Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот LM10 » 04 фев 2019 21:59

Като се замисля допреди един месец имахме един скаут, който набелязва играчите в ютуб, а сега нямаме и такъв :mrgreen:
#ebahanimamata пък и продължават да ни клатят ;(
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 фев 2019 23:11

[offtopic]
t0bl3ro_bg написа:Това не е Плейстейшън или Фифа :mrgreen: :mrgreen:

Ти се шегуваш, ама знаеш ли колко профи във Football Manager си намират работа, даже и в професионални футболни клубове? :lol:
http://www.chaniapost.eu/2017/09/22/inc ... on-his-pc/
https://www.joe.ie/tech/football-manage ... ball-41862[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2019 10:47

Като две капки боза: :mrgreen:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 05 фев 2019 12:34

Доста добро и интересно интервю има с Ники Михайлов в Спортал. Впечатлен съм от нещата, които каза цялостно и се надявам да му потръгне при нас. Едно ме притеснява обаче, което каза той, но то си се знае в общи линии - явно в отбора нещата са доста зле и откъм колектив, и откъм настроение и желание. Не знам Дерменджиев какво трябва да направи, но му е доста тежка задачата...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 фев 2019 12:46

specter написа:Доста добро и интересно интервю има с Ники Михайлов в Спортал. Впечатлен съм от нещата, които каза цялостно и се надявам да му потръгне при нас. Едно ме притеснява обаче, което каза той, но то си се знае в общи линии - явно в отбора нещата са доста зле и откъм колектив, и откъм настроение и желание. Не знам Дерменджиев какво трябва да направи, но му е доста тежка задачата...

Ами то си личеше през целия есенен дял. Още след мачовете с Вадуц, може би.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 фев 2019 13:15

След отпадането от Черно море,всичко се обърка в съблекалнята може би вина за това носи и бившият вече треньор.А не се знае какво е казал на играчите ПК при визитата в Кипър,но е факт че няма настроение в отбора!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2019 13:36

Добре де, ама нали високата заплата на Обертан всъщност беше натъжила сините футболисти, което категорично е подронило морала им, в резултат на което всички са унили и хармонията в съблекалнята е отишла зян. А сега Обертан като го няма, защо не са ведри и засмени, някой знае ли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 фев 2019 13:48

Защото 80% от тях не струват и 100000евро :mrgreen: Колкото до заплатата му ами струвало си е да се дава в един безличен и провален сезон му вземаш 3 милиона лева.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 05 фев 2019 13:54

TristaNNN написа:Добре де, ама нали високата заплата на Обертан всъщност беше натъжила сините футболисти, което категорично е подронило морала им, в резултат на което всички са унили и хармонията в съблекалнята е отишла зян. А сега Обертан като го няма, защо не са ведри и засмени, някой знае ли? :roll:

Ами, то, като разрушкаш "кошера", бая време минава докато се успокои. А на всичко отгоре, смяна на собственик, "тренер", Усмивка и др., как да са весели?

И Киро Ивков и той говори за това:
На този етап продажбата на Габриел Обертан е за добро. Той е футболист от добра класа, но това, което се случи с него с новия договор и многото пари, които взимаше, объркаха съблекалнята", каза Ивков пред Канал 3.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 фев 2019 14:00

Geonik написа:
TristaNNN написа:Добре де, ама нали високата заплата на Обертан всъщност беше натъжила сините футболисти, което категорично е подронило морала им, в резултат на което всички са унили и хармонията в съблекалнята е отишла зян. А сега Обертан като го няма, защо не са ведри и засмени, някой знае ли? :roll:

Ами, то, като разрушкаш "кошера", бая време минава докато се успокои. А на всичко отгоре, смяна на собственик, "тренер", Усмивка и др., как да са весели?

И Киро Ивков и той говори за това:
На този етап продажбата на Габриел Обертан е за добро. Той е футболист от добра класа, но това, което се случи с него с новия договор и многото пари, които взимаше, объркаха съблекалнята", каза Ивков пред Канал 3.

Аха, добре, благодаря ти за отговора. Значи да очакваме в скоро време раните от заплатата на Обертан да заздравеят и сините футболисти да засияят като влюбени средношколки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”