Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Да се надяваме че се работи по лятната селекция от господата директори. Засега Нога ходи само по лекции,семинари,матинета. Очаквам скоро да се заеме и с боклука и транспорта на София.....
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ахахаха
На глас се смея с теб :mrgreen:
Какво очакваш ти ?
Нога да ти прави седмичен доклад и да ти го изпраща лично на пощата ? :lol:
На глас се смея с теб :mrgreen:
Какво очакваш ти ?
Нога да ти прави седмичен доклад и да ти го изпраща лично на пощата ? :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Вчера говорих с Пауло за селекцията. Каза ми, че работи много сериозно по въпроса :)))
Шегата настрана. Но както казах очаквам много сериозна офанзива през лятото и като входящи и като изходящи трансфери.
Мисля, че шансът да вземем някои от спряганите по времето на Фичо, с които се спекулира и сега, не е особено голям. Въртяха се тогава един грузинец , Бардели и т.н., обаче сега шефът е друг и ще видим.
Странно, но имам усещането, че селекцията няма да е толкова скъпа. Може би максимум един играч ще има за около милион или над.
Логиката ми е, че направихме сериозни греди последните две години с играчи като Исека, Кордоба и Фаетон. Не знам дали има някакъв шанс някой от тях да бъде реанимиран, но и да има, той е минимален.
Нога мисля, че ще доведе по-евтини играчи, но млади и талантливи, от които можем да изкараме после хубави пари и така да избием част от вложеното за трансферните издънки. Той Папаза има и дава, ама....все пак ;)
Очаквам и българи да се вземат, поне двама. Мисля, че Минков от Ботев има качества да заиграе в ЦСКА. За другите спрягани българчета не мога да кажа нищо.
Мисля, че Шопов ще остане поне на 80 процента. Кареасо 50/50, зависи от заплатата, Линдсет е по-вероятно да напусне. Няма да се учудя обаче и двамата с Кареасо да си стегнат багажа.
Шегата настрана. Но както казах очаквам много сериозна офанзива през лятото и като входящи и като изходящи трансфери.
Мисля, че шансът да вземем някои от спряганите по времето на Фичо, с които се спекулира и сега, не е особено голям. Въртяха се тогава един грузинец , Бардели и т.н., обаче сега шефът е друг и ще видим.
Странно, но имам усещането, че селекцията няма да е толкова скъпа. Може би максимум един играч ще има за около милион или над.
Логиката ми е, че направихме сериозни греди последните две години с играчи като Исека, Кордоба и Фаетон. Не знам дали има някакъв шанс някой от тях да бъде реанимиран, но и да има, той е минимален.
Нога мисля, че ще доведе по-евтини играчи, но млади и талантливи, от които можем да изкараме после хубави пари и така да избием част от вложеното за трансферните издънки. Той Папаза има и дава, ама....все пак ;)
Очаквам и българи да се вземат, поне двама. Мисля, че Минков от Ботев има качества да заиграе в ЦСКА. За другите спрягани българчета не мога да кажа нищо.
Мисля, че Шопов ще остане поне на 80 процента. Кареасо 50/50, зависи от заплатата, Линдсет е по-вероятно да напусне. Няма да се учудя обаче и двамата с Кареасо да си стегнат багажа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Някой знае ли къде отива десния бек на моряците?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Някой знае ли къде отива десния бек на моряците?
Виктор Попов ли при нас ли
dragoni написа:ivo55 написа:Някой знае ли къде отива десния бек на моряците?
Изтича му договора. Ще се радвам ако го вземаме без пари. Илиян каза, че си тръгвал щото му е изтекъл договора.
ivo55 написа:dragoni написа:ivo55 написа:Някой знае ли къде отива десния бек на моряците?
Изтича му договора. Ще се радвам ако го вземаме без пари. Илиян каза, че си тръгвал щото му е изтекъл договора.
МЛад има футбол в него. А имаме нужда да подсилим в дясно
Струва си да се обмисли да пратим Иван в замяна, ако идва при нас Виктор. Защото няма да е честно да оставим моряците без десен бек.
ivo55 написа:Струва си да се обмисли да пратим Иван в замяна, ако идва при нас Виктор. Защото няма да е честно да оставим моряците без десен бек.
Не е невъзможно.
Имат един и същи мениджър, само остава националния селекционер да е съгласен.
Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.
На баража- всичко или нищо! Мач на живот и смърт се очертава.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]