Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2024 14:30

Аз се надявам още през Зимата да избухнем с един два латиноси , които рязко да покачат класата на отбора.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 ное 2024 14:40

Значи, ако този е такъв гуру какъвто го описвате Лудугорец нямаше да го изпуснат с лека ръка. Или си е изпял песента, или вече няма тези контакти и връзки или е нещо друго, но щом Кирчо го е пуснал да си ходи, вместо да носи милиони от трансфери, няма повече какво да се коментира. Отделно се видя в числото какво се случи.
Колегата ви анализатор дава за примери разни Трибулета и т.н. играчи на Ботев, да вземе да даде за пример как без пари се изкарват 20 млн....справка трансферите на Мъри.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 ное 2024 14:51

Ми то Папаза като нищо може да привлече Мъуриньо за скаут с тея финансови възможности :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2024 14:54

Aronaks написа:Значи, ако този е такъв гуру какъвто го описвате Лудугорец нямаше да го изпуснат с лека ръка. Или си е изпял песента, или вече няма тези контакти и връзки или е нещо друго, но щом Кирчо го е пуснал да си ходи, вместо да носи милиони от трансфери, няма повече какво да се коментира. Отделно се видя в числото какво се случи.
Колегата ви анализатор дава за примери разни Трибулета и т.н. играчи на Ботев, да вземе да даде за пример как без пари се изкарват 20 млн....справка трансферите на Мъри.

Колега пак НИЩО лично, но много ЗАВИСТ прозира в този пост.
От сигурен източник близък до ръководството ви( мой личен ) знам, че Наско е правил неистови опити да го привлече във вашите редици.
Оставям размислите и изводите за теб ;)
Достатъчно умен си и имаш капацитета. Но не ти прави чест да си тук в този момент ;)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 ное 2024 15:36

MASTER_COOL написа:
Aronaks написа:Значи, ако този е такъв гуру какъвто го описвате Лудугорец нямаше да го изпуснат с лека ръка. Или си е изпял песента, или вече няма тези контакти и връзки или е нещо друго, но щом Кирчо го е пуснал да си ходи, вместо да носи милиони от трансфери, няма повече какво да се коментира. Отделно се видя в числото какво се случи.

Колега пак НИЩО лично, но много ЗАВИСТ прозира в този пост.
От сигурен източник близък до ръководството ви( мой личен ) знам, че Наско е правил неистови опити да го привлече във вашите редици.
Оставям размислите и изводите за теб ;)
Достатъчно умен си и имаш капацитета. Но не ти прави чест да си тук в този момент ;)

Както ти пишеш в нашия форум, не знам да е забранено да се пише във вашия. Не обиждам никой. Просто споделям мнение. Въобще не е завист. Сираков трябваше едно нещо да направи, но той избра личната изгода пред доброто за отбора.
Иначе ако Папазки с неограничените си ресусри успее да привлече Стоилов, хегемонията на Лудугорец приключва на секундата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2024 15:39

Напротив не съм казал да не пишеш. Точно обратното. Просто ми е странен поста ти. Методи Томанов е доказан и утвърден специалист. Извинявай, ако съм те засегнал.
За Мъри сме на едно мнение, ама това никога няма да стане. Ако ще и свирки да му направим :oops:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 ное 2024 15:40

Е противоречиш си :) Гуруто Мъри не беше ли изпуснато с лека ръка ? И има огромна разлика между Лудогорец и вас , ама огромна ! Киро не купуваше футболисти с цел търговия за да си покрие дъга към НАП а с цел да направи отбор за да играе в групи на ЕКТ и от там да изкара пари.
А и не виждам защо си се притеснил толкова щом Томанов не става за нищо.
При всички положения сигурно е по-добър от Славов.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 ное 2024 15:55

Значи бърка се нещо работата. Главният скаут ръководи скаутското звено, което гледа и предлага футболисти. А вече кои от тези футболисти ще одобри треньора, е отговорност на треньора. С кои от тях ще се подпише договор, пък е отговнорност на директорите. В този смисъл скаутското звено може да търпи критики, ако не може да удовлетвори желанията на треньора - да намира и предлага футболисти на определени постове, с определени качества. А за лош трансфер може да се каже, че отговорността е на целия спортен отдел (без школата).
Така че да се обвинява Томанов примерно за някакви лоши трансфери в Лудогорец, е измиване на ръцете според мен.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2024 15:58

Томанов е бил в Лудогорец 6 или 7 години ! Ако беше слаб , щеше да го разкара след 1 сезон.
А защо не му се е получило при онези с цифрите - има си причина - несъгласие с клубната политика и поставените цели.

Няма какво да го коментираме Методи ! Със сигурност е голям ъпгрейд на анонимника Иван Славов :idea:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 ное 2024 16:12

gihuelo написа:

Е противоречиш си :) Гуруто Мъри не беше ли изпуснато с лека ръка ? И има огромна разлика между Лудогорец и вас , ама огромна ! Киро не купуваше футболисти с цел търговия за да си покрие дъга към НАП а с цел да направи отбор за да играе в групи на ЕКТ и от там да изкара пари.
А и не виждам защо си се притеснил толкова щом Томанов не става за нищо.
При всички положения сигурно е по-добър от Славов.

Не съм написал, че човека не става. Просто ми е чудно защо Киро го е изпуснал, защо не успя в числото. Както и да е. Пожелавам му успех на човека, вие ако дръпнете, може нещо хубаво и при нас да се случи.

Върни се в “ЦСКА”