Очаквано, когато отбора ни надигне глава и се задава червена доминация. Опонентите ни започват с леки и подмолни удари под кръста. 17 годишния пикльо не е никак случаен и съм 100 процента убеден, че му е казано какво точно да направи, за да предизвика скандала с Томаш ! Същото се отнася и за оня латински лайнар, който натисна по главата Делова. Имаме си работа и с/у психолози, които анализират слабостите в психиката на футболисти и треньорски щаб
Мафията надигна глава и ще направи всичко по силите си да ни сложи прът в колелото, за да ни обърка сметките. Целта е ясна - заговора е ЦСКА да не играе в Европа през следващият сезон !
Томаш днес ще отнесе 5 мача наказание - изпуска ключовите два мача с ЧМ за първенство и купа и мачовете срещу Септември, Ботев Вр и Локо Сф !
Не съм наивен, това вече е НАГЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Както казах, САМО НИЕ търпиме строги наказания.
Удара с камък срещу Скаршем беше подминат и никоя медия на повдигна въпрос за това !
ОЩЕ В СЪБОТА ПРИЗОВАВАМ ДА НАПОМНИМ НА БФС, че сме на близко :idea:
Дано Папазки е подготвен за тези удари !
Само едно ще кажа на организираната престъпна групировка БФС- този път сме подготвени и без ТОМАШ пак ще ви смачкаме !
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
gihuelo написа:Дами и господа ! Валтер Папазки !
Ееееееее, пусни я тази снимка по-рано, .... онзи ден бяхме на една опашка в Лидъл. :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Освен стил на игра е жизненоважно да се изгради и силен характер. Нашите не са изнервени, защото ония не са наказани за хвърленият камък или защото цялата Вселена се е наговорила да ги провокира. Нашите най-накрая имат шанс да погледнат в горната третина на таблицата. Но понеже все още не сме се отървали от славизацията им идва нанагорно и на играчи, и на треньор и реагират на всяка дребна простотия, която се случва на почти всеки по-напечен мач, в който се бориш за нещо. Латиносите изобщо не са известни с лиготията и провокаторството си и е нужно някой специално да каже на онзи от Берое да провокира нашият. На Томаш по принцип всичките му бивши отбори го посрещат винаги с питка, венци и почести. Като цяло феновете в България винаги са уважителни и никога не псуват играчи и треньори. В дербито никога не е имало провокации на терена и Ето‘о не е ходещ жълт картон в почти всеки мач още от времето си в Ботев. Аз не знам как ще се борят за първото място догодина, ако не им издържат нервите в борбата за четвърто или пето място. Томаш изгражда добър стил, расте като треньор заедно с отбора. Ако е рекла съдбата заедно ще изградят и характер. Дано!
Gotzev.88 написа:Освен стил на игра е жизненоважно да се изгради и силен характер. Нашите не са изнервени, защото ония не са наказани за хвърленият камък или защото цялата Вселена се е наговорила да ги провокира. Нашите най-накрая имат шанс да погледнат в горната третина на таблицата. Но понеже все още не сме се отървали от славизацията им идва нанагорно и на играчи, и на треньор и реагират на всяка дребна простотия, която се случва на почти всеки по-напечен мач, в който се бориш за нещо. Латиносите изобщо не са известни с лиготията и провокаторството си и е нужно някой специално да каже на онзи от Берое да провокира нашият. На Томаш по принцип всичките му бивши отбори го посрещат винаги с питка, венци и почести. Като цяло феновете в България винаги са уважителни и никога не псуват играчи и треньори. В дербито никога не е имало провокации на терена и Ето‘о не е ходещ жълт картон в почти всеки мач още от времето си в Ботев. Аз не знам как ще се борят за първото място догодина, ако не им издържат нервите в борбата за четвърто или пето място. Томаш изгражда добър стил, расте като треньор заедно с отбора. Ако е рекла съдбата заедно ще изградят и характер. Дано!
Точно, самочувствие трябва, увереност. Да знаеш реално какво ти е нивото, към какво ниво се стремиш и да не позволяваш да паднеш на нивото на тези, които те провокират. Тука психолозите в клуба трябва да си свършат работата. Не е лесно. По време на мач адреналинът е висок, но и за миг не трябва да губиш самоконтрол.
Бютучи отново се е контузил и пак останахме без крила.
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Бютучи отново се е контузил и пак останахме без крила.
Това вече е несериозно.....как се контузват на тренировки ...
- MASTER_COOL
- Контакти:
За 3 седмици е аут. Обадила се е старата контузия. Добре, че след мача с ЧМ има две седмици до следващия мач
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:Бютучи отново се е контузил и пак останахме без крила.
Аз още чакам Фаетон да се върне… Така и не стана ясно какво му има.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:Бютучи отново се е контузил и пак останахме без крила.
Той и за това е при нас , най вероятно е много чуплив , един мач играе после 3-4 мача е контузен както и Локило
Трябва да се замислят много сериозно отговорните фактори (вече има такива) в клуба по спортно-техническата част относно крилата в отбора.
На книга разполагаме с Бютучи, Локило, Фаетон, Тасев, Илиев + Скаршем.
Ако приемем, че Фаетон ще бъде продаден (дали няма да има обрат тук ??) и при положение, че Илиев и Скаршем не са типични крила все пак, а Тасев все още не е готов за твърд титуляр, то тогава какво ще предприемем по този въпрос.
Честно казано видно е, че и на Локило, и на Бютучи не може да се разчита особено и ако има начин да се отървем от тях чрез продажба ще е оправдан ход за мен лично. Въпреки че за косоваря някои ще ме апострофират и може и да имат известно право, но към този момент по-скоро съм на това мнение.
На книга разполагаме с Бютучи, Локило, Фаетон, Тасев, Илиев + Скаршем.
Ако приемем, че Фаетон ще бъде продаден (дали няма да има обрат тук ??) и при положение, че Илиев и Скаршем не са типични крила все пак, а Тасев все още не е готов за твърд титуляр, то тогава какво ще предприемем по този въпрос.
Честно казано видно е, че и на Локило, и на Бютучи не може да се разчита особено и ако има начин да се отървем от тях чрез продажба ще е оправдан ход за мен лично. Въпреки че за косоваря някои ще ме апострофират и може и да имат известно право, но към този момент по-скоро съм на това мнение.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]