Колоездене
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене
Нямам търпение да разбера с какво го зобят. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Машина!!! Никога не съм бил за Висма, но тоя ме радва изключително много.
Най-накрая го пречупиха Погачар, но да видим утре. Няма да е по-леко, може да се завъртят нещата.
Най-накрая го пречупиха Погачар, но да видим утре. Няма да е по-леко, може да се завъртят нещата.

Ем супер. Ще трябва да гледам повторение.
Сега поне ще стане интересно. Погачар едва ли ще се предаде лесно.
Сега поне ще стане интересно. Погачар едва ли ще се предаде лесно.
Уникални Джъмбо-Висмо. Това дето го направи Ван Арт е нечовешко. Уникален етап и Вингегор заслужено ще спечели.
Keep Walking
Перфектно изпълнен план от Висма. И тактиката се получи, краката също вървяха.

В момента за мен най-голямата звезда в колоезденето е Ван Аерт- извънземен е!
Нищо че Погачар, Вингегар и Роглич печелят големите 3 и който там друг печели Джирото.
Нищо че Погачар, Вингегар и Роглич печелят големите 3 и който там друг печели Джирото.
Факт. Дано Висма не се опитат зорлем да го превръщат в претендент за обиколките. Видяхме какво стана с Думолен например.

Предлагам на Кристиан Прюдом да разпореди да се направи дисекция на Ван Аерт, за да се разбере дали е човек или робокоп.
Джъмбо няма как да не радват, все пак са копие на Скай от най- силните им години.
Джъмбо няма как да не радват, все пак са копие на Скай от най- силните им години.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аз най-много се радвам че този път атакуват, когато са силни. Почти съм сигурен че Роглич можеше да направи по-голяма разлика и в крайна сметка да спечели преди 2 години, но просто не посмя да рискува. Дано няма сериозни травми след падането, както се заговори, но ще се окаже че то е било за доброто на отбора, конкретно в този Тур. С него пак щяха да я циганят с малки разлики, дори и отбороно да бяха пречупили Погачар.