Абе пак нещо лъже Пинокио - Белото :)
Фичо и Славов били в чужбина да гледат мачове .
Кои мачове гледат през седмицата ,като мачовете са петък ,събота и неделя?
А Фичо със Славия си беше в България.
Но пък може да гледаме някой футболист, които играе в шампионска лига :)
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Абе изобщо нещо ни лъжат със селекцията.
Лъчо Танев е един много опитен футболен агент и няма как да не може да намери 5-6 футболисти за 3 месеца.
Някъде другаде е заровено кучето ,но ние едва ли ще разберем.
Лъчо Танев е един много опитен футболен агент и няма как да не може да намери 5-6 футболисти за 3 месеца.
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа::shock: какъв Янев ви гони ?! Тотално сме изплискали напоследък
Ицо Янев започна с ЦСКА в ППЛ с много добри футболисти, но катастрофира в първите няколко кръга.В Б група с Миньор Перник не успя да ги вкара в ППЛ, а Пирин Бл май се спасиха на косъм от отпадане при него.Върхът му беше когато Ботев Вр трепереха до последно и с дузпи се спасиха от Марек Дупница.Това не може да е подходящ треньор за ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
gihuelo написа:Абе изобщо нещо ни лъжат със селекцията.
Днес четох интервю на Паро Никодимов в което намекна за агенти свързани с ЦСКА как му предлагали недоказани футболисти които носели печалба единствено на агентите им.Първата му работа като директор в ЦСКА била да ги изгони.
W84me ( Блатер) ..
Абе не знам ! Стана пак четвъртък и пак няма нищо.
Даже и слухове няма че някой ще идва .
Не вярвам пък чак да са такива дебили .
Дали Папазки не се бърка в селекцията или някой негов човек и да прецаква трансферите?
Даже и да са огромни олигофрени тези петимата все щяха да докарат 5-6 чужденци.
Ако пък беше Стойчо ,щеше 20 да е докарал вече.
Даже и слухове няма че някой ще идва .
Не вярвам пък чак да са такива дебили .
Дали Папазки не се бърка в селекцията или някой негов човек и да прецаква трансферите?
Даже и да са огромни олигофрени тези петимата все щяха да докарат 5-6 чужденци.
Ако пък беше Стойчо ,щеше 20 да е докарал вече.
Последна промяна от gihuelo на 22 авг 2024 00:08, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Да задълбая малко с наказанията които БФС на Гонзо налагат на ЦСКА, днес по медиите се появи информация, че във Франция е било наложено СУРОВО наказание от 4/ЧЕТИРИ/мача на футболиста на Реймс, Амаду Коне за това, че пратил в БЕЗСЪЗНАНИЕ противников футболист.Бусато беше наказан за 5/ПЕТ/ мача за нарушение което беше за червен картон и мач-два наказание.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
Има нещо много гнило в ЦСКА. Не знам какво е, но със сигурност разполагаме с футболисти с които да влезем в топ 3. Славия и Спартак Варна да не би да играят с Кавани, Салах и Мане, че да ни ГАЗЯТ така. Ясно е, че футболистите ни могат повече от това, въпроса е защо не им се играе. Дали бойкотират треньора, или заради Папазки (нали уж бил влизал миналата година в съблекалнята и им е съобщил, че ще им намалява заплатите). Изнизването на Гришата също дойде сякаш от нищото и буди съмнения. Така играят футболистите ни, че си мисля, че или бойкотират някого , или мача е игран на тото. Има нещо гнило просто.
Не мисля, че проблемът е в директорите, които понасят най-много критики. Имам чувството че някой в сянка много умело ги употребява и изобщо не съм сигурен, че толкова много неща зависят от тях, колкото твърдят.
Не мисля, че проблемът е в директорите, които понасят най-много критики. Имам чувството че някой в сянка много умело ги употребява и изобщо не съм сигурен, че толкова много неща зависят от тях, колкото твърдят.
peliforewer написа:gihuelo написа:Абе изобщо нещо ни лъжат със селекцията.
Днес четох интервю на Паро Никодимов в което намекна за агенти свързани с ЦСКА как му предлагали недоказани футболисти които носели печалба единствено на агентите им.Първата му работа като директор в ЦСКА била да ги изгони.
И аз го четох. Агент и собственик на отбор от А група. Вероятно вторият е Стойне Манолов. За агента е логично да е Лъчо Танев.
Паро казва, че тези хора ги е гонил от Армията по негово време и сега пак гравитират около новия собственик.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мен много неща ме карат да се замислям и може да е малко в сферата на конспирациите , но това са факти.
Започвам да ги изброявам в хронологичен ред:
- Оттегляне на Ганчев
- Нова власт с поставени лица, без никаква прозрачност
- на терна имаме много слаб и демотивиран отбор, отбор който беше на дузпа от титлата в предходния сезон
- загубен бараж за ЕКТ по безобразен начин
- нахлуване на терена от привърженици
- жестоко наказание от БФС
- тотален анонимник за старши треньор
- скромна подготовка за първи път без лагер в чужбина
- скандално забавена селекция - с мотива "следващата седмица" 2,3-ма нови
- кошмарен старт на сезона 3 от 4 загуби
- вечно дерби на Герена
Всичко това ме кара да си мисля, че не просто има "нещо ГНИЛО", а нещо много по-сериозно !
Смятам, че ГА е прав за директивата !
Очевидно има НЕИСТОВ стремеж от ръководните фактори в БФС - просто отбор на име ЦСКА да не съществува ! Аз съм напълно убеден в това нещо. Има безмилостна борба за унищожението на ЦСКА и всичко започна още през 2016 година със създаването и на числата. Разделяй и владей до пълно унищожение !
Започвам да ги изброявам в хронологичен ред:
- Оттегляне на Ганчев
- Нова власт с поставени лица, без никаква прозрачност
- на терна имаме много слаб и демотивиран отбор, отбор който беше на дузпа от титлата в предходния сезон
- загубен бараж за ЕКТ по безобразен начин
- нахлуване на терена от привърженици
- жестоко наказание от БФС
- тотален анонимник за старши треньор
- скромна подготовка за първи път без лагер в чужбина
- скандално забавена селекция - с мотива "следващата седмица" 2,3-ма нови
- кошмарен старт на сезона 3 от 4 загуби
- вечно дерби на Герена
Всичко това ме кара да си мисля, че не просто има "нещо ГНИЛО", а нещо много по-сериозно !
Смятам, че ГА е прав за директивата !
Очевидно има НЕИСТОВ стремеж от ръководните фактори в БФС - просто отбор на име ЦСКА да не съществува ! Аз съм напълно убеден в това нещо. Има безмилостна борба за унищожението на ЦСКА и всичко започна още през 2016 година със създаването и на числата. Разделяй и владей до пълно унищожение !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- mistreated
- Контакти:
Доста встрани от темата - днес се загледах в мачовете, които ще се играят в ЕКТ. На плейоф за влизане в ЛК играят световните колоси от Линкълн Ред Импс (Гибралтар) срещу Ларн (Сев. Ирландия)! Гибралтарци са отстранили всичко на всичко ЕДИН съперник в лицето на друг колос - Хамрун (Малта). Отпадане от ШЛ от Карабах, отпадане от ЛЕ от Динамо Минск и сега играят плейоф. Ларн също имат един отстранен тим - Балкани (Косово).
Има нещо тотално сбъркано в тези правила! Не е нормално един отбор, пък макар и шампион на своята страна, да има право на ДВЕ отпадания и все още да е в ЕКТ. И на всичкото отгоре на жребиите да не може да среща други силни тимове, а само отпаднали от ШЛ! Абсурдна история.
Има нещо тотално сбъркано в тези правила! Не е нормално един отбор, пък макар и шампион на своята страна, да има право на ДВЕ отпадания и все още да е в ЕКТ. И на всичкото отгоре на жребиите да не може да среща други силни тимове, а само отпаднали от ШЛ! Абсурдна история.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...