Ние и отборът на прасетата бият днес, в сряда бием пак и те са първи, а ние трети.
Гаранция кой ще даде?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Аз искам най-драматичният вариант - ние бием, а те правят Х.
Говеда, победете Горските и ви обещавам , че ще поговоря с Нейно Величество Прокобата да ви остави на мира поне до баража за ЕКТ.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Говеда, победете Горските и ви обещавам , че ще поговоря с Нейно Величество Прокобата да ви остави на мира поне до баража за ЕКТ.
А прокобата, която затри ЦСКА ще махнеш ли? :) Или прокобата сте вие? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:Ние и отборът на прасетата бият днес, в сряда бием пак и те са първи, а ние трети.
Гаранция кой ще даде?
Ако днес ние бием числото,а говедата бият рязаните,нямам нищо против в сряда да паднем дори с 3-4 гола!Аз ще съм на стадиона и ще си празнувам титла!
BRF написа:NOMER14 написа:Ние и отборът на прасетата бият днес, в сряда бием пак и те са първи, а ние трети.
Гаранция кой ще даде?
Ако днес ние бием числото,а говедата бият рязаните,нямам нищо против в сряда да паднем дори с 3-4 гола!Аз ще съм на стадиона и ще си празнувам титла!
Теоретично, може да сте шампиони и с 2 загуби.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Вион и Турицов висят с картони, но днес на 100% няма да получат такива. Написах го в техния форум, но го изтриха.
W84me написа:Вион и Турицов висят с картони, но днес на 100% няма да получат такива. Написах го в техния форум, но го изтриха.
Дано си прав!
BRF написа:W84me написа:Вион и Турицов висят с картони, но днес на 100% няма да получат такива. Написах го в техния форум, но го изтриха.
Дано си прав!
Дано, такива слабисти няма :D
Време е за порнаци...............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI