(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)
Вие малоумни ли сте?! Наистина ли мислите, че в отбора на ЦСКА трябва да играят Кода, Герарди, Мартина, Мендеш, Томас, Боладо и някакви други измислени герои?! Това ли трябва да е ЦСКА според вас?! Кой треньор в света може да бие друг отбор със Станко Йовчев на върха на атаката? Какво нападате треньора след като той няма нормални условия за работа? За сметка на други преди него поне не оправдава всичките тези малоумни решения, които се вземат в клуба.
Tony_CSKA написа:Вие малоумни ли сте?! Наистина ли мислите, че в отбора на ЦСКА трябва да играят Кода, Герарди, Мартина, Мендеш, Томас, Боладо и някакви други измислени герои?! Това ли трябва да е ЦСКА според вас?! Кой треньор в света може да бие друг отбор със Станко Йовчев на върха на атаката? Какво нападате треньора след като той няма нормални условия за работа? За сметка на други преди него поне не оправдава всичките тези малоумни решения, които се вземат в клуба.
Onegavon e много прав --виж какво пък взе Стойчо --колкото едните ,толкова и другия са виновни ,защото воюват помежду си .Може би много голяма роля за тази война играе според мен тоя измислен Павлов ,който с действията си през главата на Стойчо допълнително изостря атмосферата ,без да има грам понятие от футбол.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
по важно според мен е какво ще правим от днес нататък. има две седмици до началото на първенството, мерки трябва да се вземат видно е
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Делиормански, какво ще се пречистваме това да не ти е манастир.Четете журналистическите глупости и после ги снасяте по форумите.Ще ми пожелава ново начало с болднат шрифт от дъното.
Гледайте си там мачовете докато не са утрепали младосткия тарикат. Щото после ще има да се пречиствате на воля в Б група , че може и във В.Ние с боклуците ще си разчистим сметките в най- скоро време и без да се налага да ходим в Б група. Кой ви ги втълпи тези глупости , че за да се оправи един отбор трябва да мине през долните групи.
Гледайте си там мачовете докато не са утрепали младосткия тарикат. Щото после ще има да се пречиствате на воля в Б група , че може и във В.Ние с боклуците ще си разчистим сметките в най- скоро време и без да се налага да ходим в Б група. Кой ви ги втълпи тези глупости , че за да се оправи един отбор трябва да мине през долните групи.
Tony_CSKA написа:Вие малоумни ли сте?! Наистина ли мислите, че в отбора на ЦСКА трябва да играят Кода, Герарди, Мартина, Мендеш, Томас, Боладо и някакви други измислени герои?! Това ли трябва да е ЦСКА според вас?! Кой треньор в света може да бие друг отбор със Станко Йовчев на върха на атаката? Какво нападате треньора след като той няма нормални условия за работа? За сметка на други преди него поне не оправдава всичките тези малоумни решения, които се вземат в клуба.
------------------------------------------
А Спрокел, Нелсън, Саша, Черни какви са? За мене са същите анонимници?
Големи анализи тук, голямо нещо. Смисъл от тях никакъв, естествено. Аз затова и нищо няма да напиша по темата, то няма и какво, за умрелият или добро, или нещо, `дето се викаше. Така, че за ЦСКА - нищо.
До оня ден бяхте фенчета на Левски и ЦСКА, Домуса дойде, направи ви отбор и веднага се пребоядисахте. Като ви зареже в стил Гриша Ганчев, пак ще се върнете в небитието, а вие ще станете отново левскари и цесекари.
Нали не се съмняваш, че това е "бъдещето" на Лудогорец ??!
sneludik написа:
Ти "колега" нас не ни мисли,Домусчиев няма да се даде лесно,но той знае защо го прави.
При вас е друго,в ЦСКА никой не знае какво и защо го прави...![]()
И какво толкова,като ви върнат в дъното?Всъщност,като се замисля,по-добре си кретайте до безкрай така в А гр.,отколкото да се пречистите за година-две.Това,че сте най-големия ... в момента само може да ни радва,а че не желаете ново начало...още повече.
До оня ден бяхте фенчета на Левски и ЦСКА, Домуса дойде, направи ви отбор и веднага се пребоядисахте. Като ви зареже в стил Гриша Ганчев, пак ще се върнете в небитието, а вие ще станете отново левскари и цесекари.
Нали не се съмняваш, че това е "бъдещето" на Лудогорец ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
, чиято цел е да превърнат ЦСКА в жалко подобие на Удинезе/quote]
Малеееееееееееее аз ще се радвам да сме подобие на Удинезе, всяка година титла, участие в ШЛ, и трансфер на играч по 20 милиона на полусезон. И да играем пред 15 000 всеки мач от първенството.
Малеееееееееееее аз ще се радвам да сме подобие на Удинезе, всяка година титла, участие в ШЛ, и трансфер на играч по 20 милиона на полусезон. И да играем пред 15 000 всеки мач от първенството.

- mistreated
- Контакти:
Мнение на заем:
Другарки и другари, дами и господа ! Не се вълнувайте, карайте по-кротко! Това което вчера и в сряда стана с футбола ни, става ежедневно във всички сфери на живота ни !
И националната ни сигурност, и финансите, и икономиката, и здравеопазването, и съдебната система, и общественият ред, и образованието и всичко са в същото състояние. Като изключим единични прояви на отделни професионалисти, общото състояние на всичко по-горе изброено може да се опише с три думи - безхаберие, некадърност и корупция !
И всичко това полято с обилни и празни приказки - като се почне от мутрата Боко Тиквата и се стигне до най-дребното кирливанско чиновниче в някоя скапана канцелария, като се почне от пияндето - любител на белиденса Перуката и се стигне до президента на някой световно неизвестен селски клуб !
Хвалби, хвалби, хвалби и всеки неуспех се оправдава с нещо извън нас - лошите европейци от Шенген, международното положение, четирите годишни времена, марсианците, световната конспирация, юдомасонските заговори срещу България, империализЪма, комунизЪма, турското, византийското и римското робство, Костов, Тройната коалиция, "царя" и т.н. и т.н.
И никога никой поне от кумова срама не пое за нещо отговорност и не каза : "Тук сбърках, аз съм виновен, подавам оставка, нямам необходимите качества "
Не, съдиите са ни виновни, поливали са ни с бира в ложите, на терена имало гъби, феновете на противника ни стресирали и т.н.
Жалка, жалка българска кочина ! А какви сме ние, които живеем в нея !?
Другарки и другари, дами и господа ! Не се вълнувайте, карайте по-кротко! Това което вчера и в сряда стана с футбола ни, става ежедневно във всички сфери на живота ни !
И националната ни сигурност, и финансите, и икономиката, и здравеопазването, и съдебната система, и общественият ред, и образованието и всичко са в същото състояние. Като изключим единични прояви на отделни професионалисти, общото състояние на всичко по-горе изброено може да се опише с три думи - безхаберие, некадърност и корупция !
И всичко това полято с обилни и празни приказки - като се почне от мутрата Боко Тиквата и се стигне до най-дребното кирливанско чиновниче в някоя скапана канцелария, като се почне от пияндето - любител на белиденса Перуката и се стигне до президента на някой световно неизвестен селски клуб !
Хвалби, хвалби, хвалби и всеки неуспех се оправдава с нещо извън нас - лошите европейци от Шенген, международното положение, четирите годишни времена, марсианците, световната конспирация, юдомасонските заговори срещу България, империализЪма, комунизЪма, турското, византийското и римското робство, Костов, Тройната коалиция, "царя" и т.н. и т.н.
И никога никой поне от кумова срама не пое за нещо отговорност и не каза : "Тук сбърках, аз съм виновен, подавам оставка, нямам необходимите качества "
Не, съдиите са ни виновни, поливали са ни с бира в ложите, на терена имало гъби, феновете на противника ни стресирали и т.н.
Жалка, жалка българска кочина ! А какви сме ние, които живеем в нея !?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
onegavon написа:Делиормански, какво ще се пречистваме това да не ти е манастир.Четете журналистическите глупости и после ги снасяте по форумите.Ще ми пожелава ново начало с болднат шрифт от дъното.

Така ви се пада,като летите с делтапланерката,а се мисите за Lockheed F-117...

И да ти кажа,все ми е тая къде ще сте в А,Б или В,кефя ви се ей...

[center]
[/center]

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
1982 написа:Големи анализи тук, голямо нещо. Смисъл от тях никакъв, естествено. Аз затова и нищо няма да напиша по темата, то няма и какво, за умрелият или добро, или нещо, `дето се викаше. Така, че за ЦСКА - нищо
ти си най прав бате
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!