Дотук със селекцията горе долу бива. Взехме ЦЗ (франсето изглежда доста класен футболист, но след привличането на Лукин едва ли ще го вземем). Явно ще играят Карнер-Лукин като двойка ц.з., въпреки че Александров ми се вижда по-повратлив и може да стане Александров-Лукин.
В дясно най-вероятно ще върнем Прохи като бек, а Краев ще е юношата до 21, който ще играе (от дясно). С Бурабия и Стойчо ако му набие канчето да не задържа топката се сдобихме с типичния плеймейкър, какъвто от времето на Пасевски нямаме.
Остава типичен ЦН, а не такъв под 1.8м какъвто за сега не се вижда. Ганаецът ми се вижда всеки лаком за гол, но е още доста млад, а Стойчо ще трябва да докаже, че е като майстор Джепето от дървета да прави хора не само със защитници.
Ляво крило също ми се губи, нароченият за гонене Махмудов така и не го видяхме, явно не му се играеше, така че май ще трябва нов и там. Братята, Алвеша, Мики ще запълват дупки и ще са резерви. С изкл. на нападението за сега не сме зле.
Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Реално на Махмудов не му бе даден шанс...
Поредна грешка на ръководството - взимаш не лош футболист, с не малка заплата и не му даваш достатъчно шанс... нямам думи.
Всички помним колко време чакахме бразилците Жо и Зе, за да се разиграят, а и даже Вили Вуцов не ги искаше и беше пратил Жо на бека... Така че все си мисля, че Махмудов заслужава поне да е резерва, с възможността да се бори за титулярно място, защото без конкуренция спада и желанието за работа.
Поредна грешка на ръководството - взимаш не лош футболист, с не малка заплата и не му даваш достатъчно шанс... нямам думи.
Всички помним колко време чакахме бразилците Жо и Зе, за да се разиграят, а и даже Вили Вуцов не ги искаше и беше пратил Жо на бека... Така че все си мисля, че Махмудов заслужава поне да е резерва, с възможността да се бори за титулярно място, защото без конкуренция спада и желанието за работа.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Сърджан Лукин ще се обвърже с Левски с договор за година и половина, научиха Дарик радио и Gong.bg. Сделката може да се смята за сигурна, а румънският защитник ще е на стадион „Георги Аспарухов“ утре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
wilge написа:Дано им уврат главите и го вземат. Бял, научен на футбол в сериозна школа. Практикувал в известни отбори от класни първенства. Ще върви по вече утъпкана пътека. Желая му успех.
Прилича на един Алехандро Перес...
blue avalanche написа:wilge написа:Дано им уврат главите и го вземат. Бял, научен на футбол в сериозна школа. Практикувал в известни отбори от класни първенства. Ще върви по вече утъпкана пътека. Желая му успех.
Прилича на един Алехандро Перес...
Ееее, бях го забравил тоя. Верно че имаше и такъв.
Оказва се, че в момента цъка на топло в Каролина Рейл Хоукс, заедно с Начо Ново.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

До сега никакви новини за нападател .Дали ще преминаваме на план Б ?
- blue avalanche
- Контакти:
topchaki написа:До сега никакви новини за нападател .Дали ще преминаваме на план Б ?
Поувлякохте се от добрите новини и забравихте,че ние сме Левски и при нас трансферите стават бавно.
- Заклет Левскар
topchaki написа:До сега никакви новини за нападател .Дали ще преминаваме на план Б ?
Пак пишат нещо у Блица за това мекеренце Христов.
Не е истина как се ядосвам.
Да ходи при аматьорите за конкуренция на голямата звездъ с обратната захапка, че ги чакат кървави дербита по села и паланки. Хич да не се мярка около Герена,че няма да бъде само съблечен, ами ще бъде и брутално обладан.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Левски пак се размина с желан нападател
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... tel-359995
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/levs ... tel-359995
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !