Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 23:41

milen.hristov написа:Колко пъти трябва да се провали в България, а и където ида е по света тази грешна схема с мениджъра за да видите, че не става

Отборите от Топ 3 в България за последния сезон работят по тази схема, пък не знам колко се е провалила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 юни 2014 23:45

КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НЯМА ДА ПРОКОПСА , ДОКАТО КОМСОМОЛСКИЯ СЕКРЕТАР Е ПРЕЗИДЕНТ!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 02 юни 2014 23:50

modor написа:Името на новия треньор на "сините" ще стане ясно до сряда. Тогава у нас се завръща Георги Иванов. Той е в Испания от неделя и води преговори с предложените му имена.

"Не искам да коментирам, докато няма нещо конкретно", отсече Гонзо.

ИНфо колега :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 23:51

blue atak написа:
modor написа:Името на новия треньор на "сините" ще стане ясно до сряда. Тогава у нас се завръща Георги Иванов. Той е в Испания от неделя и води преговори с предложените му имена.

Не вярваш ли без инфо? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 02 юни 2014 23:55

Tommi написа:
blue atak написа:

Не вярваш ли без инфо? :)

Вярвам бе :)

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 03 юни 2014 00:20

Аз лично много се радвам на селекцията която правим ! Българи играли в Левски знаещи за какво идват, напълно адаптирани и готови да направят един силен колектив. От звездите на заберски и жейнов се нагледахме ,милиони пръснати за футболисти изгонени след няма и 1 сезон в Левски. Пари няма и може би това е по-добре да тръгнем по един път който отдавна трябваше да извървим . Единственото което ме притеснява е ,че няма тренер и ако някой уважаващ себе си специалист застане ще си иска футболисти за неговата тактика и разбиране на играта...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2014 00:39

bilyaletdinov написа:Не знам дали се сещате, но има такъв момент, че повечето наши юноши ще играят на Европейско юли месец ;) Не се знае какво ще стане, ако направим фурор? Сигурен съм, че ще завалят оферти след първенството.

И аз си го мислех това... 60% от националния отбор са футболисти с професионални договори в Левски и може Тодар да се облажи, ако още е президент до тогава....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 03 юни 2014 07:03

Незнам,но аз все си мисля,че ни трябва и добър кондиционнен треньор.Не ви ли прави впечетление,че който и футболист да отиде в чужбина се коментира,че не бил добре подготвен физически.Същото важи и за футболисти на другите отбори,но ние си гледаме нашият нали :) .Иска ми се да може да ги научи да могат да бягат 90 мин. и през по-голямата част да пресират.Също нека да ги научат да си подават повече топката.Има голяма разлика да гледаш мач от нашето първенствои после ако превключиш на мач от Англия или от друго западно първенство все едно са в друго измерение.И винаги се питам тези наши футболисти не гледат ли чужди мачове.Та с две думи преса и пасове и тогаваможе да мислим за европата :) :) :) .Само Левски.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 юни 2014 09:09

Гонзо може да осъвмести и двете длъжности- ТД и старши треньор- но само и единствено ако има качествени помощници. Само с един Топчо няма как да стане. За поста ТД му трябва професионалист, който разбира от право, има отлични организационни качества и т.н..За треньорската работа му трябват двама помощници, които разбират от футбол, кондиционен специалист и треньор на вратарите, които знаят какво правят. Гонзо трябва да поставя задачите, да следи за тяхното изпълнение и да определя тактиката за мача. Изборът на титулярите трябва да се прави от целия спортно технически щаб, като Гонзо трябва да има последната дума. Така може и да стане. Няма такъв футболен мениджър, който да върши сам цялата работа и ако Гонзо тръгне в тази посока, това ще бъде огромна грешка.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 03 юни 2014 10:14

levskar forever написа:Незнам,но аз все си мисля,че ни трябва и добър кондиционнен треньор.Не ви ли прави впечетление,че който и футболист да отиде в чужбина се коментира,че не бил добре подготвен физически.Същото важи и за футболисти на другите отбори,но ние си гледаме нашият нали :) .Иска ми се да може да ги научи да могат да бягат 90 мин. и през по-голямата част да пресират.Също нека да ги научат да си подават повече топката.Има голяма разлика да гледаш мач от нашето първенствои после ако превключиш на мач от Англия или от друго западно първенство все едно са в друго измерение.И винаги се питам тези наши футболисти не гледат ли чужди мачове.Та с две думи преса и пасове и тогаваможе да мислим за европата :) :) :) .Само Левски.

Не знам как е вътре в отбора. Обаче май в чужбина отношението
към тренировките е друго. Никой български футболист като отиде в чужд
отбор не би си позволил да се скатава по простата причина, че много бързо ще му бият
шута. Тука са свикнали така наречените тартори да се налагат и някак си не се връзва
да тичат много много. Пример с Павел Дочев като ги опъна червените яко на
тренировките колко бързо го разкараха.

Върни се в “Левски”