Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.
„Едно мислих – друго стана. Искаше ми се да съберем две могъщи финансово фамилии в едно и да направим нещо, което да събори от трона Лудогорец. Това беше идеята, замисълът, но не се получи. И предпочитам тази тема да не я коментирам повече. С много хора си говорим, срещат ме и ме питат „Защо го направи?“. Как да им обясня защо съм го направил? Да, използвам момента да се извиня на всички, които са се почувствали засегнати и обидени, но не съм го направил с някакви други цели освен това, което споделям сега с вас“, разкая се Младенов пред “Код Спорт”.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- MASTER_COOL
- Контакти:
Всичко е като приказка. Ех ако можеше и на зеления терен да е така. Нищо - търпение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ще се случат нещата ;)
След всичките тези години не ни остана много търпение, но вярвам че този път си заслужава.
След всичките тези години не ни остана много търпение, но вярвам че този път си заслужава.
Да, определено си заслужава. Да, най-вероятно ще трябва да преживеем още една разочароваща пролет и няма да се учудя на още един сезон без ЕКТ, но... по-добре така, отколкото редовно участие в Европа с епизодични леки избухвания и гарантирано второ или трето място в България с политика на управление без никаква стратегия за бъдещето и трансфери, осъществявани изцяло на покупко-продажбения принцип.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
gihuelo написа:Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.
„Едно мислих – друго стана. Искаше ми се да съберем две могъщи финансово фамилии в едно и да направим нещо, което да събори от трона Лудогорец. Това беше идеята, замисълът, но не се получи. И предпочитам тази тема да не я коментирам повече. С много хора си говорим, срещат ме и ме питат „Защо го направи?“. Как да им обясня защо съм го направил? Да, използвам момента да се извиня на всички, които са се почувствали засегнати и обидени, но не съм го направил с някакви други цели освен това, което споделям сега с вас“, разкая се Младенов пред “Код Спорт”.
Отиването на Младенов при Цеката го приемам, но не мога да приема, че съзнателно участва в цирка, който Гьонов организира при представянето му пред предварително събрани журналисти и отразено подобаващо с основна цел разделение на червената общност. Беше много, много жалко и тъжно изпълнение, след което загуби тотално моето уважение!
https://www.youtube.com/watch?v=CZL8yLFp-cE
Сега има някаква организирана кампания за "изпирането му" пред червените фенове, а в интервюто което дава в Код спорт на няколко пъти мазно изчетка Папазки. Поне можеше да бъде искрен и да разкаже истинските причини поради които отиде при оня клоун Цеката.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Ozzimozzi написа:gihuelo написа:Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.
Отиването на Младенов при Цеката го приемам, но не мога да приема, че съзнателно участва в цирка, който Гьонов организира при представянето му пред предварително събрани журналисти и отразено подобаващо с основна цел разделение на червената общност. Беше много, много жалко и тъжно изпълнение, след което загуби тотално моето уважение!
https://www.youtube.com/watch?v=CZL8yLFp-cE
Сега има някаква организирана кампания за "изпирането му" пред червените фенове, а в интервюто което дава в Код спорт на няколко пъти мазно изчетка Папазки. Поне можеше да бъде искрен и да разкаже истинските причини поради които отиде при оня клоун Цеката.
Стойчо Младенов даде много за ЦСКА, като футболист и като треньор,спечели достатъчно пари от това.Покрай успехите му в ЦСКА спечели доста и в Португалия и Казахстан, така че можеше да живее добре и без сребърниците на Цеката.Цеката се изгаври с две от най-любимите червени легенди, Любо и Стойчо.Всички знаем, че двамата меко казано не се долюбваха, но Цеката ги събра и чест прави на Любо, че като видя този цирк си тръгна с достойнство, докато Стойчо изчака да си взема заплатата докато Цеката го уволни.С тези глупости, че видите ли Стойчо Младенов отишъл в 1948 за да обедини двата клуба и да детронира Лудогорец не може да заблуди никой, само се излага.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Беше употребен от Цеката, който има почти идентичен ръководен стил на управление като на ГГ. Тоест и там СД е с функции на градинар, администратор, екскурзовод и т.н., но не и на реален директор.
От друга страна за мен във футбола отдавна няма място за сантименти и лични драми. Всичко опира до експертиза и професионални качества и умения.
Въпросът е може ли Стойчо да помогне в преструктурирането на клуба в спортно-технически план и да бъде полезен в изграждането на нов модерен в стилово и тактическо отношение отбор с ясна и издържана стратегия за бъдещето?
За мен обаче отговорът е НЕ и дотам приключва всичко.
От друга страна за мен във футбола отдавна няма място за сантименти и лични драми. Всичко опира до експертиза и професионални качества и умения.
Въпросът е може ли Стойчо да помогне в преструктурирането на клуба в спортно-технически план и да бъде полезен в изграждането на нов модерен в стилово и тактическо отношение отбор с ясна и издържана стратегия за бъдещето?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
danko_sot написа:Беше употребен от Цеката, който има почти идентичен ръководен стил на управление като на ГГ. Тоест и там СД е с функции на градинар, администратор, екскурзовод и т.н., но не и на реален директор.
За да си запази малкото останало достойнство е по-добре да се оттегли и да ходи на стадиона до Емил Бучински, естествено ако го поканят защото не вярвам да си купи билет.
1914.1902 » 13 апр 23:02