за ЦСКА... ами Левски имаха 3 пъти БУКВАЛНО 3пъти по-големи задължения, само че, разбира се, разсрочени и прочие! ТАРА продължава да хвърля пясък в очите на сините привърженици, като обижда отбора на армията и буквално спами за нашите задължения... Отново БГ сценарий!
YA GUNNERS YA