Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Сега дилемата пред Подуене е дали да вземат скромна но сигурна сума от Караманджук и да се нагъзят, или ще са алчни за "дебели" евро пари които изобщо не са сигурни защото там дебнат Прокобата, Бат Венз и Хасан Чинчири.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
1914.1902 написа:peliforewer написа:Някои май не са спали, ами респект към футболистите на числото, жалък и смешен Георги Гинчев.Сега ще е интересно в събота на Армията, очаквам да се вземат всички мерки от ОПГ-то. Драганов или Чинков ще са килърите, видя се, че по-младите издишат.Желая Ви една прекрасна седмица, четох, че искате първенство като в Германия, ето Ви го, ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ РАДВАТЕ.
Не те ли е срам да говориш за ОПГ? Ако имаше нещо такова Лудогорец щеше да е шампион през март. Не знам как не ви омръзна да повтаряте едни и същи опорки толкова много време, а в същото време да не сте познали нищо. Смешно е! То не бяха сателити, Караманджуци, съдии, ОПГ, уговорки, размяна на победи, куфарчета, БФС и т.н.
Аналогично ако твоите опорки бяха верни, ЦСКА щеше да е шампион още през март, а вие изобщо не трябваше да сте в шестицата. Как не те е срам и как не ти омръзна да се занимаваш с другите отбори и да интригантстваш, при положение че си имате толкова много проблеми?!
Горските изплющят ли Подуене, смятай че обора е разтурен, Насо е с гола глава, Тропчо обявен за национален предател и реки от сълзи и сополи по Кауня.
:-)))
:-)))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Никой не ти е искал мнението, както и преди 2 дена на един потребител, след като конкретно се обръщам към Пели, с когото най-често обсъждаме някои неща.
Иначе и преди 2 дни написах - нямам вина, че Матей не може да вкара дузпа, никой от вашите не може да опази Игор Тиаго, а и да направите толкова пропуски във важен мач срещу Лудогорец.....
Казах, че максимум сме пети с този треньор и отбор, но по времето на Мъри през януари е пусната тази прогноза, ако не си видял. Май петото място е в шестицата, но ако мислиш по друг начин - окей. :D :D Ама от теб не очаквам много така или иначе, не ме разочароваш никога.
Иначе и преди 2 дни написах - нямам вина, че Матей не може да вкара дузпа, никой от вашите не може да опази Игор Тиаго, а и да направите толкова пропуски във важен мач срещу Лудогорец.....
Казах, че максимум сме пети с този треньор и отбор, но по времето на Мъри през януари е пусната тази прогноза, ако не си видял. Май петото място е в шестицата, но ако мислиш по друг начин - окей. :D :D Ама от теб не очаквам много така или иначе, не ме разочароваш никога.
от gihuelo » 08 май 2023 18:26
Обаче днес никой от gihuelo, DoSomethingDifferent и Ozzimozzi не ме питат нищо, макар до преди няколко дни да не спираха да ми повтарят за прогнозата в негативен смисъл, даже по-точно ''прогнозата'', нали Оци. Изобщо не е коректно!
gihuelo написа:
Ти беше сигурен че ще станем шампиони :) Не ти вярваме вече !
Обаче днес никой от gihuelo, DoSomethingDifferent и Ozzimozzi не ме питат нищо, макар до преди няколко дни да не спираха да ми повтарят за прогнозата в негативен смисъл, даже по-точно ''прогнозата'', нали Оци. Изобщо не е коректно!
-
peliforewer
- Контакти:
1914.1902 написа:peliforewer написа:Някои май не са спали, ами респект към футболистите на числото, жалък и смешен Георги Гинчев.Сега ще е интересно в събота на Армията, очаквам да се вземат всички мерки от ОПГ-то. Драганов или Чинков ще са килърите, видя се, че по-младите издишат.Желая Ви една прекрасна седмица, четох, че искате първенство като в Германия, ето Ви го, ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ РАДВАТЕ.
Не те ли е срам да говориш за ОПГ? Ако имаше нещо такова Лудогорец щеше да е шампион през март. Не знам как не ви омръзна да повтаряте едни и същи опорки толкова много време, а в същото време да не сте познали нищо. Смешно е! То не бяха сателити, Караманджуци, съдии, ОПГ, уговорки, размяна на победи, куфарчета, БФС и т.н.
От сутринта не е нормално да си толкова изнервен.Аз си имам мое виждане, ти си имаш свое, Кабаков вас Ви коли, нас ни подпира според теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
dedko2022 написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Някои май не са спали, ами респект към футболистите на числото, жалък и смешен Георги Гинчев.Сега ще е интересно в събота на Армията, очаквам да се вземат всички мерки от ОПГ-то. Драганов или Чинков ще са килърите, видя се, че по-младите издишат.Желая Ви една прекрасна седмица, четох, че искате първенство като в Германия, ето Ви го, ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ РАДВАТЕ.
Аналогично ако твоите опорки бяха верни, ЦСКА щеше да е шампион още през март, а вие изобщо не трябваше да сте в шестицата. Как не те е срам и как не ти омръзна да се занимаваш с другите отбори и да интригантстваш, при положение че си имате толкова много проблеми?!
Кое е аналогичното? Най-малкото гола на Славия щеше да е признат, две дузпи за Локо Пд в София щяха да са дадени, дузпа за Лудогорец в последната минута също. Ако ОПГ-то наистина действаше с тази сила. Според мен има две ОПГ-та (зелено и оранжево) и ще стане още по-страшно последните 2 кръга.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1914.1902 написа:Никой не ти е искал мнението, както и преди 2 дена на един потребител, след като конкретно се обръщам към Пели, с когото най-често обсъждаме някои неща.
Когато искаш да си обсъждаш нещо конкретно с някой, си пишете на лично, когато си си позволил да споделиш публично душевните си терзания и си намесил ЦСКА и феновете му не ми е необходимо твоето позволение са си кажа мнението! Капиш? Пази си нервите, както обича да се изразява един Неутрален.
Дали поне последните 2 кръга мачовете със значение ще се играят по едно и също време? Мисля, че няма първенство, където последните кръгове да се играят по различно време, камо ли в 3 различни дни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dedko2022 написа:1914.1902 написа:Никой не ти е искал мнението, както и преди 2 дена на един потребител, след като конкретно се обръщам към Пели, с когото най-често обсъждаме някои неща.
Когато искаш да си обсъждаш нещо конкретно с някой, си пишете на лично, когато си си позволил да споделиш публично душевните си терзания и си намесил ЦСКА и феновете му не ми е необходимо твоето позволение са си кажа мнението! Капиш? Пази си нервите, както обича да се изразява един Неутрален.
Няма как да ми кажеш какво да правя и къде да цитирам някой. Аз изобщо не съм изнервен, а по-скоро ти изглеждаш такъв.
Последна промяна от 1914.1902 на 29 май 2023 09:48, променено общо 1 път.