tiamat написа:Аз само като виден сатанист да се запиша на стр. 666 :))
+1
/Сатанист - нацист - фашист - канибал/ - Аз също !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tiamat написа:Аз само като виден сатанист да се запиша на стр. 666 :))
icko65 написа:paceto написа:Надявай се ти на капитулация от Украйна.
Украйна има ток и имаше прекъсвания само за няколко часа, ама като цяло като правиш окупация и подобни маневри то трябва да знаеш, че и твоите хора ще страдат от цялата тази работа. Нали се сещате какво точно ще стане ако Путин остави Украйна без ток и отопление и опции за снабдяване на милиони граждани? Украинците вече са изпитвали Гладомор-а от страна на Русия, така че това още повече ще ги мотивира да се бият до последно, а като почнат да умират възрастни хора вкоченени по домовете си много ще му се зарадват на Путин всички.
То така лесно се казва давай да бомбим всичко наред и хич да не ни пука, че дори американците с всичките си ракети по Багдад не спряха напълно електричеството, защото не това е целта. Путин ако почне да мори мирните граждани, а не да се бие срещу военните и военни обекти ще го разпънат на кръст и нищо чудно да влезе чужда армия в Украйна и първа ще го направи Полша.
Ако почнеш да правиш тотална война както през ВСВ тогава на никой не му пука за цивилните за съжаление, защото те са позволили един режим да разцъфне и затова се сипеха бомби над Германия без много мисъл. Докато хората умираха от армията на Хитлер германците се наслаждаваха на ваканциите си по морета и планини и това ядоса всички участници във войната. Половин Европа е в пламъци, недохранени, измрели, а германците стоят незасегнати от всичко това и после им се връща тъпкано.
Нали се сещаш че Путин не е от страната на Хитлер.С кво ще го уплашат не ми е ясно..Има едни дето са на 5 Мин от Ню Йорк.И ако не бяха те тоталната война щеше да е почнала.Това не ви е ясно на вас американофилчетата..И на Путин благодарете че сте живи и коментирате.Той вдигна летвата и изпревариха военно Щатите в най важните области...
JimBeam написа:
Американците сигурно стрелят с лъкове и прашки и нямат никакви оръжия и само такива има твоята втора родина Русия? Ти се радвай, че живееш извън Русия, защото сега нямаше да имаш свобода на словото да пишеш такива неща драги ми болшевик. Милей си още за на Путин макарите защото така отдалече е лесно да се кефиш на това малко и гнусно джудже.
Martinez1948 написа:tiamat написа:Аз само като виден сатанист да се запиша на стр. 666 :))
+1
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Не могат да си върнат нещо, което никога не са владеели. САЩ владееха няколко града и това е. Седяха скрити в силно укрепените си бази като мишки и излизаха с памперси от тях. Затова и талибаните с времето укрепваха и се засилваха, защото владееха огромната провинция.
И да се върнат, както пишеш, ще гледаме същия филм, САЩ ще владее Кабул, Херат, Кандахар и още 2-3 града, талибаните ще се ширят в останалото .....
Чудил ли си се защо положението в Хармел е такова? Или пък тук в кв. Филиповци? Просто защото никой не го *** какво става там и не готов да си мръдне пръста за да наложи ред. Изгода няма, ползи - нула, единствено ядове с разни правозащитници.
Ти ако искаш си вярваш, че с чаршаф с калашников може да спре танк или съответния препарат, който няма да остави нищо освен хлебарките, това е твоя воля. Също като с кемтрейлса : )))
Martinez1948 написа:tiamat написа:Аз само като виден сатанист да се запиша на стр. 666 :))
+1
Започна преместването на десетки хиляди цивилни и назначени от Русия служители от южната област Херсон в Украйна преди украинска офанзива, каза местният лидер, поставен от Русия.
Владимир Салдо заяви, че 50-60 000 цивилни ще напуснат четири града на западния бряг на река Днепър в "организирано, постепенно разселване".
Всички назначени от Русия отдели в град Херсон също ще преминат реката.
Кадри от руската телевизия показват множество хора, които се събират край Днепър.
Докато се редят на опашка за лодки, не е ясно колко напускат. Прехвърлянето или депортирането на цивилни лица от окупационна сила от окупирана територия се счита за военно престъпление.
Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк посочи, че е минало по-малко от месец, откакто Русия е провела церемония по анексирането на Херсон: "Реалността може да нарани, ако живеете в измислен фантастичен свят".
Късно в понеделник новият военен командир на Русия в Украйна генерал Сергей Суровикин описа ситуацията в град Херсон, регионалната столица, като трудна.
Служител, назначен от Русия, Кирил Стремоусов, предупреди жителите на Херсон, че украинските сили ще започнат нападение срещу града "в много близко бъдеще". "Никой няма да се оттегли, но ние също искаме да спасим живота ви. Моля, придвижете се възможно най-бързо към левия бряг", добави той.
Салдо, който беше назначен за губернатор на региона от Москва, каза пред руската телевизия, че никой няма да се предаде, но е "нежелателно" жителите да останат в град, изправен пред военни действия. "През последните два дни повече от 5000 души са напуснали Херсон", каза той.
По-рано този месец заместник-кметът на Херсон в изгнание каза, че само 100 000 жители са останали в град Херсон от предвоенното население от 320 000, като много от тях са избягали от руската окупация.
Кметът на окупирания от Русия Мелитопол Иван Федоров предупреди, че цивилните в Херсон са изправени пред принудителна депортация и лишаване от домовете си, за да може Русия да насели града с "войници и предатели". Миналия месец Украйна каза, че 2,5 милиона души са били принудително депортирани от Украйна в Русия.
Назначеният от Русия губернатор обвини Украйна, че се подготвя за мащабна офанзива и планира да разруши язовир Каховка на река Днепър, наводнявайки района.
В социалните мрежи обаче хората се притесняват от друго - дали разселването на Херсон не е подготовка за ядрен удар от страна на Русия?
icko65 написа:Така е.Едно от нещата..според мен..да не ги занули в началото е да разбере как и къде могат да стрелят западните оръжия които Украйна ще и получи.Щото техните на 2 месец свършиха.Сега и ПВО - то им пробва
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 7 госта