Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Ботев към играчите: Заплати по 3000 евро или си тръгвайте R

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:50

wannabe написа:То това да искаш да си сложиш във визитката че си треньор на 4 годишен фалирал отбор ми звучи като мазохизъм. Плюс за кариерата :lol:

Друго си е например визитката на Кокала: треньор в Столипиново, от Хелзинкския комитет ше му дадат специална награда за защита правата на малцинствата...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 02 юли 2014 11:51

wannabe написа:
Thurman Murman написа:
El Commandante написа:
wannabe написа:Дълго време мина докато се осъзнаете каква сган са тези...

Хахах, не се слагай И на чорбетата бе,баси шаврантиите, не им стига синия к*р дето го джвакат редовно,ми и червен им се прищял.
Ей Богу няма на света подобна измет...

Неподвластни никому, НАВЕДЕНИ ВСЕКИМУ са платените магистралки с естествен тен на кожата :mrgreen: :lol:

Говорите за нас, а описвате себе си, бежанци

Ахаха, добре, лилав венец. Ако някога станете от поза "партер", може и да спрат на всички стадиони в България да ви посрещат и изпращат с "цигани" :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:52

Thurman Murman написа:Неподвластни никому, НАВЕДЕНИ ВСЕКИМУ са платените магистралки с естествен тен на кожата :mrgreen: :lol:

За по 50 кинта на калпак и тройка кебапчета от Нежния,са готови да ги натоварат на конския вагон и да ги закарат къде ли не да протестират тия карикатури...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

to6ko_toki4a
Контакти:

Мнениеот to6ko_toki4a » 02 юли 2014 11:52

Добре де, ако след 21 разблокират банката, нещата няма ли да се нормализират.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:52

to6ko_toki4a написа:Добре де, ако след 21 разблокират банката, нещата няма ли да се нормализират.

Не. :oops: :(

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юли 2014 11:53

to6ko_toki4a написа:Добре де, ако след 21 разблокират банката, нещата няма ли да се нормализират.

Ти ОК ли ще си ако държавна банка финансира частен ФК в такива размери?
Аз не!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 02 юли 2014 11:54

Thurman Murman написа:
wannabe написа:
Thurman Murman написа:
El Commandante написа:
wannabe написа:Дълго време мина докато се осъзнаете каква сган са тези...

Хахах, не се слагай И на чорбетата бе,баси шаврантиите, не им стига синия к*р дето го джвакат редовно,ми и червен им се прищял.
Ей Богу няма на света подобна измет...

Неподвластни никому, НАВЕДЕНИ ВСЕКИМУ са платените магистралки с естествен тен на кожата :mrgreen: :lol:

Говорите за нас, а описвате себе си, бежанци

Ахаха, добре, лилав венец. Ако някога станете от поза "партер", може и да спрат на всички стадиони в България да ви посрещат и изпращат с "цигани" :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-o3sPjE0mjg[/youtube] :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:55

Red_Neck написа:

Ти ОК ли ще си ако държавна банка финансира частен ФК в такива размери?
Аз не!

Нормално...

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 02 юли 2014 11:56

Пернатите дето много се подиграваха за положението в ЦСКА им дойде до главата и само се оправдават като непълолетна мома пред майка си като си е изгубила девствеността ! Жалка картинка
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 02 юли 2014 11:59

spridaqdeshkartofi написа:Пернатите дето много се подиграваха за положението в ЦСКА им дойде до главата и само се оправдават като непълолетна мома пред майка си като си е изгубила девствеността ! Жалка картинка

Кой се оправдава бе, грухльо, не гледаш ли, че новите ви вувузеладжии от столипиново пускат една след друга разни теми. Дреме ми за вас на...

Върни се в “Свободна зона”