Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спрете гаврата с ЦСКА !!!

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2013 17:18

ralka_levskarka написа:
ЦСКА*** написа:
mazut написа:ГАВРА С ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА?А ЗА ТЕЗИ НА НЕФТОХИМИК НИКОЙ НЕ ОБЕЛИ И ДУМА КАК СМЕ ПРЕД ИНФАРКТ ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ С РАЗЛИЧНИТЕ ИМ ИНФОРМАЦИИ-ВЗИМАТ НИ ЛИЦЕНЗА,НЯМА ДА ГО ДАВАМЕ,ТОЯ ЩЕ ИМ ПОМАГА ДА НИ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА,АМА ТОЙ ПЪК НЯМАЛ ДА ИМ ДАВА ЛИЦЕНЗА.ПИСНА НИ ОТ ВАС,ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА,КАКВОТО ИСКАТЕ ПРАВЕТЕ,САМО НИ ОСТАВАТЕ НА МИРА,РЕШАВАЙТЕ СИ САМИ ПРОБЛЕМИТЕ!

На НИКОЙ не му пука за 5-те фена на Нефтохимик! Нямате бъдеще в А група!

Ти пък откъде знаеш какво ще им е бъдещето? Восък ли лееш? Карти ли редиш? На топка? На кафе? Бахти хората, заради такива като теб си заслужавате съдбата И подписа, който ви направих ;) Живи и здрави.

Ако примерно Монтана им искаше лиценза,щеше ли да направиш на тях подпис :lol: Надали.... :lol: Или пък,ако някой отбор ни искаше на нас лиценза,сигурно щеше да направиш подпис в наша подкрепа...убеден съм в това :lol:
Та всеки си гледа интересите,както виждаш,така че да давате определения колко сме били ''гадни''...айде първо всеки да погледне първо себе си и да не лицемерничим! ;) Защото довчера ''мразехме Литекс'',сега ''изведнъж'' ни станаха много мили!Довчера някои тука не бяха чували за Нефтохимик ,а сега изведнъж им станахме ''покровители''...как става тая работа? ;)
Последна промяна от delqnski47 на 26 юни 2013 17:22, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 26 юни 2013 17:18

veselinsk написа:
b0b1 написа:Ние добри играчи освен Карачанаков нямаме, взимайте ги всички, амин!

Ми ще го вземем Карачанаков за поддръжка на стадиона на минимална работна заплата. За предпочитане е през Б окръжна.

Него го чака светло бъдеще на запад като Сашко Тонев, не се притеснявай.Ако вземете всички примадони в отбора, по-щастлив от мен няма да има.Много ми се иска да играем само с юноши.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 26 юни 2013 17:18

ivooou написа:
джони написа:
we are the champions написа:Без силен Левски и ЦСКА в българския футбол ,ще умре разберете го !

точно обратното,ще цъфти,това са отбори консуматори,черни дупки,в които само се налива,нищо не се произвежда и комплексирани фенове

Явно Митьо Селския и това,че ще играете в ЛЕ,ви е побъркало???Само да те светна,че едни от най-големите и прочути футболисти на България,са от ДЮШ на ЦСКА,а именно Любо Пенев и Емил Костадинов.А това,че ние и Левски унищожаваме малките клубове,след като купуваме най-доброто от тях е пълна заблуда.По този начин ние дори помагаме финансово на по-малките отбори.И не на последно място,ако ЦСКА не играе в "А" група,договорът за ТВ правата (който в момента е за 15 М)моментално ще се преразгледа,а това отново ще удари малките отбори и въобще целият ни клубен футбол.

Божееее, слез и си прибери вересиите ....
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юни 2013 17:19

veselinsk написа:
b0b1 написа:Ние добри играчи освен Карачанаков нямаме, взимайте ги всички, амин!

Ми ще го вземем Карачанаков за поддръжка на стадиона на минимална работна заплата. За предпочитане е през Б окръжна.

Новия Ботевъ, тоя път от Б окръжна ли ще тръгва... :lol: Бре, пази Боже, сляпо да прогледа... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Re: Oтговорът на Стоичков

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 26 юни 2013 17:19

memnto написа:
ПортугалецКамикадзе написа:
memnto написа:Кюрди са ваш'те бащи, кухогори. ;)

Пак ли наместваш семейства? Ти да не си първи клас бе? :|

Не, за 8ми съм, ама не е проблем нали?

Склонен съм да ти повярвам. Взе ли си матурите? Колко изкара по родинознание? :lol:
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 26 юни 2013 17:21

Имам свят и природа. Какво е родинознание? :?

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 26 юни 2013 17:21

ralka_levskarka написа:
ЦСКА*** написа:
mazut написа:ГАВРА С ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА?А ЗА ТЕЗИ НА НЕФТОХИМИК НИКОЙ НЕ ОБЕЛИ И ДУМА КАК СМЕ ПРЕД ИНФАРКТ ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ С РАЗЛИЧНИТЕ ИМ ИНФОРМАЦИИ-ВЗИМАТ НИ ЛИЦЕНЗА,НЯМА ДА ГО ДАВАМЕ,ТОЯ ЩЕ ИМ ПОМАГА ДА НИ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА,АМА ТОЙ ПЪК НЯМАЛ ДА ИМ ДАВА ЛИЦЕНЗА.ПИСНА НИ ОТ ВАС,ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА,КАКВОТО ИСКАТЕ ПРАВЕТЕ,САМО НИ ОСТАВАТЕ НА МИРА,РЕШАВАЙТЕ СИ САМИ ПРОБЛЕМИТЕ!

На НИКОЙ не му пука за 5-те фена на Нефтохимик! Нямате бъдеще в А група!

Ти пък откъде знаеш какво ще им е бъдещето? Восък ли лееш? Карти ли редиш? На топка? На кафе? Бахти хората, заради такива като теб си заслужавате съдбата И подписа, който ви направих ;) Живи и здрави.

По лошо заслужават да им закрият отборчето комунистическо и да си прават един фенски отбор и да си играят вечното дерби на Б окръжна с най-добрия селски отбор :lol:

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 26 юни 2013 17:21

Levskar_forever написа:Мръсен долен Кюрд :lol: :lol:

Същото се отнася и за теб........мръсно,долно ,подуенско говедо.... ;)
FORZA CESENA !!!

angelofdeath
Контакти:

Re: Стига толкова мъки!!! Искаме "В" група!!!

Мнениеот angelofdeath » 26 юни 2013 17:21

валидол за теб написа:
ihalamadrid написа:
джони написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDTjywFXASQ[/youtube]

+1912

ЦСКА няма работа на село, ЦСКА е необикновен отбор, затова няма как да ни разберете!?. Най-просто казано, както аз не знам да садя домати, така и вие не знаете кой е Джан Франко Фере. Разбирате само от Ботев и пистициди.

Прав си ЦСКА е нещо специално, но сегашното положение изисква жертви. Едно заглавие от пресата ме грабна преди време и то точно определя състоянието в момента "По добре ужасен край, отколкото ужас без край".

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 26 юни 2013 17:22

deepblue написа:....."Вчера чух, че критериите на отбора за новия сезон щели да бъдат занижени. Искам да кажа на цялата общественост и най-вече на верните фенове на ЦСКА, че критериите на Христо Стоичков не само, че не са занижени, а напротив - те са завишени. Винаги съм искал работата да е поставена на първо място. Така са ме учили от дете точно в ЦСКА....."

Не знаех, че 19 години е детска възраст (поне като степен на физиологичен растеж)... :o Иначе ако се съди по нивото на интелект, образование и култура, докторът хонорис кауза определено се намира още в нея... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Архив”