Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 15 юни 2025 16:18

ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Те питам и теб, любимите ви "палестинци" за които редовно мрънкате, що не ги пребира никой от съседите? Тези невинни създания.

Палестинците да си ги прибира Аллах. Въобще не ми дреме за тези боклуци. Това че не харесвам простотията на Израел в последните дни не значи, че съм заобичал палестинската сган.

Накрая ще се окаже, че и чифутите, и арабите са един дол дренки (отрепки). Или поне част от чифутите - тази, която е на власт.

Ма чакай сега, той Моше си е кофти в повечето случаи с някаква мания, че целият свят му е длъжен, нещо като прасетата от кочината. Но това не пречи да мачкат тези гнусни хлебарки от третия свят, които си мислят, че живеят още в средновековието и се опитват да налагат този живот на много хора. Цялата идеология на всички отрепки ог този регион е, че Израел не трябва да съществува. Ненормални фанатици.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юни 2025 16:59

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:То най много евреи има в Русия. За тва викам че е трябвало там на по сигурно някъде да им направят държава, а не сред враговете, но нали ''обетованата земя'' дрън дрън религиозни глупости. Като си искат да са си на нея, да си се оправят.
Много е лесно на чужд гръб да градим съдби.
Представи си, че османците, вместо да затрият 1/3-та от нас, друга част да помюсюлманчат, а останалите да оставят, да им плащат 20 вида данък, ни бяха изселили или принудили да напуснем настоящите ни - "Свети Земи", Земите на Аспарух, Тервел, Крум и Симеон.
Както римляните, всъщност, са направили с евреите.

Когато евреите са имали Държава, камиларите са гонили из пустинята паяци, за вечеря.

Че тя държава е имало много преди Аспаруховата. Не виждам някой да реве за онея земи.
А иначе като си купуваш имот или земя първо се гледа местоположението и да прогнозираш в бъдеще какво ще е там. Аз, например, сега не бих си купил нищо в центъра на София, защото знам, че тенденцията ще е като в западните столици - надолу и само надолу. Сега с телефона можеш да си поръчаш отвсякъде всичко, а таксито за 20 лв те кара навсякъде и не сме 90-те че да е нужно да живееш в центъра и да търпиш под прозореца си всичките клошари и останала сган. Отделно пък да се купува апартамент в 100 годишна сграда без асансьор и остарели инсталации за милиони е адски нелепо, но това е друг въпрос. Тва ще го направи само някъв топ комплексар с пари или такъв дето иска да си ги изпере :lol: Една част от сградния фонд там може и да го няма при едно по силно земетресение. Тва на един познат с имоти в центъра му обяснявам - разкарай единия от апартаментите на Аксаков и си купи в ново строителство пак в хубав квартал с възможности - ''Не, сантимент ми е''. :lol: Сега е момента тея дет имат такива имоти да ги разкарат и някой идиот да ги купи. Буквално все едно си продаваш Москвича и си купуваш със същите пари Бентли. Тук обаче идиотите са и от двете страни - едните търсят да вземат първото, а вторите не го дават. :lol: :lol: :lol:
Същото е и ако бях евреин тогава - последното нещо ще е да отида да живея там, където са те. По скоро бих направил като останалите евреи по света. Оня ден взимат репортаж от няква с български корени дет живее в Тел Авив, разправя ''Браво на Нетаняху, с него сме''. Викам си на акъла докато си пия бирата колко трябва да те хапе кучето, че да живееш там... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 15 юни 2025 17:24

ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:
ivan56 написа:Те питам и теб, любимите ви "палестинци" за които редовно мрънкате, що не ги пребира никой от съседите? Тези невинни създания.

Палестинците да си ги прибира Аллах. Въобще не ми дреме за тези боклуци. Това че не харесвам простотията на Израел в последните дни не значи, че съм заобичал палестинската сган.

Накрая ще се окаже, че и чифутите, и арабите са един дол дренки (отрепки). Или поне част от чифутите - тази, която е на власт.

Ма чакай сега, той Моше си е кофти в повечето случаи с някаква мания, че целият свят му е длъжен, нещо като прасетата от кочината. Но това не пречи да мачкат тези гнусни хлебарки от третия свят, които си мислят, че живеят още в средновековието и се опитват да налагат този живот на много хора. Цялата идеология на всички отрепки ог този регион е, че Израел не трябва да съществува. Ненормални фанатици.

Ами те са си там по принцип, защото си имат личен календар и за тях годината в момента не е 2025, а 1404.
Не били репресирани русофилите казват и дават клипчета от Техаран, а дали ще извадят тези от извън столицата? Те ако не бяха репресирани нямаше да искат да свалят режима си преди няколко години. Дано ако имате дъщеря един ден не се залюби с някой иранец и да вземе там пък да видим тогава колко "свободна" ще е. То лесно така от Европа през YouTube да гледате клипчета и да казвате какво не било и какво било, ама ако попитате иранците какво мислят и как машината действа срещу тях ще чуете друга приказка.

Няма нищо де нека русофилите си подкрепят режимите понеже те това ясно обичат, ама никой не отива в този рай наречен Русия, Иран, Китай, Северна Корея.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 15 юни 2025 17:45

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20718527

То бива лъжи, но чифутите се оляха вече тотално. Това е черешката на тортата досега ....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2025 17:58

JimBeam написа:
Ами те са си там по принцип, защото си имат личен календар и за тях годината в момента не е 2025, а 1404.
Не били репресирани русофилите казват и дават клипчета от Техаран, а дали ще извадят тези от извън столицата? Те ако не бяха репресирани нямаше да искат да свалят режима си преди няколко години. Дано ако имате дъщеря един ден не се залюби с някой иранец и да вземе там пък да видим тогава колко "свободна" ще е. То лесно така от Европа през YouTube да гледате клипчета и да казвате какво не било и какво било, ама ако попитате иранците какво мислят и как машината действа срещу тях ще чуете друга приказка.

Няма нищо де нека русофилите си подкрепят режимите понеже те това ясно обичат, ама никой не отива в този рай наречен Русия, Иран, Китай, Северна Корея.

Между другото, Джим Биймка, аз съм много раздвоен за кого да викаме в тоя конфликт. От една страна лгбтейците разправяте колко ще е хубаво да се върне светската власт в Иран и всички да са свободни, което значи, че трябва да сме за Израел, от друга страна се кефите на новия "демократичен" лидер в Сирия, който изби хиляди цивилни християни и други малцинства и постепенно върна бурките, ограниченията и други неща там, а пък светска Сирия на Асад не беше ок. Та явно според втория критерий джихадистите не са толкова лоши Изображение. Та ти какво мислиш по въпроса Изображение?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юни 2025 20:40

На живо от Израел, сирените току що почнаха да вият
https://www.youtube.com/watch?v=X187pEjdN4c
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 юни 2025 20:47

В Хайфа една ракета успя да стигне някаква цел, в Тел Авив свалиха всичко до момента, а бяха повече от 20 за няма и 5 минути
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 15 юни 2025 21:28

Ново 20: според Нетаняху Иран стои зад атентатите над Тръмп. Вече съм на 100% сигурен, че Мосад ще извади от ръкава си “9/11” за да намери повод да вкара Америка във война с Иран. Чалмите трябва да побързат с ядрената бомба и да изравнят със земята еврейската държава.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2025 21:30

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:Принципно точно историята е доказала, че можеш да управляваш Аладин и Шаха Зулу без никакъв проблем с изключително малък военен контингент. Просто в един момент решиха, че не е хуманно да ги управляваш достатъчно твърдо за да държиш юздите здраво и да няма проблеми, а без това управление, всичко се разпада.

Т.е. нищо не е доказала. Гледат се резултатите в крайна сметка.

Резултатите са вековно управление без сътресения, до момента в който решават, че е много "нехуманно" :lol:

Явно са идиоти, щом всички правят една и съща грешка. Тва е твоето обяснение.

Идиоти, нихилисти, както искаш го наричай. Или просто в един момент все идва един либерал, който разрушава изграденото. Тук няма как да се отрече, че и САЩ носят голяма вина за разпадането на колониалната с-ма.

Drunken_Master написа:Смити, неска колко деца и старци избиха евреите? Всичките ли бяха "терористи" или?

Бивши, настоящи и бъдещи. Други въпроси?

п.с. Абе Биби не е ли измислил как да "отклони" малко ракети от тези които изстрелват иранците? Да падат в Газа направо или в WB? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 юни 2025 22:09

pill написа:Ново 20: според Нетаняху Иран стои зад атентатите над Тръмп. Вече съм на 100% сигурен, че Мосад ще извади от ръкава си “9/11” за да намери повод да вкара Америка във война с Иран. Чалмите трябва да побързат с ядрената бомба и да изравнят със земята еврейската държава.

Аз не мисля, че ще се стигне изобщо до там. Иран не мисля, че има особено големи сили, да се противопостави на Израел. Въпреки, че бомбардировките от двете страни продължават.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”