Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот olimpi » 30 яну 2019 13:52

wilge написа:
groti написа:Ако вземем 3-4 мил. лв за Обертан направо сме перфектни.
Относно новата политика - смешно е. Преди взимахме най-добрите в България, но на тях вече им е приоритет Лудогорец. Тирето ползва готовите играчи на Литекс, които кретаха няколко години трети-четвърти, докато станат играчи. С юноши няма да стане. Може да се интегрират по 2-3 на година-две, но не и повече.
Мето предлага играчи, които са освободени или не са искани от отборите си в България, ама за него стават в Левски. За мен има 7-8 БГ футболисти, които могат да ни вдигнат нивото, но не можем да вземем никой от тях. Всичко друго е алабалистика

Левски взима няколко милиона за Обертан, французи обявиха трансферната сума.
https://www.sportal.bg/news.php?news=768334
Поне ще изчистим задълженията за които на санкционират. Намирисва ми, че следващият ще е Кабрал. Сигурно за това чичо ви Гошо ги е викал на конфиденциален разговор. Питам се защо ли смениха сърбина, въпреки постъпката му. И той щеше да се подвизава до лятото, както и пловдивчанина. С тази разлика, че преди играеха с настроение. С тази игра не ги виждам в шестицата.

Споко, сега като се събраха Никиту и Божи ще има настроение. Ставаме отбор на тюфлеците, кифлите и чалгата на макс. настроение ще има ако не за нас - за всички, които ни мразят..

Иначе сериозно, добри пари за Обертан, белким се похарчат умно освен ако Спас не кешира и тогава май работата ще е ясна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 30 яну 2019 14:02

Да, много добри пари са, ако всичко е наред. Дано останат за клуба, а не да са просто кеширане. Интересно ми е кой продава Обертан - Русев или Божков/Чандъров или който е там новият собственик?! Защото ако е Русев е най-малкото некоректно. И не върви теорията Левски го продава, защото Левски си има собственик, който дава и прибира..Дано парите влязат в клуба!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 яну 2019 14:04

Спас с всички свои недостатъци,поне доведе конвертируеми футболисти (Обертан,Ейлофсон,Кабрал,Паулиньо,Рейш,Тиам,Костов по-рано Мапуко)нещо което беше чуждо за Тонев и компания,съмняваме че и за новите начело с "журналиста началник" ще е чуждо това упражнение....просто и ясно е "за да получиш първо трябва да дадеш"!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 яну 2019 14:09

Добре, че преди време е нямало форуми, че не ми се мисли какво щеше да пише за Йовов, Емо Ангелов, Копи тн. Ментета, ловешка подлога и т.н. сигурно.
Аз съм сигурен, че можем да изградим отбор, който да е 60/40 българи/ чужденци, който да се бори за титла и купа. Иска се търпение правилна работа и треньор. Апокалиптичните картини, които се обрисуват са много далеч от истината. С едно нещо съм съгласен с Методи, кой е очаквал, че Костов ще се включи толкова добре?
Цаката е да се намерят играчи, които с качествата си ще се допринесат за вдигането на нивото.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 15:14

bilyaletdinov написа:Добре, че преди време е нямало форуми, че не ми се мисли какво щеше да пише за Йовов, Емо Ангелов, Копи тн. Ментета, ловешка подлога и т.н. сигурно.
Аз съм сигурен, че можем да изградим отбор, който да е 60/40 българи/ чужденци, който да се бори за титла и купа. Иска се търпение правилна работа и треньор. Апокалиптичните картини, които се обрисуват са много далеч от истината. С едно нещо съм съгласен с Методи, кой е очаквал, че Костов ще се включи толкова добре?
Цаката е да се намерят играчи, които с качествата си ще се допринесат за вдигането на нивото.

А, ама то било много лесно, бре. :lol:
Ама тия играчи с качествата, какво по-точно ще ги привлече в Левски, ако не е тайна?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 яну 2019 15:39

Kiril2681 написа:Да, много добри пари са, ако всичко е наред. Дано останат за клуба, а не да са просто кеширане. Интересно ми е кой продава Обертан - Русев или Божков/Чандъров или който е там новият собственик?! Защото ако е Русев е най-малкото некоректно. И не върви теорията Левски го продава, защото Левски си има собственик, който дава и прибира..Дано парите влязат в клуба!

Докато продължава да им плаща заплатите и разноските по лагери ще продължава да си взема и парите от продажбите на които и да е.Клубът все още е негов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 яну 2019 16:06

Някой ще ми обясни ли с думи прости защо с тези 11 от мача с Плоцк ще изпадаме? Засега единствените напуснали са Габи, чиито трансфер ще помогне да се оправим с УЕФА, и Белаид. Нови, има засега само Михайлов. Липсата на Белаид и Габи ще ни провали? Кое, хора? Или тая контрола? Че ние в миналите прозорци, какви бяха резултатите?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2019 16:08

metodito написа:Някой ще ми обясни ли с думи прости защо с тези 11 от мача с Плоцк ще изпадаме? Засега единствените напуснали са Габи, чиито трансфер ще помогне да се оправим с УЕФА, и Белаид. Нови, има засега само Михайлов. Липсата на Белаид и Габи ще ни провали? Кое, хора? Или тая контрола? Че ние в миналите прозорци, какви бяха резултатите?

Няма да изпаднем, споко, Славия също не изпадат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 яну 2019 16:09

metodito написа:Някой ще ми обясни ли с думи прости защо с тези 11 от мача с Плоцк ще изпадаме? Засега единствените напуснали са Габи, чиито трансфер ще помогне да се оправим с УЕФА, и Белаид. Нови, има засега само Михайлов. Липсата на Белаид и Габи ще ни провали? Кое, хора? Или тая контрола? Че ние в миналите прозорци, какви бяха резултатите?

Чак пък да изпаднем няма... Ама да изпуснем третото място с тази игра е напълно възможно... Като гледам само как се разхождат Цветко и Яблонски! А, напред една нормална атака не можем да направим за 45 мин.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 яну 2019 16:14

С тези въпросни футболисти бяхте тръгнали шампиони да ставате и обеснявахте колко по-класни сте били от конкурентите ! :lol:
Сега вече друга песен запяхте и за нищо не ставали играчите !
Изображение

Върни се в “Левски”