kingofpop написа:на финала преди 2 год МЮ беше трагичен.....а сега са 3 пъти по слаби от тогава![]()
we will see
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:на финала преди 2 год МЮ беше трагичен.....а сега са 3 пъти по слаби от тогава![]()
Madridist написа:vaskonti, Ди Мария наистина преигра при първото положение срещу Алвеш, но подобни неща имаше и от другата страна. Говоря за Педро и Бускетс. Така,че колкото едните, толкова и другите
[offtopic]И колкото и да гледам двете ситуации, влизането на Алонсо не ми се струва по-странично от това на Алвеш[/offtopic]
football.total написа:Месершмит написа:Някой добър с фотошопа има ли?
Да им сложи надписа "УЕФА" на екипите. Все пак това е ведомствения отбор на уефа.
В крайна сметка нормално е да носят логото на организацията, която ги подкрепя безрезервно и благодарение на която са напрактика недосегаеми.
А относно Оскарите, мисля, че рекорда на Титаник от 11 Оскара ще падне, на следващото връчване на въпросния отбор би трябвало да връчат поне 12.
Barcelona - Més que un club!!
Santiago Munezz написа:kingofpop написа:на финала преди 2 год МЮ беше трагичен.....а сега са 3 пъти по слаби от тогава![]()
Абе мой човек ако не си уредите съдия Ман Юн ще ви намажат ските,сигурен съм!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:хаха и как ще стане със Чичарито и Шрек в атака съм сигурен че няма и да вкарат гол.....едиственото им силно място е много добрата работа в екип на Рио и Видич и невероятния вратар, който имат....но щом Касияс преклони глава и Едвин ще го стори
Rivaldo10 написа:Имам едно неприятно чувство, че тепърва започва битката за финала. Не е невъзможно Реал да се класира, а и този октопод доста ме тревожи!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта