Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Обща тема за LFC
Айде пак..
-
Eй все ще се намери нещо да ми развали настроението . Тъкмо отбора тръгна в правилната посока и се появява поредния странен ход ,който може да обърка всичко . Бесен съм !!!
Аз му се чудя на Брендън . От първия му ден на работа в клуба ... легендите ,не са спрели да го плюят а той сега ги връща в клуба ?! По негово настояване се назначиха на работа в академията Макманамън ,Джоунс и Фаулър а Далглиш ,като директор в Ливърпул .
Всички фенове на Далглиш ,които също плюят Роджърс от самото начало ..трябва сега да целуват краката на Брендън ,за това че имено той върна в клуба, легендата .
Добре ,че поста ,който заема легендарния ..няма нищо общо със спортно-техническата част на отбора и трансферите.Дано тоя доказал се некадърник от последния си престой в Ливърпул ,не се бърка по никакъв начин в работата на Брендън !
Феновете на Ливърпул по бг форумите ,винаги са ме изумявали със своята футболна некомпетентност. Сега сигурно се радвате ,но ако аз съм на ваше място ,щях да умра от срам ,за всички смехории ,които съм написал.
Предлагам на администраторчетата на официалния сайт ..да закрият смешното си сайтче на секундата . Там никой не разбира от футбол и не само там .
Навсякъде .И не само от футбол не разбирате ..много неща не са ви ясни,като цяло .Разбиранията ви ,напълно отговарят на представянето на отбора в последните 23 години . Сигурно е случайност ,знам ли ?
Вие феновете ,подкрепяте неправилните хора за тоя клуб и плюете правилните . Ако зависи от вас ,Ливърпул ще тъне в посредственост още 100 години ! Ако зависеше от вас ..сега отбора на Ливърпул щеше да има следния вид ..Рейна ,Джонсън,Шкъртел,Агер,Енрике ,Диаме ,Хендерсън,Джерард,Даунинг,Керъл ..Чарли Адам,Адам Джонсон,Хангеланд,Конър Уикъм и кой ли още не ..не мога да се сетя за всичките недоразумения
С треньор Далглиш. И разбира се ,щеше да гледаме грозна и безидейна игра с постояни центриания към коня и щеше да изпаднем рано или късно и да станем за смях на целия свят
Макманамъм ,Фаулър ..моите извинения към тях ,бяха ми любимци навремето ..помня им още първия мач за Ливърпул ...но да тръгнат да нападат ,току що пристигнал мениджър ,без да са наблюдавали работата му и без да изчакат поне една година за да видят резултатите му ...това е смешно и просто не им прави чест. И не само те ...говоря за всички легенди на отбора ,които всекидневно плюеха Роджърс и най добрия ни играч Суарес.И някои продължават да го правят .
Айде феновете имат оправдания ,защото не я разбират тая игра ..но винаги съм се чудел на глупавото държание и думи на легендите ,които са футболни хора и които са постигнали толкова успехи ,как може да говорят такива глупости ?!
Най вероятно ги беше яд ,че имено той замени Далглиш. Ок ,но ..нямат право да развалят атмосферата и да вредят на отбора,ако наистина обичат тоя клуб и искат той да се завърне на върха .Редно беше ,да оставят новия треньор спокойно да работи .
Наслушах се на глупави интервюта и даване на глупави акъли за играчи ,за тактики ,за какво ли не .
Добре ,че Брендън е силен характер и явно изобщо не им е обръщал внимание ..ако съдим по моментното състояние на отбора и класиране .
Радвам се ,че Роджърс ,Суарес и компания ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ на фенове и легенди почти всяка седмица и в същото време НЕ одобрявам този ход Брендън .
Аз му се чудя на Брендън . От първия му ден на работа в клуба ... легендите ,не са спрели да го плюят а той сега ги връща в клуба ?! По негово настояване се назначиха на работа в академията Макманамън ,Джоунс и Фаулър а Далглиш ,като директор в Ливърпул .
Всички фенове на Далглиш ,които също плюят Роджърс от самото начало ..трябва сега да целуват краката на Брендън ,за това че имено той върна в клуба, легендата .
Добре ,че поста ,който заема легендарния ..няма нищо общо със спортно-техническата част на отбора и трансферите.Дано тоя доказал се некадърник от последния си престой в Ливърпул ,не се бърка по никакъв начин в работата на Брендън !
Феновете на Ливърпул по бг форумите ,винаги са ме изумявали със своята футболна некомпетентност. Сега сигурно се радвате ,но ако аз съм на ваше място ,щях да умра от срам ,за всички смехории ,които съм написал.

Вие феновете ,подкрепяте неправилните хора за тоя клуб и плюете правилните . Ако зависи от вас ,Ливърпул ще тъне в посредственост още 100 години ! Ако зависеше от вас ..сега отбора на Ливърпул щеше да има следния вид ..Рейна ,Джонсън,Шкъртел,Агер,Енрике ,Диаме ,Хендерсън,Джерард,Даунинг,Керъл ..Чарли Адам,Адам Джонсон,Хангеланд,Конър Уикъм и кой ли още не ..не мога да се сетя за всичките недоразумения

Макманамъм ,Фаулър ..моите извинения към тях ,бяха ми любимци навремето ..помня им още първия мач за Ливърпул ...но да тръгнат да нападат ,току що пристигнал мениджър ,без да са наблюдавали работата му и без да изчакат поне една година за да видят резултатите му ...това е смешно и просто не им прави чест. И не само те ...говоря за всички легенди на отбора ,които всекидневно плюеха Роджърс и най добрия ни играч Суарес.И някои продължават да го правят .
Айде феновете имат оправдания ,защото не я разбират тая игра ..но винаги съм се чудел на глупавото държание и думи на легендите ,които са футболни хора и които са постигнали толкова успехи ,как може да говорят такива глупости ?!
Най вероятно ги беше яд ,че имено той замени Далглиш. Ок ,но ..нямат право да развалят атмосферата и да вредят на отбора,ако наистина обичат тоя клуб и искат той да се завърне на върха .Редно беше ,да оставят новия треньор спокойно да работи .
Наслушах се на глупави интервюта и даване на глупави акъли за играчи ,за тактики ,за какво ли не .

Радвам се ,че Роджърс ,Суарес и компания ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ на фенове и легенди почти всяка седмица и в същото време НЕ одобрявам този ход Брендън .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Много се радвам, за връщането на Фаулър, Макманамън, Джоунс, а сега и Далглиш. Първите трима със сигурност има на какво да научат по-малките. Дано им помогнат да станат достойни за първия отбор. Краля също може да има голям ефект върху отношенията между феновете и ръководството. Като цяло ми се вижда като много добро решение.
- slash1912
- Контакти:
Едва ли точно БР е назначил Далглиш като директор
Иначе това е добра новина-мястото на легендите е в клуба,а БР има още доста да поработи,докато стане такъв!

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
Харесва ми как играят Евъртън .Особено младия Лукаку.ВЛ става много интересна.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Karsa Orlong
- Контакти:
suareshampion написа:Харесва ми как играят Евъртън .Особено младия Лукаку.ВЛ става много интересна.
Абе Лукаку си е страхотен, инатът на Моуриньо да не разчита на него, както и на Мата може да му изяде главата ...
Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Харесва ми как играят Евъртън .Особено младия Лукаку.ВЛ става много интересна.
Абе Лукаку си е страхотен, инатът на Моуриньо да не разчита на него, както и на Мата може да му изяде главата ...
Да ни ги даде на нас, ние ще разчитаме на тях, да не се притеснява Моуриньо...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
slash1912 написа:Едва ли точно БР е назначил Далглиш като директорИначе това е добра новина-мястото на легендите е в клуба,а БР има още доста да поработи,докато стане такъв!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=376653
това би трябвало да ти затвори устата
Събдърланд спокойно могат да вземат мача срещу съдийското отборче . Като им гледам съставчето ..язунай мазунай ..може и да глътнат вода .
toi bil dobar

- superspiro
- Контакти:
suareshampion написа:slash1912 написа:Едва ли точно БР е назначил Далглиш като директорИначе това е добра новина-мястото на легендите е в клуба,а БР има още доста да поработи,докато стане такъв!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=376653
това би трябвало да ти затвори устата
Събдърланд спокойно могат да вземат мача срещу съдийското отборче . Като им гледам съставчето ..язунай мазунай ..може и да глътнат вода .
toi bil dobar
Щом е резерва в Юнайтед, значи е по-добър от титулярите. Така действа Мойс.
When you walk through a storm, hold your head up high...