Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2025 10:55

ЦСКА ще плати 400 000 лева на Българския футболен съюз, за да се освободи от задължителното ползване на български играчи през следващия сезон, пише "Тема Спорт".

Както е известно, Изпълкомът към централата прие от новата кампания минимум 4 български играчи да започват като титуляри в двубоите от Първа лига, а в групата да има още един роден футболист - общо петима, като един от тях да е до 21 г.

От БФС обаче оставиха вратичка за клубовете и им позволяват да "погазят" тази разпоредба, но за целта ще трябва в края на сезона да платят въпросните 400 бона. За целта преди сезона отборът решил да се откаже доброволно от български играчи трябва да го направи писмено, с декларация и в края на кампанията да внесе лептата.

Така от ЦСКА са преценили, че е по-добре да платят, защото се очаква и през идния сезон да залагат главно на чуждестранни футболисти.

Другият клуб, който ще подаде декларация в началото на кампанията е Лудогорец. Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров вече заяви, че на "Герена" няма излишни пари за това и сините ще започват с по четирима българи. Както е известно, няма условие за възраст и време, през което те да са на терена.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2025 10:58

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойно Манолов посочи причината за проваления сезон на ЦСКА. Той е на мнение, че основна вина има Филип Филипов, който е бивш изпълнителен и спортен директор на "червените".

Ето какво каза той пред "Мач Телеграф":

"Случилото се през последните 10 дни е следствие от цялата работа през последната година, а тя не беше добре свършена работа. То по-лошо не можеше да е. Това е възможно най-лошото... Томаш в крайна сметка аз не мога да го обвинявам. Той не е виновен за състоянието на ЦСКА. Не приемам, че вината е негова или на футболистите в отбора. Определени хора привлякоха тези момчета. Затова сега сме на това дередже. Томаш това може и това прави. Това са неговите възможности. Рано или късно ЦСКА ще бъде на ниво, защото има добър собственик. Рано или късно това ще бъде преболедувано. Да, може да отнеме година, две или три, докато се намерят точните хора. На ЦСКА му трябват добри мениджъри. Хора, които могат да правят наистина добра селекция. Това не е никак лесно. В крайна сметка, когато има пари, е много по-лесно. Нещата ще се оправят. Въпросът е колко време ще е нужно. Решенията в клуба са взети и се взимат от най-високо ниво. Делегираха се права на Филип Филипов, а той няма понятие за какво става въпрос. Той селектира треньорите и футболистите. В следващия момент се търсеше вина в тези играчи. Мнозина питаха тези играчи защо така играят. Отговорът е много лесен. Те толкова могат! Това, че някой ги е взел в ЦСКА, е друг въпрос. Нещата са доста по-дълбоки. Вината не е само на Томаш. Той е поел отбора и наистина се е старал и е хвърлил доста нерви. А това, че някой го е взел, е друго и този някой трябва да си носи отговррностите. Няма да е достатъчно само да се направи стадионът. Трябва да се направи и един наистина добър отбор.

Да, Филип Филипов го няма вече. Сега трябва да видим качествата на новия спортен директор. Да се надяваме, че ще доведе подходящите хора, които да ръководят клуба и отбора. Трябва просто да се намерят качествените хора. Не е лесно, но е нужно.

Чуждите треньори са вероятно с по-различно мислене. ЦСКА при всички положения ще има по-добри футболисти догодина. Това е ясно. Въпросът е, че сега не може да се раздели клубът с настоящите или много трудно би могло това да стане. Подписаха се дългосрочни договори с много играчи и това ще създаде големи главоболия. Бюджетът на ЦСКА е достатъчно голям и през следващите години, ако се поддържа и се намери човек, който да вземе подходящите футболисти и треньор, ще е добре. Убеден съм, че ЦСКА ще просперира. Мисля, че ЦСКА и Лудогорец няма да спазват правилото за българските играчи. За мен към момента няма достатъчно български играчи, които да отговарят на името ЦСКА. Затова си мисля, че биха си платили и биха играли с повече чужденци и през следващата година. От друга страна трябва да има няколко добри български играчи, които да носят ЦСКА в сърцето, защото много от чужденците не знаят какво значи този клуб".

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 10:59

Очаквано и правилно.
Правилно , защото нямаме силни футболисти в школата, а закупуването на силни такива от други бг клубове ще е скъпо и неоправдано удоволствие.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 11:11

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойно Манолов посочи причината за проваления сезон на ЦСКА. Той е на мнение, че основна вина има Филип Филипов, който е бивш изпълнителен и спортен директор на "червените".

Ето какво каза той пред "Мач Телеграф":

"Случилото се през последните 10 дни е следствие от цялата работа през последната година, а тя не беше добре свършена работа. То по-лошо не можеше да е. Това е възможно най-лошото... Томаш в крайна сметка аз не мога да го обвинявам. Той не е виновен за състоянието на ЦСКА. Не приемам, че вината е негова или на футболистите в отбора. Определени хора привлякоха тези момчета. Затова сега сме на това дередже. Томаш това може и това прави. Това са неговите възможности. Рано или късно ЦСКА ще бъде на ниво, защото има добър собственик. Рано или късно това ще бъде преболедувано. Да, може да отнеме година, две или три, докато се намерят точните хора. На ЦСКА му трябват добри мениджъри. Хора, които могат да правят наистина добра селекция. Това не е никак лесно. В крайна сметка, когато има пари, е много по-лесно. Нещата ще се оправят. Въпросът е колко време ще е нужно. Решенията в клуба са взети и се взимат от най-високо ниво. Делегираха се права на Филип Филипов, а той няма понятие за какво става въпрос. Той селектира треньорите и футболистите. В следващия момент се търсеше вина в тези играчи. Мнозина питаха тези играчи защо така играят. Отговорът е много лесен. Те толкова могат! Това, че някой ги е взел в ЦСКА, е друг въпрос. Нещата са доста по-дълбоки. Вината не е само на Томаш. Той е поел отбора и наистина се е старал и е хвърлил доста нерви. А това, че някой го е взел, е друго и този някой трябва да си носи отговррностите. Няма да е достатъчно само да се направи стадионът. Трябва да се направи и един наистина добър отбор.

Да, Филип Филипов го няма вече. Сега трябва да видим качествата на новия спортен директор. Да се надяваме, че ще доведе подходящите хора, които да ръководят клуба и отбора. Трябва просто да се намерят качествените хора. Не е лесно, но е нужно.

Чуждите треньори са вероятно с по-различно мислене. ЦСКА при всички положения ще има по-добри футболисти догодина. Това е ясно. Въпросът е, че сега не може да се раздели клубът с настоящите или много трудно би могло това да стане. Подписаха се дългосрочни договори с много играчи и това ще създаде големи главоболия. Бюджетът на ЦСКА е достатъчно голям и през следващите години, ако се поддържа и се намери човек, който да вземе подходящите футболисти и треньор, ще е добре. Убеден съм, че ЦСКА ще просперира. Мисля, че ЦСКА и Лудогорец няма да спазват правилото за българските играчи. За мен към момента няма достатъчно български играчи, които да отговарят на името ЦСКА. Затова си мисля, че биха си платили и биха играли с повече чужденци и през следващата година. От друга страна трябва да има няколко добри български играчи, които да носят ЦСКА в сърцето, защото много от чужденците не знаят какво значи този клуб".

Винаги е интересно да се чете г-н Стойне Манолов, за разлика от един Майкъл например.
Подкрепям всичко , което е споделил !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 18:31

Милко Георгиев
Така…
След като онзи ден в подкаста стана ясно, че преди полуфинала в ЦСКА е имало играч, който е “работил” за Черно Море, днес се убедих лично в това!Скрийншот съм дал на когото трябва-тук няма да го пусна!
Искам да се обърна към този състезател от тук-сигурен съм, че ще прочете това!
Иване, в този клуб са играли много играчи!Кой по-добър, кой по-лош!Тези които са се отличили са били не само отлични футболисти, а и мъже с характери!
Не си нито първият, нито последният играч, който е имал проблем с треньорите!Това е част от играта и ти като “професионален” състезател би трябвало да си наясно с това!
Варианта пред теб беше да стиснеш зъби и да покажеш воля и характер и да докажеш, че не са били прави в оценката им за теб!
Но, ти реши да станеш предател!
Единственото което успя да докажеш е, че нямаш нито воля, нито характер за клуб като ЦСКА!
Че не си мъж вече е ясно!
За съжаление(твое), ще останеш в историята не с кривата китара, която явно ти служи само колкото да разделя ушите и да пазиш равновесие, а с тази ти “изява”
В днешно време вече не е трудно да получиш информация от всякакъв вид, надявам се всеки бъдещ твой работодател от тук нататък да се замисли много добре, преди да ти предложи работа!
И да, за Дюлгеров говоря!

,.......

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 06 юни 2025 18:39

Странно е защо Милко и Пиргов ни го казват чак сега, странно е и защо не е изгонен на момента когато са разбрали в клуба... Ще го повярвам напълно, когато или видя доказателства, или клубът го изгони назидателно.
Дотогава само ще перефразирам едни думи на Ганчев: С българите внимавам, че не знам кой от къде е пипан...

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 06 юни 2025 21:32

Ако бях в ЦСКА, щях да забраня привличането на български футболисти. Всичките са колосални лекета. Йомов го слушам как развива конспиративни теории, а глупакът просто е блъскал във фитнеса. Дюлгеров го играе шпионин, а взима безумна заплата. Турицов се разхожда с фланелката вече трета година. Общо взето положението е трагично.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юни 2025 22:23

Gotzev.88 написа:Странно е защо Милко и Пиргов ни го казват чак сега, странно е и защо не е изгонен на момента когато са разбрали в клуба... Ще го повярвам напълно, когато или видя доказателства, или клубът го изгони назидателно.
Дотогава само ще перефразирам едни думи на Ганчев: С българите внимавам, че не знам кой от къде е пипан...

Сега видях скрийншота .
Мега скандално ако е вярно!

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 юни 2025 22:37

Ако съм на мястото на Папазки, забранявам трансфери на БГ играчи от други отбори !!!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 юни 2025 22:37

Клуба реагира чак днес в 22:23ч :)
Е ако не беше Милко да го разпространи това ? Дали щяха да реагират?

ЦСКА води разследване на случилото се, а Иван Дюлгеров е временно отстранен от отбора. Веднага след приключването му ще уведомим обществеността за решението ни.
ЦСКА като клуб не може да взима крайни решения без изясняване на всички обстоятелства. Ние носим сериозна отговорност пред закона и пред футболистите си.
В клуба има вътрешен правилник, който държим да се спазва строго и всеки опит за потъпкването му ще бъде наказан с най-суровите мерки. Нашите футболисти следва да бъдат примери за честност, мъжество и професионализъм. Каквото очакваме от тях, следва да прилагаме и ние. Справедливите решения не са изключение.

Върни се в “ЦСКА”