Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот onegavon » 31 яну 2019 10:16

Kotooshu написа:
honda написа:За мен много реален вариант за реализиране на приходи е колкото и да не е популярен . Скоро договора за тв правата ще изтече. И клуба сам да продава правата за мачовете си. Примерно ако приемем ,че мачовете на Левски се гледат от 350-400 хиляди абоната по 2 лв това прави 700-800 хил лв на мач. На този етап създаване на платена клубна телевизия не е много реално. Но да се иска от една платена тв примерно 5 млн лв на година ми изглежда напълно реално.

Това си го мечтая от години !
Играехме като гости в евро-турнирите , не се сещам в момента с кой отбор ... нещо скандинавци ми се връти , та онези се бяха видели в чудо колко хиляди левскари си платили таксата за да гледат мача в нета ... аз 1 час някъде преди мача не успях да се регна дори, а накрая се е оказало че заради наплива им прегрял сървъра или нещо подобно и в крайна сметка , мач не е излъчван (парите са ги върнали).... бяха излезли със съобщение и бройката "сини" беше шокираща .
Някой ако помни повече нека пише .
Та за мен е абсолютно реалистичен вариант , особено в този тежък момент , а и сумата която получаваме от тв правата е смешна .

Мачът беше с Калмар и таксата 50 крони.Сървърът им не издържа :) Това с тв правата няма как да стане.Мисля,че БФС има право да ги договаря, по отделно не може.Това се върти още от времето на Михов просто забравете.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 31 яну 2019 10:51

Чудесна идея! Има обаче 2 проблема.
Единия са сродните права, защото Левски не играе сам, а с друг отбор, а той също е правен субект и трябва да да даде разрешение и да получи %. Ако "сложим прът" на Гела и статуквото, малките отбори като Дунав и Враца може да саботират идеята ни.
Втория проблем е оскъпяването, ако Левски поиска лиценз и качи канал на сателит. Но пък става космополитен, може да бъде гледан от Австралия до Канада.
В чужбина имаме много от т. нар пасивни привърженици. Те обичат Левски, но любовта им е приспада по много причини. Така можем да си върнем тези хора. Но трябва мащабна маркетингова стратегия и яка пара да се стартира.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 яну 2019 11:00

За качване на сателит чак :o Там трябват много бумаги от СЕМ и др. паразити и струва милиони.
Идеята е lackluster, като това 2ма много качествени чужденци и другото българи :)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 31 яну 2019 11:03

onegavon написа:
Мачът беше с Калмар и таксата 50 крони.Сървърът им не издържа :) Това с тв правата няма как да стане.Мисля,че БФС има право да ги договаря, по отделно не може.Това се върти още от времето на Михов просто забравете.

Прав си донякъде, но...не съвсем. И там големите ни отбори могат да постигнат революция, защото хляба и ножа е в тях. Могат политически да притиснат спортното министерство и да се гласуват законодателни промени. Но трябва да направим завера по интереси с Ганчев и пловдивските отбори и виждам светлина в тунела. Гела няма да има полезен ход, ако сме неотстъпчиви.
Имаше подобен казус и с Ювентус в Италия и с Барселона и Реал в Испания.
Не знам как точно се развиха нещата, но май клекнаха пред каталунците и сега получават доста повече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 11:55

Thsmith написа:За да продадеш нещо, първо трябва да имаш какво да продадеш. Ако очакваш, че ще продадеш продукт от рода на "Славия"... успех.

metodito написа:Ще видиш.

Аз го виждам всеки ден. Вече ми писва да го гледам : )

Заучени реплики и ала-бала.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 12:00

Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.

Интересно ще ми е дали Дерменджиев ще разчупи схемата две крилца и колче между тях, и ще постави Костов и Божинов заедно в 4-4-2...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 яну 2019 12:06

metodito написа:Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.

Интересно ще ми е дали Дерменджиев ще разчупи схемата две крилца и колче между тях, и ще постави Костов и Божинов заедно в 4-4-2...

Милош е най-слабият ни футболист в последните 3-4 месеца. Тук не визирам Белаид и Ривалдиньо. Тотал щета. Време му е да поиграе в Кипър.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 13:13

groti написа:
metodito написа:Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.

Милош е най-слабият ни футболист в последните 3-4 месеца. Тук не визирам Белаид и Ривалдиньо. Тотал щета. Време му е да поиграе в Кипър.

Аз не съм съгласен (Паулиньо е най-слабия ни футболист. След контузията, все едно е друг футболист) и мисля, че става дума за временен спад. Просто по-скоро се търси изгодна жертва. Имаше и продължава да има много фалшиви (No Pay, No Play - rly?) новини и неща, които едни хора ги говорят, само че самите те не знаят (знаят обаче много добре защо го правят ;)) как стоят нещата (нещо за думите на Гонзо за историята около Давид?). А те ще станат ясни. Както се случи с Краси и Спас (от последния се страхувам не сме видели всичко).

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 яну 2019 15:32

metodito написа:
groti написа:

Аз не съм съгласен (Паулиньо е най-слабия ни футболист. След контузията, все едно е друг футболист) и мисля, че става дума за временен спад. Просто по-скоро се търси изгодна жертва. Имаше и продължава да има много фалшиви (No Pay, No Play - rly?) новини и неща, които едни хора ги говорят, само че самите те не знаят (знаят обаче много добре защо го правят ;)) как стоят нещата (нещо за думите на Гонзо за историята около Давид?). А те ще станат ясни. Както се случи с Краси и Спас (от последния се страхувам не сме видели всичко).

Да, обаче и ти си от тях, особено ако новините са по-чернички и допринасят за лъскането на теорията ти за гнилата ябълка. Затова е хубаво да спрете да пляскате каквото ви попадне наляво-надясно в нета и да правите ежедневно неродени Петковци, не и преди да има нещо официално от клуба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 яну 2019 15:33

Michael_Buble написа:
Имаше подобен казус и с Ювентус в Италия и с Барселона и Реал в Испания.
Не знам как точно се развиха нещата, но май клекнаха пред каталунците и сега получават доста повече.

Напротив, даже в Испания минаха на по-справедливо разпределение на парите, като основен фактор е класирането. Преди Барса и Реал получаваха повече от всички останали общо, сега не е така. Пак взимат най-много, но разликите не са толкова ужасни.

Няма отбор, който сам да си продава ТВ правата, тези договори са колективни за лигата и така е редно, за да е честно към по-малките отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”