Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот alexveselinov » 30 сеп 2013 22:11

Кашчей написа:
alexveselinov написа:[center]Изображение[/center]
:lol: :lol: :lol:

:o :shock: :?

Изображение

[center]Изображение[/center]
:) :) 8-)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 сеп 2013 23:12

Всеки ден,все по-оригинални ;)
Алекс,защо не направиш един път една хубава тема за твоите хора ? Я спретни една темичка например за приключенията на атакистите в Брюксел.
ББ е критикуван за какво ли не,даже беше обявен за смъртен враг на държавата,задето игра 10 мин. в мач от "Б" група,вместо да твори закони,а такива пикантни неща като при атакистите,минават между капките ;) Справедливостта къде е ? Или тя се използва само срещу ГЕРБ ?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 сеп 2013 23:29

Атакистите са достойни хора. След като жертваха част от електората си в името на националния интерес спечелиха моето уважение и такива гафове (ако са верни тези истории) са нищо в сравнение с това, което можеха да направят, ако не бяха подкрепили правителството. Единственото, което ми се иска е тяхната подкрепа да стане по-явна, евентуално да бъде скрепена с някой пост, защото на мен тези циркове ми писнаха, губи се ценно време, в което могат да се гласуват закони.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 окт 2013 00:04

Колега,имах много по-високо мнение за теб,май съм бил доста наивен ;)
Нормален човек,не може да има уважение към АТАКА,мисля,че е малоумно и ненужно да изброявам причините за това. Човек трябва да е бил в дълбока кома през последните години,особно през последните месеци за да запазва,каквото и да е било уважение към тези хора.
Не е истина как лесно ви манипулират и как елементарно прокарват идеята,че в момента са били държали държавнически.На тия приказки могат да се хванат само зомбираните идиоти по техните сбирки,норнален човек не може,затова и се чудя,докторе защо при теб се е получило така ?
Някой хора,заради омразата си към ГЕРБ сте готови да загърбите всякакви ценности,морал и достойнство. Всеки,който действа против интересите на ГЕРБ,дори и да е срещу интересите на държавата,заслужава "уважение" страховита логика.

ПП: Я да попитам,провеждането на "граждански" арести от страна на някакви олигофрени,срещу всеки,който не им е симпатичен малко ли ? Можеш ли да ми кажеш,коя е другата страна в света в която се е случвало подобно безобразие ?
А влизането в парламента с пистолет ? Разправията със журналисти и обикновени граждани,ежедневно ?
Какво уважение можеш да имаш към хора,които целенасочено отидоха пред една джамия и създадоха безредици,без никой да ги е провокирал ?
Бих искал да попитам и къде другаде по света е възможно да има коалиция между етническа партия и националистическа ? Може ли да ми дадеш друг пример в света ?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 00:26

dunavfc написа:Колега,имах много по-високо мнение за теб,май съм бил доста наивен ;)
Нормален човек,не може да има уважение към АТАКА,мисля,че е малоумно и ненужно да изброявам причините за това. Човек трябва да е бил в дълбока кома през последните години,особно през последните месеци за да запазва,каквото и да е било уважение към тези хора.
Не е истина как лесно ви манипулират и как елементарно прокарват идеята,че в момента са били държали държавнически.На тия приказки могат да се хванат само зомбираните идиоти по техните сбирки,норнален човек не може,затова и се чудя,докторе защо при теб се е получило така ?
Някой хора,заради омразата си към ГЕРБ сте готови да загърбите всякакви ценности,морал и достойнство. Всеки,който действа против интересите на ГЕРБ,дори и да е срещу интересите на държавата,заслужава "уважение" страховита логика.

ПП: Я да попитам,провеждането на "граждански" арести от страна на някакви олигофрени,срещу всеки,който не им е симпатичен малко ли ? Можеш ли да ми кажеш,коя е другата страна в света в която се е случвало подобно безобразие ?
А влизането в парламента с пистолет ? Разправията със журналисти и обикновени граждани,ежедневно ?
Какво уважение можеш да имаш към хора,които целенасочено отидоха пред една джамия и създадоха безредици,без никой да ги е провокирал ?
Бих искал да попитам и къде другаде по света е възможно да има коалиция между етническа партия и националистическа ? Може ли да ми дадеш друг пример в света ?

Аз не мразя толкова самите ГЕРБ, нито самите хора, колкото тяхната платформа, възгледи и политика. Те са вредните за страната и ако единственото лекарство срещу тях е коалиция между БСП, ДПС и Атака - така да бъде, докато не бъде измислено ново такова, нещо което аз лично силно се надявам. По същия начин аз не харесвам толкова самите атакисти колкото тяхната програма, имат много общи възгледи и сходства в платформите с БСП и силно се надявам при една здрава коалиция да почнат да ги изпълняват едно по едно. В случая ДПС е необходимото с оглед на мнозинството зло, а не Атака. Кажи ми каква друга коалиция ще построи АЕЦ Белене, нещо което многократно съм изтъквал колко е важно за бъдещето ни, и ако бяха постъпили "достойно" и "морално" и не бяха подкрепили правителството дали можеше да се стигне до някаква положителна развръзка по въпроса?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 окт 2013 00:44

И понеже БСП са за АЕЦ Белене и сигурно ще го построят в близките 250 год. трябва да се приемаш всичко останало,което се случва за нормално ? Ти сам си слагаш някакво ограничение и едва ли не,утре ако ще да се повтори атентата през 1925 пак ще им простиш само и само да направят АЕЦ Белене.
Не може човек да пренебрегва своите възгледи и принципи в името на каквото и да е било.
Все едно аз да остана лоялен на ГЕРБ или друга дясна партия,въпреки,че например управляват БСП,ДСП или АТАКА,само и само "моите" хора да са на власт.
АТАКА бяха осъдени от всичко де що има някакъв акъл,Европа също реагира и това да се оправдава,само защото подкрепяли правителството не върви !
Ти сериозно ли гледаш с някакво доверие към програмата на АТАКА ? Колко от техните неща ще влязат в употреба ? Нали знаеш,едно е когато си малка партия,каквато е АТАКА да сътвориш една симпатична платформа с ясното съзнание,че никога няма да ти се наложи да я изпълниш.
Вярваш ли,че заплатите ще станат 1000 лв. ? Пенсията 500 лв. ? Или пък,че ще се отнеме концесията на ЕРП-тата и всякакви други концесионери ? Или може би ще започне масова национализация ? Това последното особено ми е любопитно да го видя и как ще се приеме от Европа...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 окт 2013 01:00

dunavfc написа:И понеже БСП са за АЕЦ Белене и сигурно ще го построят в близките 250 год. трябва да се приемаш всичко останало,което се случва за нормално ? Ти сам си слагаш някакво ограничение и едва ли не,утре ако ще да се повтори атентата през 1925 пак ще им простиш само и само да направят АЕЦ Белене.
Не може човек да пренебрегва своите възгледи и принципи в името на каквото и да е било.
Все едно аз да остана лоялен на ГЕРБ или друга дясна партия,въпреки,че например управляват БСП,ДСП или АТАКА,само и само "моите" хора да са на власт.
АТАКА бяха осъдени от всичко де що има някакъв акъл,Европа също реагира и това да се оправдава,само защото подкрепяли правителството не върви !
Ти сериозно ли гледаш с някакво доверие към програмата на АТАКА ? Колко от техните неща ще влязат в употреба ? Нали знаеш,едно е когато си малка партия,каквато е АТАКА да сътвориш една симпатична платформа с ясното съзнание,че никога няма да ти се наложи да я изпълниш.
Вярваш ли,че заплатите ще станат 1000 лв. ? Пенсията 500 лв. ? Или пък,че ще се отнеме концесията на ЕРП-тата и всякакви други концесионери ? Или може би ще започне масова национализация ? Това последното особено ми е любопитно да го видя и как ще се приеме от Европа...

Аз пак те питам ти ако си на мястото на привържениците на БСП или ДПС какво би предпочел подкрепа от Атака или нови избори?
Колкото до програмата на Атака аз съм далеч от мисълта, че има дори един техен избирател който да вярва, че заплатите могат да станат 1000 лв, а пенсиите 500 лв. Но те казват къде са проблемите, откъде изтичат нашите пари и какви са пътищата за справянето с тези проблеми - това е ценното. Убеден съм, че ако се приложат част от мерките, които предлагат ще се тръгне в правилната посока и доходите ще се увеличат, макар и с много по-скромни темпове. Ревизиране на приватизационните сделки и борба с ЕРП-тата, големите вериги магазини и други "колонизатори" мисля че са стъпки в правилната посока. И под борба имам предвид сериозна намеса на държавата в работата им, закони които ги задължават да продават предимно българска стока и т.н.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 01 окт 2013 01:25

Не разбирам, защо при положение че нямаме силна индустрия, т.е. производство, се води социална политика. Това е изцяло погрешно. Няма откъде да дойдат пари за заплати, пенсии, помощи и т.н. при положение че тези пари ги няма. Получава се че прехвърляме пари от култура и образование например за социални увеличения, които по никакъв начин не спомагат развитието на икономиката ни. Трябва силна намеса на държавата в развитие на производството, съответно и в образованието. По този начин ще се създават работни места, увеличаване на БВП и съответно вдигане на заплати, пенсии и социални помощи. За жалост това изисква една дългосрочна политика, която да бъде следвана независимо от цвета и ориентацията. В момента се работи на парче (по същия начин се работи и във футболните ни клубове и резултатите са плачевни), което е пагубно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2013 11:08

whitebear написа:Не разбирам, защо при положение че нямаме силна индустрия, т.е. производство, се води социална политика. Това е изцяло погрешно. Няма откъде да дойдат пари за заплати, пенсии, помощи и т.н. при положение че тези пари ги няма.

Пари има в "сивият сектор".
Ако дори 20-на % от тези кинти излязат на светло и се влеят в бюджета, ще можем да си позволим чудесна социална политика. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 01 окт 2013 11:22

alexveselinov написа:
Кашчей написа:
alexveselinov написа:[center]Изображение[/center]
:lol: :lol: :lol:

:o :shock: :?

Изображение

[center]Изображение[/center]
:) :) 8-)

Някой от вас, борци с диктатурите, замисли ли се, че Борисов си подаде оставката за 13 дни рехави протести, а сегашните "демократи и любители на свободата на словото" стоят на власт вече 100 дни? Съжалявам за острия тон, но- вие идиоти ли сте? Сериозен ми е въпросът! То, то бива, бива коне с капаци да бъдете, но чак толкова... Маса журналисти си заминаха заради "неудобни въпроси", огромна част от българската интелигенция застана зад протестите, вижте разпечатките от екзит половете какво показват: и трите управляващи партии губят катастрофално сред младите, образовани хора и печелят с огромна преднина при хората без образование. Защо се опитвате да убедите хората, че едва ли не мнозинството от хората подкрепят това абсурдно правителство? Ако някой искаше комунистите да са на власт, те щяха да са първа политическа сила- това се случваше на всички избори до сега- опозицията става първа. Представете си колко трябва да е противна цялата клика на БСП, че при слабото управление на Борисов, пак да не може да спечели изборите! Абсолютно си заслужавате управниците, Станишев и компания до живот за вас- това искате, това си получавате. Лошото е, че вашето слабоумие влияе и на моето бъдеще :roll: ...
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Архив”