Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Туй ще им е. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DOBSqDiz118&app=desktop[/youtube]
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Имат си и козирка/и. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- bilyaletdinov
- Контакти:
От това ренде очаквам здрава битка и себераздаване, той друго не може да предложи. Хубавото е, че така Мариани ще може да играе изтеглен зад нападателя.
Дано вземем Живко и сръбското мекере да си седне на пейката, където му е мястото. Лошото е, че се очертава Яблонски да е титуляр през сезона.
Колкото до амбициите, баража си ни е в кърпа вързан.
Дано вземем Живко и сръбското мекере да си седне на пейката, където му е мястото. Лошото е, че се очертава Яблонски да е титуляр през сезона.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C6Lj5264_EE[/youtube] 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- t0bl3ro_bg
bilyaletdinov написа:От това ренде очаквам здрава битка и себераздаване, той друго не може да предложи. Хубавото е, че така Мариани ще може да играе изтеглен зад нападателя.
Ама каква кърпа, да не е от тея скъсаните

- t0bl3ro_bg
metodito написа:Урзурум-мурзурум, щом опашкар в Турция може да отдели над 3 000 000 евро за селекция, смятай.
Много и прилично стадио си имат.
Те даже си позволяват да отсвирват ЛЕ, за да играят у домашната си лига, че има повече кинти там

Инче стадиона е приличен и на Левски не му трябва нещо по-специално. Аз например не виждам нищо по така и европейско в новия сектор, колкото и всеки да ми го хвали.
bilyaletdinov написа:От това ренде очаквам здрава битка и себераздаване, той друго не може да предложи. Хубавото е, че така Мариани ще може да играе изтеглен зад нападателя.
Баражните сметки в момента са без кръчмар и без кръчмарка, защото не се знае кой ще вдигне купата.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- t0bl3ro_bg
TristaNNN написа:bilyaletdinov написа:От това ренде очаквам здрава битка и себераздаване, той друго не може да предложи. Хубавото е, че така Мариани ще може да играе изтеглен зад нападателя.
Баражните сметки в момента са без кръчмар и без кръчмарка, защото не се знае кой ще вдигне купата.
А те оправиха ли го това с мястото за ЛЕ чрез купата и баража, че нали все ние "намазване" накрая с бараж, въпреки че сме по-напред

t0bl3ro_bg написа:TristaNNN написа:bilyaletdinov написа:От това ренде очаквам здрава битка и себераздаване, той друго не може да предложи. Хубавото е, че така Мариани ще може да играе изтеглен зад нападателя.
А те оправиха ли го това с мястото за ЛЕ чрез купата и баража, че нали все ние "намазване" накрая с бараж![]()
Кое да са оправили, не ти разбирам въпроса? Ние "намазвахме", понеже купата се печелеше от отбори под нас в класирането. Сиреч, квота 1 за ЛЕ отива при носителя на купата, квота 2 за ЛЕ отива за крадците на идентичност, понеже са завършили втори в класирането и така квота 3 за ЛЕ (последната) се разиграва във въпросния бараж. То, резбира се, и сега може да стане така, но няма нужда да правим сметки без кръчмар, хубаво е да се избегне този бараж и да се класираме преди това, защото се скапва цялата лятна подготовка.
[offtopic]
[/offtopic]