Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 20 яну 2025 08:59

Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.
„Едно мислих – друго стана. Искаше ми се да съберем две могъщи финансово фамилии в едно и да направим нещо, което да събори от трона Лудогорец. Това беше идеята, замисълът, но не се получи. И предпочитам тази тема да не я коментирам повече. С много хора си говорим, срещат ме и ме питат „Защо го направи?“. Как да им обясня защо съм го направил? Да, използвам момента да се извиня на всички, които са се почувствали засегнати и обидени, но не съм го направил с някакви други цели освен това, което споделям сега с вас“, разкая се Младенов пред “Код Спорт”.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 яну 2025 23:40

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 яну 2025 16:17

ЦСКА възстановява името си от сезон 2025/26 г.

https://www.youtube.com/watch?v=R6bPmKPzB8I

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 яну 2025 16:39

Всичко е като приказка. Ех ако можеше и на зеления терен да е така. Нищо - търпение
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 22 яну 2025 18:22

Ще се случат нещата ;)
След всичките тези години не ни остана много търпение, но вярвам че този път си заслужава.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 яну 2025 19:36

Да, определено си заслужава. Да, най-вероятно ще трябва да преживеем още една разочароваща пролет и няма да се учудя на още един сезон без ЕКТ, но... по-добре така, отколкото редовно участие в Европа с епизодични леки избухвания и гарантирано второ или трето място в България с политика на управление без никаква стратегия за бъдещето и трансфери, осъществявани изцяло на покупко-продажбения принцип.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 яну 2025 20:25

gihuelo написа:Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.
„Едно мислих – друго стана. Искаше ми се да съберем две могъщи финансово фамилии в едно и да направим нещо, което да събори от трона Лудогорец. Това беше идеята, замисълът, но не се получи. И предпочитам тази тема да не я коментирам повече. С много хора си говорим, срещат ме и ме питат „Защо го направи?“. Как да им обясня защо съм го направил? Да, използвам момента да се извиня на всички, които са се почувствали засегнати и обидени, но не съм го направил с някакви други цели освен това, което споделям сега с вас“, разкая се Младенов пред “Код Спорт”.

Отиването на Младенов при Цеката го приемам, но не мога да приема, че съзнателно участва в цирка, който Гьонов организира при представянето му пред предварително събрани журналисти и отразено подобаващо с основна цел разделение на червената общност. Беше много, много жалко и тъжно изпълнение, след което загуби тотално моето уважение!
https://www.youtube.com/watch?v=CZL8yLFp-cE
Сега има някаква организирана кампания за "изпирането му" пред червените фенове, а в интервюто което дава в Код спорт на няколко пъти мазно изчетка Папазки. Поне можеше да бъде искрен и да разкаже истинските причини поради които отиде при оня клоун Цеката.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 яну 2025 21:41

Ozzimozzi написа:
gihuelo написа:Стойчо Младенов за първи път изрази съжаление, че през 2022 година прие предложението да стане оперативен директор на ЦСКА 1948, няколко месеца след като напусна ЦСКА заради скандал с Гриша Ганчев. Както е известно, много фенове останаха разочаровани от това решение и го приеха за предателство.

Отиването на Младенов при Цеката го приемам, но не мога да приема, че съзнателно участва в цирка, който Гьонов организира при представянето му пред предварително събрани журналисти и отразено подобаващо с основна цел разделение на червената общност. Беше много, много жалко и тъжно изпълнение, след което загуби тотално моето уважение!
https://www.youtube.com/watch?v=CZL8yLFp-cE
Сега има някаква организирана кампания за "изпирането му" пред червените фенове, а в интервюто което дава в Код спорт на няколко пъти мазно изчетка Папазки. Поне можеше да бъде искрен и да разкаже истинските причини поради които отиде при оня клоун Цеката.

Стойчо Младенов даде много за ЦСКА, като футболист и като треньор,спечели достатъчно пари от това.Покрай успехите му в ЦСКА спечели доста и в Португалия и Казахстан, така че можеше да живее добре и без сребърниците на Цеката.Цеката се изгаври с две от най-любимите червени легенди, Любо и Стойчо.Всички знаем, че двамата меко казано не се долюбваха, но Цеката ги събра и чест прави на Любо, че като видя този цирк си тръгна с достойнство, докато Стойчо изчака да си взема заплатата докато Цеката го уволни.С тези глупости, че видите ли Стойчо Младенов отишъл в 1948 за да обедини двата клуба и да детронира Лудогорец не може да заблуди никой, само се излага.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 яну 2025 21:55

Беше употребен от Цеката, който има почти идентичен ръководен стил на управление като на ГГ. Тоест и там СД е с функции на градинар, администратор, екскурзовод и т.н., но не и на реален директор.

От друга страна за мен във футбола отдавна няма място за сантименти и лични драми. Всичко опира до експертиза и професионални качества и умения.

Въпросът е може ли Стойчо да помогне в преструктурирането на клуба в спортно-технически план и да бъде полезен в изграждането на нов модерен в стилово и тактическо отношение отбор с ясна и издържана стратегия за бъдещето?

За мен обаче отговорът е НЕ и дотам приключва всичко.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 яну 2025 22:07

danko_sot написа:Беше употребен от Цеката, който има почти идентичен ръководен стил на управление като на ГГ. Тоест и там СД е с функции на градинар, администратор, екскурзовод и т.н., но не и на реален директор.

От друга страна за мен във футбола отдавна няма място за сантименти и лични драми. Всичко опира до експертиза и професионални качества и умения.

Въпросът е може ли Стойчо да помогне в преструктурирането на клуба в спортно-технически план и да бъде полезен в изграждането на нов модерен в стилово и тактическо отношение отбор с ясна и издържана стратегия за бъдещето?

За мен обаче отговорът е НЕ и дотам приключва всичко.

За да си запази малкото останало достойнство е по-добре да се оттегли и да ходи на стадиона до Емил Бучински, естествено ако го поканят защото не вярвам да си купи билет.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”