Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:Хайде без държавни инвестиции. Да го приватизират и ако има пазар...
Toчно това в момента искат да направят от правителството по специално Гроздан Караджов
Фъни е как се опитваш да стъпиш на два стола и естествено не целиш нито единия.
----
п.с. До къде стигна грозданакта с магистралата през кресна или която и да е друга? Няма да коментирам гениалните действия на АПИ да прави ремонти по магистралите до морето по време на сезона ама някак си... :lol:
Принципно нямам лична неприязън към него като към повечето ви членове, "помня" Фондация "Демокрация" и тн. Просто в кабинета няма нито едно действие с което може да се похвали. Както и предишния на Денков и компания и преди това Кирчо. Една реформа няма направена като хората. Нещо, което да похваля. Само приакзки, приказки и приказки и разни глупави законови промени, които правят нещата по зле.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/magistr ... 40041.html
Ами чакаме алтернативен вариант, щот зелените идиоти дадоха вой и явно от правителството са клекнали. Тоя проблем е още от правителството на Петков когато ИТН през МРРБ отново искаха да има магистрала от там но тогавашния министър на МОСВ на зелените идиоти го спря.
А иначе АПИ е към МРРБ, Караджов е към Транспорта и вице.
Не са виновни зелените. Не е виновен този, който яде баницата. Някой ги финансира да правят циркове, други пък просто обичат да им е гадно на останалите. Това е без значение. Виновен е този, който им се връзва на глупостите.
* Аз заради липсата на пряка отговорност казах, че няма да ги коментирам, но е малко смешно министъра на транспорта да не взима отношение по такъв въпрос.icko65 написа:..И да имаме армия с редовно служещи по 2 г.войници.Задължително..
и 5 г каторга в Сибир :lol:
--
Принципно няма лошо да ви събере някой и да ви изпрати някъде за 2 г, ама няма кой да плаща масрафа. Робството също свърши, тъ... ще ти отиде надеждата :lol: Освен ако не се преместиш в руслямска държава де.
Принципно..държава без армия умира рано или късно.Масрафа ние ще си го плащаме ама поне за наши момчета..Сега за разни тулупи плащаме грешни пари..Смити аз съм служил 6/Шест/ години..Нито съм умрял..нито съм се побъркал..Е..бях в елитните части на БГ армията..