Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 26 авг 2024 17:00

Нека се потвърди официално.
Наше момче си е, следя му развитието и определено е възходящо. Изключително сдържан характер притежава, отделно е и реалист . Супер качества според мен.
Дано се случи
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 авг 2024 17:02

danko_sot написа:Това ще е грешка и за Томаш и за нас, ако е вярно!

Пепел ти на езика !!!!
Янев , Петев или Пенев са лесни избори, но не са правилни в стратегически план.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2024 17:07

danko_sot написа:Това ще е грешка и за Томаш и за нас, ако е вярно!

Аз не виждам по-добър избор от всички спрягани. Сега просто трябва да оставят човека да работи, защото е показал, че може!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 авг 2024 17:17

Абсолютно !
В момента най-перспективните млади български треньори са Томаш и Генчев !
Пълна подкрепа за Сашо Томаш !

Но да не бързаме.
Аз ако бях Папазки сега щях да накарам тримата да плащат неустойката за Томаш :idea:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2024 17:20

MASTER_COOL написа:Аз ако бях Папазки сега щях да накарам тримата да плащат неустойката за Томаш :idea:

От вчера си го мисля същото :) Да им замразяват заплатите за по половин година и да си платят те неустойката!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 авг 2024 17:22

Грешката със Стипич ще им я натяквам всеки ден, докато са при мен на работа И ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА НЕЯ :lol:
Много много черни точки натрупаха Орманджиев и Фичо !
Това предпоследно място е изцяло резултат от тяхната "работа"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 авг 2024 17:53

Който е гледал днешното издание на Спортното шоу на Дарик вече трябва да си е отговорил, че от така наречените ви директори нищо независи.
Преди сезона та са искали Томаш за треньор дори са говорили с него, а човека, който дава пари е казал, че Томаш не готов да бъде треньор на ЦСКА-София.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 26 авг 2024 18:03

Томаш е добър вариант за нас, нищо че досега не е водил отбор със задължителни три точки във всеки мач. До 60 ли ще го чакаме да се развива и той като "юношите" на по 25? Лошото е, че ние в моментното ни състояние не сме добър вариант за него, но това си е негов проблем. Очаквам да започне да си налага красивият стил и след първите 3-4 лоши резулатата и нетърпеливост от феновете да залитне и той по "резултатно-насоченият" футбол. Просто на това е обречен всеки треньор на ЦСКА...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 авг 2024 20:07

Горе долу добър вариант щеше да е, ако го бяхме взели преди подготовката за началото на сезона вместо Стипич, въпреки че и тогава бях против.

Не смятам, че е нещо особено, говоря най-вече като характер. Това пак се потвърждава с напускането му. Онзи ден президентът на Варна излезе и каза, косвено, че Томаш остава. Но за пари на какво ли не е готов човек.

Друго, което е питайте феновете на Локо Пловдив какво мислят за него! Аз ще ви кажа: че е подлога на Крушарски. На няколко пъти тая Круша му правеше номера с футболисти и тем подобни. Томаш плашеше, че ще напусне, че не знам си какво, ама нищо. Трайчо Попов, демек пак си оставаше в Локото. Та много фенове на Локото имат такова мнение за него, че се пъчеше и лаеше, но нямаше смелост да се опълчи истински на Крушарски и да напусне.

Сега точно реши да напусне Спартак. Много морално, няма що!!!

Какво направи Томаш в Берое или във Верея, май и там беше? Освен няколко добри мача.

Сега пак 2-3 добри мача със Спартак и вече големия треньор.

Вие сте големи наивници, ако смятате, че Томаш ще ни измъкне от тази криза... с тея малоумни директори.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 26 авг 2024 20:56

И Пеп няма да ви измъкне от кризата, защото основния ви проблем не е в треньорите. Как пък за вече толкова години и безброй сменени като носни кърпички, не разбрахте, че проблема е някъде другаде?

Върни се в “ЦСКА”